(Nederlands) A STORY FROM THE HEART // Een update.

45

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

LIFESTYLE, Mindstyle, Personal, Stories from the Heart

Leave a reply

45 comments

 1. Veerlez 25 April, 2019 at 17:43 Reply

  Wat een mooi artikel weer. Ik voel hem wel, omdat ik er ook wel wat flarden van heb meegekregen. Ik ben zo blij dat je helemaal je plekje hebt gevonden en ook dat je man nu out in the open is! Ik ben zo blij voor je!

 2. Anouk 25 April, 2019 at 17:51 Reply

  As always… moet ik lachen, maar vallen er ook tranen door je mooie, kwetsbare woorden. Het leven lacht weer. Soms door grijze wolken heen.. heel voorzichtig.. maar steeds meer en vaker in zijn volle glorie.

  Tot over een week. Heel veel zin en zo toe aan die fijne reis. ☀️?

 3. Irma 25 April, 2019 at 18:26 Reply

  Wat mooi, en o zo kwetsbaar, geschreven Laura ♡ En wat fijn dat je weer, stukje bij beetje, back on track bent. Take your time girl.
  Ik weet uit ercaring wat voor impact dit soort ervaringen en situaties hebben. En je hebt zo gelijk; je mag genieten, mag huilen, mag lachen, liefhebben, verdrietig zijn en je mag boos zijn!
  En wil je dit met ons delen, dan lees ik dat graag, want ik blijf je gewoon volgen?
  Liefs, ciao Irma
  XO
  #hartjesdelen

 4. Evelien 25 April, 2019 at 20:09 Reply

  Wat een mooi artikel Laura. Welkom terug! Hopelijk wordt 2019 een stuk beter voor je dan afgelopen jaar. Maar als ik het zo lees dan moet dat zeker goed komen.

 5. Amy 25 April, 2019 at 21:48 Reply

  Blij te mogen lezen dat je beetje bij beetje jouw leven weer, nieuwe, vorm hebt kunnen geven en dat je weer mag genieten van het leven, jouw leven en de liefde.

  Ik wens je veel liefde, geluk, gezondheid en innerlijke kracht om alles een plekje te geven en te kunnen genieten van dit nieuwe begin.
  ?

 6. Pardede 26 April, 2019 at 03:44 Reply

  Hoi Laura,
  Wat fijn dat je er weer bent. 2018 was en zwaar met toch lichtpuntjes voor jou geweest. Heerlijk dat je vrienden/vriendinnen er voor je waren, een nieuw begin ina Utrecht dicht bij de Domtoren. En fijn dat er nieuw geluk/liefde weer op je pad is gekomen. En dat je weer je reizen etc. met ons zal delen. Ik zie dat je weer veel super leuke plannen en reizen in vooruitzicht heb?.
  Heerlijk dat je weer droomt om naar Zuid-Afrika tegaan, ik heb net de tickets ernaar toe geboekt, om daar van half december tot half februari te verblijven en met een 4-wheel drive Britz camper door de West en Noordkaap te trekken en natuurlijk ook door Namibië. De kerstdagen breng ik door bij familie in Montagu. Verder heb ik leuke weekenden en 2 weken Mallorca nog in het vooruitzicht waarbij je blog over over Mallorca me heeft geïnspireerd om met een auto bepaalde plaatsen tegaan bezoeken.
  Veel geluk en reizen voor jou je nieuwe familie, oude en nieuwe vrienden en ieder die om elkaar geeft.

  Groetjes uit Samos
  Par

  • Laura 30 April, 2019 at 12:42 Reply

   Leuk van je te horen Par! En wat heb je een mooie plannen, Afrika blijft gewoon fantastisch. Ik ben jaloers, je gaat zo’n mooie lange tijd in Afrika tegemoet! En Mallorca, ook fijn en hopelijk heb je iets aan m’n tips :)

 7. Anna 26 April, 2019 at 06:24 Reply

  Prachtig geschreven. Heel dapper dat je je zo openstelt. Ik hoop dat je ons aan het eind van dit jaar kan vertellen dat je vooral een heel fijn jaar hebt gehad. Het is je gegund. Geniet van alles. Liefs Anna

 8. Naomi 26 April, 2019 at 07:10 Reply

  Je bent er weer! Ik hou van jouw verhalen, reizen en dromen. En dat je die deelt met mooie woorden en prachtige foto’s. Dat de toekomst je veel moois mag brengen die je met ons deelt in de mate dat jijzelf wilt. Ik bewonder je.

 9. Sandra 26 April, 2019 at 08:49 Reply

  Hoi fijnerd!

  Mooie woorden <3 Ik ben blij dat ik je wat beter heb mogen leren kennen in 2018, ondanks de wervelstorm waar je in zat. Eerlijke, open gesprekken bij goede glazen wijn. I like.

  Hartje voor jou. Mét glitters.

 10. Malou 26 April, 2019 at 10:16 Reply

  Yeeeeheeeessss, she’s back! Fijn om te lezen Laura.
  Dat je weer zo’n mooi verhaal hebt geschreven, dat Utrecht je thuis is en dat je huis je thuis is. Zó belangrijk. Gewoon, dat je er weer bent! <3

 11. Saskia 27 April, 2019 at 14:44 Reply

  Prachtig om te lezen (stille lezer hier! *steekt hand op*) Prachtig hoe je alles omschrijft en te lezen dat je op de goede rit bent. Dat is extra fijn!<3

 12. Hanneke 28 April, 2019 at 09:55 Reply

  Laura je raakt me. Zoals je me altijd raakt. Je verhalen over je reizen. Je persoonlijke reis. Je sprankeling. Je …. ja…jij gewoon. Het lijkt me niet makkelijk om zo ‘exposed’ te zijn (alhoewel het dus ook tot steun kan zijn) in zo’n moeilijke periode. Ik heb me de afgelopen 3 jaar vooral opgesloten en ben, helaas, nog niet in staat om de sleutel naar buiten te vinden. Ik hoop ook weer zo te kunnen sprankelen.
  <3

 13. Wendy 30 April, 2019 at 13:23 Reply

  Mooi, eerlijk geschreven Laura. Bijzonder hoe onze verhalen synchroon lijken te lopen. Ik wens je alle geluk, intuïtie en dat wat bij jou klopt toe ♥. Liefs

 14. Arwen 4 May, 2019 at 09:36 Reply

  Hoi Laura, ik heb je blog pas recent ontdenkt. Wat schrijf je prachtig. Herkenbaar om dit te lezen ook, maar na regen komt zonneschijn – altijd. Je bent een inspiratie voor mij om ook meer uit mijn hart te leren schrijven. Liefs.

 15. Kelly 5 May, 2019 at 18:37 Reply

  Lieve Lau,
  Wat fijn om te lezen dat je na een diep dal weer langzaam de weg naar boven hebt gevonden, met alle ups en downs die daarbij horen. