FRIDIARY #41 – Van Down The Rabbit Hole naar Bali (met mijn vader!)

13

Fridiary o’clock! Tijd voor nieuwe persoonlijke nootjes, snapshots en een klein kijkje in mijn leven. Momentjes delen in grootse dagboekjes met kleine woordjes. Kijk mee naar mijn afgelopen maand: ik genoot o.a. van een weekend Down The Rabbit Hole, lieve mensen om me heen, nam mijn vader mee naar Bali en gisteren ben ik naar Noorwegen vertrokken voor een avontuurlijk (wild)kampeeravontuur. En niet geheel onbelangrijk – tussendoor werkte ik ook heel hard. Soms kijk ik naar mijn dagboeken en realiseer ik me dat ik alleen de leuke dingen laat zien… Social media FAIL! Over het algemeen werk ik dus minimaal 10 uur per dag – zowel thuis als op kantoor en bij opdrachtgevers. Misschien moet ik dat ook eens vaker vastleggen.

Enjoy!

Diary, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

13 comments

 1. Malou 28 July, 2017 at 20:10 Reply

  Hahaha die macarons ?. Ach, als ze maar lekker waren. Die pindasoep ziet er trouwens goed uit! Moeilijk om te maken? (Voor iemand die niet zo’n kooktalent is)

  Ik blijf het zó leuk vinden dat je met je vader bent gaan backpacken. En wat ben je op mooie plekken geweest op Bali. Denk dat ik Bali nog maar een tweede kans moet geven. Ik vond het leuk maar niet top. Toch maar de wat minder toeristische plaatsen opzoeken.

  Mijn maand? Paar festivals, morgen nog 1. Yessss! Veel eten, srprs.me tripje geboekt en plannen gemaakt voor een reis naar Nicaragua.
  Geniet ervan daar in het noorden!! ✌?

  • Laura 5 August, 2017 at 11:37 Reply

   Nee, pindasoep is het makkelijkste ever! En zooo lekker. Ik gebruik dit recept: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R577398/indische-pindasoep
   Easy peasy!

   Haha en ja hè? Best bijzonder inderdaad. Ja, snap ik. Ik twijfelde ook om weer te gaan (was er al eens eerder en toen te toeristisch) maar heb nu zooo’n bijzondere en onontdekte plekken gezien dat ik het weer prachtig vond!

   Geniet van je festivals en ben heel benieuwd waar je verrassingsreisje naartoe gaat! Let me knoooow!

 2. Danique 29 July, 2017 at 05:20 Reply

  Wat een geweldige foto’s weer en bijzonder zeg, dat je je vader mee hebt genomen naar Bali! Helemaal omdat hij nog nooit zo ver gereisd heeft. Moet heel speciaal voor jullie allebei zijn geweest!

 3. Jessica 30 July, 2017 at 09:04 Reply

  Wat een fijne foto’s weer Laura, en zo leuk dat je met je paps naar Bali bent gegaan :) Ik wil dat ook ooit nog een keer met m’n moeder doen, maar weet niet of ik haar ooit kan overhalen om op die manier én zo ver weg te gaan haha ;p Ik wist trouwens niet dat ze in Arnhem zo veel street art hadden, leuk!

 4. Zoë 3 August, 2017 at 20:21 Reply

  Wat een fijn & gezellig maandje! Ik ga in 2018 eindelijk naar Bali voor een bruiloft en plak er natuurlijk een reis aan vast. Benieuwd naar je tips! ?

Post a new comment

Lees ook: