Fridiary #19

50

In English soon.

Diary, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

50 comments

 1. Merin Veronique 17 July, 2015 at 21:48 Reply

  Wat is Nederland toch mooi! En fijn, die momentjes met oma! 83 had ik nooit geraden. Wat leuk ook, alle voorbereidingen voor Japan. Ik ken het probleem haha, zoveel te zien en te weinig tijd. Maar geniet er van!!

 2. Lisette | Travellust.nl 18 July, 2015 at 04:27 Reply

  Ja is Hello Fresh fijn? Ik hoorde van mijn collega dat het 9 van de 10 keer net te weinig was dus ik ben nog wat huiverig aangezien ze niet eens zo’n grote eter is…

  Maar whaaaa wat een toffe bestemmingen weer! Genieten! En een prachtige oma heb je!

  • Laura 18 July, 2015 at 07:16 Reply

   Ja! Oh echt? Ik heb dat nog nooit gehad (bestel altijd voor 2 personen)! Keertje proberen? Heb nog kortingscode die er altijd bij zit voor vrienden haha!

 3. Josianne 18 July, 2015 at 05:31 Reply

  Wat een heerlijk dagboekje met hele fijne foto’s! Jamaica, Thailand, Japan en Taiwan, gaaf hoor! Oh, en super gefeliciteerd met je nieuwe klus, heel tof :)

 4. Ilse 18 July, 2015 at 07:58 Reply

  Wauw, wat een geweldige reizen heb je weer op de planning. En dat schaapje en de woestijnfoto <3! Dat geïllustreerde magazine over Taiwan ziet er ook fantastisch uit x

 5. Linda 18 July, 2015 at 08:02 Reply

  Wat een fijn weekje! En gefeliciteerd met je baan! Ik heb in zo’n prachtig ecolodge resort geslapen op Jamaica, mocht je nog niet geboekt hebben, echt een dikke aanrader. Ga de link niet spammen, je weet zelf de weg;) het resort heet Great Huts. En ik heb geschreven over een strand met een Belgische eigenaresse waar je met haar honden kan zwemmen. Zo leuk. Je kan er ook slapen. Zo, nu klaar Linda. ;) Fijn weekend!

 6. Naomi 18 July, 2015 at 11:25 Reply

  Wat een mooie foto’s weer! En jouw haar, ik moet ook gewoon eens mijn ballen laten indalen en mijn haar in een awesome kleurtje verven. Gefeliciteerd ook met je nieuwe klus! En die foto met je oma, wat lief! Inderdaad laat mij er ook maar zo goed uit zien op die leeftijd. Trouwens wat is jouw tip als eerste ‘echte’ verre reis na mijn studie. Volgend jaar moet ik nog 1 jaar studeren en daarna wil ik om de vrijheid te vieren het liefst naar Indonesië, maar misschien had jij nog tips, aangezien jij de queen of reizen bent!

  • Laura 18 July, 2015 at 13:33 Reply

   Haha ahhh, gewoon doen! Dit was een beetje toeval. En dankjewel, heb er zjn in! Ennnnnn ik zeg ook Indonesië! Ben verliefd op dat land. Begin bijvoorbeeld via Kuala Lumpur op Sumatra, Java, bali (om even bij te komen) en de gili’s. Heb er nu al zin in dat je gaat, haha!

 7. DeniseM 18 July, 2015 at 12:34 Reply

  Mooi overzicht weer. Die gouden zonsondergang zag ik op instagram al (of waar was het?). Zo mooi! En ik dacht al dat je de ramp nog zou noemen ja… Mijn blogpost erover op VrouwOnline vorig jaar werd uiteindelijk mijn meestgelezen blog van heel 2014. Ik heb ‘m vandaag opnieuw gepost. Jij sterkte nog! En alvast heel veel voorpret voor alle reizen die er weer aankomen. Ik ben net weer terug en kan niet wachten te posten over Santorini, maar ik moet eerst aan de BTW. :-(

  • Laura 18 July, 2015 at 13:34 Reply

   Jaaa klopt! Ja, vond niets doen ook zo gek, maar ik denk er ook niet meer of minder aan dan andere dagen. Santorini is zooo mooi! :) Benieuwd naar je ervaringen. Ik moet ook aan de BTW :(

 8. Mandy 18 July, 2015 at 13:43 Reply

  Ahhh haha die foto van de uitreiking, haha. Liefff!

  Waanzinnig mooie foto’s van het weekendje Veluwe zeg! Wauw! En die curry ziet er TE LEKKER uit. Nu wil ik ook HF hahaha.

 9. Anne 18 July, 2015 at 16:22 Reply

  Hoi! Ik wilde even laten weten dat als ik je site bekijk via Chrome, ik nooit de inhoud van de Fridairy kan zien (wel van de andere posts.. tenminste, die leken nooit incompleet oid). Wel als ik via Internet Explorer kijk. Dat je het weet!

 10. Wendy 18 July, 2015 at 18:49 Reply

  Ik word steeds nieuwsgieriger naar dat Hello Fresh. Klinkt ideaal zeker omdat je dus specifiek kan bestellen voor 2 personen. Dat vind ik vaak een nadeel in de supermarkt. Zo veel is voor 3 of 4 personen en ik vind een tweede keer moeten opwarmen toch altijd minder lekker dan het eten op de dag dat het is klaargemaakt.

 11. Eva 19 July, 2015 at 09:57 Reply

  wat een mooie nieuwe klus heb je! Gefeliciteerd!! Mooie reizen komen er weer aan voor je, en wat een lieve foto van je oma en jou. Jullie zien er super gelukkig uit :)

 12. diana 20 July, 2015 at 14:18 Reply

  echt prachtige foto’s weer! zelfs hier in nederland maak je zo’n mooie foto’s. al vind ik het zelf hier niet zo mooi haha. ik hou gewoon van palmbomen.
  en super tof dat je naar Jamaica gaat! daar wil ik ook écht nog een keer naar toe. en nu ik je foto van laos zie, wil ik daar ook nog heen haha. ik wil nog naar zoveel plekjes.

 13. Wilma 24 July, 2015 at 13:26 Reply

  Ja het lorkenbos is prachtig met gezellige en superschone huisjes.Wij zijn er vorig jaar geweest toen had ik een weekend gewonnen bij hun via like and share actie via fb.Wij hebben ook zo genoten van de natuur in de achtertuin van het park als het ware.Heerlijk gefietst over de Veluwe en die rust..ja Nederland is echt mooi

 14. Marcella 31 July, 2015 at 19:40 Reply

  Waar moet ik nou beginnen met reageren Laura? Zoveel leuks! Dat schaapje is te gek, benieuwd naar Taiwan en Jamaica en Japan, en de zonsondergang is echt stunning! Wat een ontzettend mooi gebied in Nederland zeg! Dat gedrag van katten met zakjes en doosjes is trouwens heel herkenbaar, haha!

 15. Stephanie 1 August, 2015 at 10:30 Reply

  Heel veel plezier in Taiwan! Ben benieuwd naar je verhalen. En die zandverstuiving is geweldig he? Ik rijd er zo nu en dan met mijn vriend vanuit Utrecht naartoe, geweldige plek om uit te waaien :)!

Post a new comment

Lees ook:

Fridiary #11

In English soon. Fridiary. Het dagboekje op vrijdag. Persoonlijke nootjes tussen de droombestemmingen door. Een klein kijkje in mijn leven. Momentjes delen. Grootse dagboekjes met kleine telefoonfotootjes en ...