Fridiary #28 – NYE in Thailand and more!

58
travelbird voucher

Diary, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

58 comments

 1. Marijke 8 January, 2016 at 18:58 Reply

  Aaah, die foto’s… hemel ;-) Alsof je ergens in één of ander reclamespotje beland bent of zo ;-) Dat tapijt is inderdaad supermooi, dat geeft meteen een andere, exotische look aan je woonkamer! Gek dat je het überhaupt nog over je hart krijgt om te reizen met die lieve katten van je. Ik zou ze niet kunnen achterlaten denk ik ;-)

  • Laura 8 January, 2016 at 19:03 Reply

   Hahaha, het was ook zo fijn! Jaaa, maar ik ben ook wel heel veel thuis hoor. 24/7, tenzij ik op reis ben. En ik heb een hele lieve oppas die in mijn huis slaapt en ze heel veel aandacht geeft. En elke dag foto’s stuurt, haha! Ik mis ze wel altijd hard!

  • Laura 8 January, 2016 at 19:07 Reply

   Dankjeweeel! En jaaa, sowieso tot op de Vakantiebeurs. Naast dat ik er ben voor WAH en de gezelligheid, doe ik ook (al de afgelopen weken) hun content en social media! Gekkenhuis, haha!

   • Jessica 9 January, 2016 at 01:38 Reply

    Haha dat meen je niet, wat leuk (en stressvol)! Ik dacht al dat ik een foto van jou (volgens mij toen je in Polen was, met die leuke hoed!) voorbij zag komen bij een van de artikelen van de Vakantiebeurs. Hopelijk voel je je straks weer een beetje beter en minder gestresst door wat gezelligheid op de beurs ;-)

 2. Kimber - Reisgenie 8 January, 2016 at 19:06 Reply

  Woooow wat een gave manier om oud en nieuw door te brengen! Ik ben vriendlief nu al warm aan het maken voor NYE 2016 in het buitenland. Als ik dit laat zien denk ik dat ‘ie een stuk sneller om zal zijn ;).;

  • Laura 8 January, 2016 at 19:08 Reply

   Hahaha, doen hoor! Vorig jaar maakte ik tijdens de feestdagen een treinreis door winters Polen en dat was ook net zo heerlijk! Ik wil elk jaar de feestdagen in het buitenland vieren. Heerlijk!

 3. Malou 8 January, 2016 at 19:12 Reply

  Aaaah beterschap! Maar de Bangkok belly bestaat dus? Haha.
  Die hotels in Bangkok zien er leuk uit!
  En dat eiland! Ik ben er vanaf Ko Phi Phi geweest. Jaja ik was zo’n daggast die de rust kwam verpesten. :p
  Maar idd een heerlijk eilandje, goed dat je even hebt kunnen bijkomen!

 4. Marjolein 8 January, 2016 at 19:54 Reply

  Wow, dat paradijs ziet er prachtig uit. Zulke perfecte plaatjes dat ik amper kan geloven dat het echt is, haha! De plaatjes van de hei vind ik trouwens op hun eigen manier ook wel heel paradijselijk. Nederland kan ook zo mooi zijn <3.

  Beterschap, fijn weekend en goede week gewenst! X

  • Laura 8 January, 2016 at 19:56 Reply

   Hahaha ja, ik kan me nu al niet meer indenken dat ik daar vorige week echt was. Nederland is ook heel mooi! Dankjewel lieve Marjolein, jij ook!

 5. janine 8 January, 2016 at 22:05 Reply

  Wauwie, wat tof! Hoe heet dat hotelletje in Bangkok? (zegmaar die foto met de titel: Ons eerste hotelletje in Bangkok, zo’n leuke muurprint!) Ziet er heel leuk uit, en ben toevallig op zoek naar iets leuks in Bangkok:)

 6. Jenny - ikreis.net 9 January, 2016 at 08:25 Reply

  Waarom ben ik nog steeds niet in het zuiden van Thailand geweest?!!? Zo mooi op de foto’s! Om de een of andere reden beland ik steeds weer in Indonesie ❤️

  Ik heb de saaiste feestdagen OOIT achter de rug. Met kerst zat ik in het Iraanse Yazd en merkte ik gewoon niet dat het kerst was. Gewoon niet.

  Mijn plannen voor oud en nieuw heb ik moeten afzeggen: gestrand in Turkije met 30 uur vertraging ben ik 2016 slapen ingegaan. Hoe saai. Maar een paar uur slaap is lekker.

  • Laura 9 January, 2016 at 17:33 Reply

   Haha jaaaa, het is ook heel mooi maar ik snap je wel. Ik wilde ook weer terug naar Indonesië, maar season wise was Thailand verstandiger. Geen spijt! En jaaaa, kerst in Iran kan ik niet saai noemen maar de o&n is zo wel echt verpest. Kreeg het al een beetje mee, super stom!

