Dromen of doen: Cycle for Plan Zambia

36
Cycle for Plan Zambia

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

TRAVEL, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

36 comments

 1. Lotte 20 March, 2016 at 11:31 Reply

  Ik twijfel hier al twee jaar over, wil echt gaan maar durf de stap niet te zetten…Geld ophalen lijkt me lastig. Ik ga me er nog eens in verdiepen.

 2. Ester 20 March, 2016 at 16:14 Reply

  Wat mooi dat je hier aandacht aan besteed; ik hoop dat er heel veel aanmeldingen gaan komen!
  Ik ben een paar jaar vrijwilliger geweest bij Plan – sinds mijn terugkomst in Nederland heb ik nog niet besloten om weer actief te worden, al ondersteun ik ze ter harte. Ook mijn ouders zijn altijd Plan-ouders geweest, als kind kleurde ik met heel veel moeite tekeningen in die met de post naar Afrika gingen.

 3. ivonne 20 March, 2016 at 20:44 Reply

  Wow, wat een geweldig initiatief! Heb je enig idee hoe zwaar de fietstocht is? (Zowel in km’s per dag als hoogteverschil.). Ik vraag dit ivm mijn knie. Ik fiets graag maar kan niet alles.

 4. Lisanne 21 March, 2016 at 19:55 Reply

  Wat tof dat je dit deelt en dat er vorig jaar ook iemand mee ging! Sterker nog, je hebt niet één maar twee lezeressen overgehaald met je artikel van vorig jaar! Ik was vorig jaar te druk om mee te kunnen gaan, maar heb met smart zitten wachten op de volgende cycle-actie van Plan. En nu, een jaar later, is het zo ver! Ik vertrek over twee weken naar Vietnam en heb er onwijs veel zin in! Als website link heb ik mijn link naar mijn sponsorpagina geplaatst waar ik ook af en toe foto´s en blogs op deel, misschien leuk om te bekijken :-) Maar hé, met zulke goede reclame zou ik als ik jou was eens bij Plan gaan informeren of je niet mee mag op Zambia-trip in ruil voor een aantal mooie artikelen en een foto-impressie van het land. Wie weet zijn ze geïnteresseerd.

  • Laura 22 March, 2016 at 11:18 Reply

   Wat ontzettend tof om te horen! Maakt me zo blij. Ik zal je linkje even delen in m’n artikel. Heel veel succes!!! En ja, dat vind ik ook. Haha! Wie weet!

 5. Danique 22 March, 2016 at 15:31 Reply

  Supermooi initiatief en het lijkt me echt wel een heel unieke ervaring! Ik ben wel benieuwd hoeveel je dan gaat fietsen. Lijkt me best pittig als Hollander in de Afrikaanse zon ;).

 6. Esmeralda 5 April, 2016 at 18:28 Reply

  Het lijkt mij zo ontzettend gaaf. Heb er al eerder over nagedacht. Ook al bij Vietnam. Nu weer bij Zambia. Maar de aantal kilometers lijken me zoveel? Ik ben gezond en sportief, maar toch denk ik je kunt toch niet zomaar zo ver fietsen en dan in zo’n klimaat en met hoogteverschillen? Doen er gewoon zomaar mensen mee :)? Ben benieuwd!

  • Laura 5 April, 2016 at 18:34 Reply

   Jaaa, blijkbaar wel! Je moet wel goed trainen thuis lijkt me, maar zou moeten kunnen. Ik fietste als klein Lauraatje ook 35km per dag naar school, hahaha! Niet ‘zomaar’ dus, wel goed trainen thuis. Maar toch doen er inderdaad super veel ‘gewone’, niet speciaal sportieve mensen mee! Ook jij kan het! Zo leuk als je gaat!

Post a new comment

Lees ook:

HOTSPOT / ARNHEM: Beide dames

There is a small restaurant called’Beide Dames’ (which means both ladies) almost next to our house. I regularly cycle or walk along this place and ...