FRIDIARY #39

24
india nepal reisoutfit

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Diary, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

24 comments

 1. Lotte 25 May, 2017 at 18:57 Reply

  Wauw Lau dit is pas een dagboek! Ik heb alles met veel plezier gelezen en bekeken. Wat een prachtige reis was het, ik wil nu ook een directe vlucht naar India doei Nederland, en ik ben ook nog niet in Rome geweest. Je hebt ook zo’n leuke kledingstijl, komt er ook weer een paklijst? Kan ik weer jurken kijken en winkelen, hihi.

 2. Lotte 26 May, 2017 at 06:45 Reply

  Haha, ik moet zo lachen met dat laatste zinnetje (BROEK! Wel sterk voor een jurkenmeisje :)). Zo’n fijn dagboekje weer en wat voor moois heb je weer gezien. Die foto’s bij Taj Mahal en in de bergen in Nepal zijn prachtig en hoera voor veel liefde in Rome! <3

 3. Natasja 26 May, 2017 at 07:52 Reply

  Wat een verslag weer, fijne foto’s! En die upgrade naar business class, daar hoop ik ook ooit nog eens op… een mens mag dromen, toch? :’) Mijn april en mei stonden vooral in het teken van vallen en langzaam weer omhoog krabbelen. En aftellen naar mijn droomreis naar Nieuw-Zeeland, want die komt ook steeds dichterbij!

  Take care babe en blijf die dromen plukken! ♥

  • Laura 30 May, 2017 at 17:10 Reply

   Lief! Haha jaaaa, ik heb het met m’n 87247844 vluchten ‘pas’ 3x gehad hoor, maar het werkt direct verslavend! En ja, jeetje, waar was ik, of jij, want ik heb het niet meegekregen. <3 Heel veel liefs en sterkte Natas! Pluk jij ook even een eind weg!

 4. Sabine 26 May, 2017 at 14:55 Reply

  Leuk overzicht! Vliegen in de business class wil ik ook altijd nog eens haha :D Te lief die foto van de kat trouwens! En Beauty and the Beast vond ik echt fantastisch! Heb m in 3D gezien en was echt spectaculair!

 5. Rianca 27 May, 2017 at 10:37 Reply

  Ik wil nu ook direct naar Nepal, en naar Rome en een huisje in het bos, en schattige hondjes aaien en zo een prachtige gele jurk en wijntjes drinken in de zon en business class vliegen gewoon om het een keer mee te maken. <3 Wat een liefde straalt dit dagboek uit. Fijn dat het weer zo fijn is.

  liefs. xx

 6. Jenny 28 May, 2017 at 15:34 Reply

  Wow, wat veel foto’s. En wat heb je weer veel gedaan!

  Liefde voor Nepal. Zo mooi om je foto’s te zien. Ik was er in het regenseizoen en heb eigenlijk helemaal geen bergen gezien, maar zelfs zonder bergen is Nepal geweldig.

  Je Tiny Planet van het bootje op het meer is echt geweldig.

  • Laura 30 May, 2017 at 17:12 Reply

   Haha ja, as always! Ik ben toe aan vakantie :’)
   Jaaaa, wij hadden ook echt veel regen. Weinig bergen gezien, niet zoals de vorige keer. Maar inderdaad, alsnog <3 alle liefde!

 7. Elisa 28 May, 2017 at 17:38 Reply

  Oke, ik dacht mooi, mooi, mooi en toen…SPIN! Damn die was groot! Maar echt de rest van je foto’s: mooi!! Nepal lijkt mij zo geweldig om te bezoeken. :-)

 8. Kim 30 May, 2017 at 06:50 Reply

  Gecondoleerd allereerst en verder: WAUW! Wat doe je mooie dingen. India lijkt me heel speciaal en Nepal staat hoog op mijn bucket list!

 9. Lisa 9 June, 2017 at 06:28 Reply

  Wat zalig om die verhalen te lezen! Wij gaan deze zomer naar de Indische Himalaya, kijk er zo naar uit!
  We gaan ook enkele dagen in Delhi verblijven. Heb je misschien tips voor een leuke verblijfplaats in Delhi? :-)

  • Laura 9 June, 2017 at 12:49 Reply

   Wat een mooi vooruitzicht zeg! Ja, wij sliepen in Haveli Hauz – in een super rustig wijkje in Delhi. Vond het er echt heel fijn!

Post a new comment

Lees ook:

Leipzig

TRAVEL / Germany: 5x must do in Leipzig

In English soon! Afgelopen maand liep ik een weekendje in Leipzig rond. Deze Duitse stad blijkt niet onder te doen voor hippe steden als Berlijn en München. Met ...