 7. Sonja 9 January, 2016 at 08:50 Reply

  Oooooh WAUW! Ik wou al zeggen, wat hou ik altijd van die vrijdagverhaaltjes. Maar met al deze geweldige foto’s van Thailand word ik er wel héél gelukkig van. Wat geweldig dat jullie slechts met een handjevol mensen op zo’n prachtig eiland zaten!! Thailand lijkt me sowieso echt een geweldig land. Ik ben wel eens met mijn ouders in Vietnam geweest, wat ook een van mijn lievelingslanden is nu, maar Thailand staat dus erg hoog op m’n lijstje. Als ik ooit eens geld heb vlieg ik erheen! Dankjewel weer voor alle prachtige foto’s, maakt me blij! X

 8. Sigrid | My Travel Secret 9 January, 2016 at 14:07 Reply

  Oooooh die foto’s…wat zijn ze toch weer mooi <3 Fijn dat je nu echt vakantie kon vieren en optimaal hebt kunnen genieten. Nu op naar Zuid-Afrikaaaaaa ;-) Die Aap kijkt wel een beetje scheel he? Maar blijft een knapperd hoor!!

 9. Naomi 9 January, 2016 at 16:13 Reply

  Whaaa jouw foto’s! jouw huis! Zelfs jouw katten, ondanks dat ik geen kattenmens ben heb ik een zwak voor Aap en Noot. En dat kleed in jouw woonkamer.. okee ik kan zo hele tijd doorgaan en over elke foto wat gaan zeggen! Heel veel beterschap!!

 10. Kelly 9 January, 2016 at 16:15 Reply

  Oh Laura, heerlijk die foto’s van Thailand! Zo fijn als je ergens komt waar je niet zo nodig alles móet zien, maar het een beetje als thuiskomen voelt! Ik heb mijn 2 dagen in Bangkok ook echt alleen maar gegeten en rondgeslenterd, zo fijn! En NYE op de riverbank tegenover Wat Arun gevierd, prachtig vuurwerk! Kerst stond vooral in het teken van genieten bij mijn ouders thuis en een afscheidsfeestje dat ze georganiseerd hadden voor me. Heerlijk nog even met familie doorbrengen!

  Sterkte met je Bangkok Belly en keelontsteking, zul je altijd zien tijdens/na zo’n vakantie!

  • Laura 9 January, 2016 at 17:30 Reply

   Jaaaa het blijft zo jammer dat we elkaar op een dag na hebben gemist, haha! En zoooo fijn, ik geniet echt van jouw reis haha. Maakt me nu al zo blij, benieuwd naar de komende maandag! :)

 11. Taina 9 January, 2016 at 21:32 Reply

  Wat heerlijk! Ik geniet helemaal mee. Die hond selfie is echt top. En wat een goed idee om 1ste kerstdag lekker naar het paradijs te vertrekken. Lekker de boel de boel laten en genieten. Beterschap en rustig aan!

 12. Debby 10 January, 2016 at 22:26 Reply

  Ik wou zeggen, die foto’s op de hei <333 maar damn, die foto's uit Thailand <333333. Ik vind die met je selfie stick eigenlijk best wel leuk haha. Ziet eruit als een heerlijke vakantie! Hopelijk is jullie bagage weer gewoon terecht ;-) Vond het fijn om jullie even te zien, ook al waren jullie super moe. Kus!

 13. Denise 11 January, 2016 at 13:15 Reply

  Wat een heerlijke foto’s en wat fijn om die beelden van Thailand te zien. Ik vind het ook altijd zo leuk om thuis te komen en mijn poezenbeesten weer te zien. Dat hoofd van AAP is echt GOUD! Kijkt zelfs een beetje scheel :P

 14. Lizette 11 January, 2016 at 15:42 Reply

  Wat een heerlijk verslag! En wat een schitterende foto’s, de kleuren en je geluk knallen ervan af! Hopelijk ben je snel weer opgeknapt!! Ik vind je vloerkleed trouwens ook echt te gek.

 15. Mellisa - Grenzeloosreizen 15 January, 2016 at 18:21 Reply

  Aaaah wat een heerlijke foto’s! Zulke strandjes mis ik stiekem hier op curacao wel, van die typische aziatische strandjes. En wat heerlijk dat je gewoon écht niks hebt gedaan, iedereen is druk, maar jij bent ultiem druk. Zou niet 1,2,3 met jou kunnen ruilen dus petje af :) Dan moet je ook echt even een echte vakantie hebben!

 16. Eva 18 January, 2016 at 11:08 Reply

  Ik loop hopeloos achter met je posts.. :-( Ziet er echt uit als een héérlijk Oud & Nieuw. Fijn dat je even echt vakantie kon houden!

 17. Dina 19 January, 2016 at 16:26 Reply

  Wauw wat een prachtig vloerkleed! Ik snap dat je er helemaal verliefd op bent. Heerlijk trouwens, al die foto’s, ik geniet er heel erg van om er naar te kijken.

 18. Simone 24 January, 2016 at 01:29 Reply

  Heerlijk om zo’n foto diary te zien met jouw geluk momentjes! Je oud en nieuw ziet er hemels uit. En wat leuk dat jullie het samen met een ander stel hebben kunnen vieren. Hoe meer zielen hoe meer vreugd ? balen dat je ziek was toen je thuis kwam maar weet je, misschien kwam de drukte er ook wel uit. Soms is het goed voor je lijf om eventjes te resetten. ☺

Post a new comment