Fridiary #21

40

In English soon!

Diary, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

40 comments

 1. Kirsten | Travelaar.nl 23 August, 2015 at 18:35 Reply

  Wat een fijne diary weer Laura! Toch wel even schrikken weer, die beelden van Taiwan. Gelukkig zijn jullie heelhuids thuis gekomen! Het shoppen met het vriendje ken ik.. Ik vind het altijs leuker dan hij ;) hehe

 2. Malou 23 August, 2015 at 18:43 Reply

  Wat een fijne diary weer. Die Budapest foto van jullie blijft mooi! Dat rode haar ook trouwens.
  Wel eng hoor, zo met die typhoon. Gelukkig is alles goed gegaan, op die 5u met samengeknepen billen in de auto na dan. Haha. Taiwan lijkt me een mooie bestemming.

 3. Tikva 23 August, 2015 at 19:30 Reply

  Ziet er best interessant uit backstage bij een food shoot, ik ben stiekem altijd wel jaloers op mensen die zulke mooie foto’s van eten kunnen maken. Kan je niet een keer wat geheimen verklappen :-)

  • Laura 23 August, 2015 at 19:50 Reply

   Haha! Ik ga er over schrijven op de Foodies blog! :mrgreen: En heb ook al een artikel geschreven met tien tips om de perfecte Instagram foodfoto’s te maken. Komt binnenkort online, eerst de site even aanpakken! :)

 4. Jenny - ikreis.net 23 August, 2015 at 19:31 Reply

  Heb veel aan jullie gedacht tijdens ons winderig avontuur in Argentinië (klinkt wat ranzig :)). Uiteindelijk alleen een tijd geen stroom en water gehad, maar verder viel het mee.

  Bizar hoe snel de locals soms het leven weer hervatten en het grootste deel van de schade verdwenen is…

 5. Jessica 23 August, 2015 at 23:23 Reply

  Die hoedjes zijn te leuk! <3 En het merendeel van de rest van de updates natuurlijk ook :D (al moet ik stiekem nog steeds aan een gevaarlijk LOTR-figuur denken bij het lezen/horen van de naam Soudelor.. :')

 6. Bart 24 August, 2015 at 03:10 Reply

  Fijn te lezen dat alles goed nog is gegaan! En dat je nog steeds leeft.. Grappig om te zien die kleine Taiwanese karretjes.. Net levend Mario Kart :).

 7. Bianca 24 August, 2015 at 08:14 Reply

  Fijne volle diary. En Boedapest! Ik ben ook verliefd geworden toen ik er in Juni was. Een van de weinige Europese steden waar ik vaker en langer kan blijven denk ik =) Leuk die fittips van Annemiek, heb ik tijdens mijn stage bij Thomas Cook nog mee samengewerkt!

 8. Liv 24 August, 2015 at 08:53 Reply

  HAHA moet hardop lachen dat je een foto hebt gemaakt van mijn krijtboodschap :’) Wat nou als ik elke keer als ik op ga passen op Aap en Noot ergens een geheime boodschap achterlaat? Oh en ik zat te denken dat ik jullie helemaal geen pindakaastaart (van Simone’s recept) heb gemaakt! Het was veel te heet en te warm om in de keuken te staan maar dat is wel een goede voor in de winter hehe.

  X

 9. charlotte 24 August, 2015 at 10:43 Reply

  Toevallig woon ik in leuven :D
  Ik kan je een paar dingen aanraden die je zeker is moet zien
  je moet zeker en vooral naar de bioscoop (kinepolis )gaan in de bondgenotenlaan :) er is ook een café Héél erg bekend in leuven de pool fiction :) die kan je ook vinden in kinepolis, leuk om te gaan poolen, of gwn gezellig bijkletsen met een pintje of cola :) mm wat hebben we nog… als je uitga voor te feeste in de nacht is de ( colff op de oude markt ) ook heel erg bekend
  maar dat is eigen smaak er zijn natuurlijk heel veel cafétes op de oude markt die ook goed zijn :) je hebt ook karaoke ( beethoven ) en die is ook wel OK .. en veel winkeltjes om te shoppen :)
  veel plezier alvast in leuven :D xxxx

 10. Zo simpel is dan geluk 24 August, 2015 at 16:02 Reply

  Geweldig leuk overzicht heb je weer gemaakt. Ik vind de roze muur op de eerste foto echt helemaal geweldig. Past ook mooi bij je haarkleur. Je hebt weer mooie dingen meegemaakt! Ik word altijd zo blij van je mooie foto´s. Ben je lekker aan het genieten in Leuven?

 11. Sandra 24 August, 2015 at 17:44 Reply

  Woooow, wat is dat toch met jouw haarkleur? Het lijkt wel overal aan te passen ofzo, best gaaf! En wat heb je veel foto’s geplaatst, jemig… Ik vind je wel stoer hoor, toch richting het vliegveld rijden. Ik kan me zo voorstellen dat het niet je beste uren waren haha! Gelukkig ben je weer veilig thuis en kun je weer lekker knuffelen met je poezen!

Post a new comment

Lees ook:

Pokhara Nepal

TRAVEL / Pokhara, Nepal

I walk towards the airport in Kathmandu. After a few exciting days in the hustle and bustle of Kathmandu I am pleased that we continue, though I ...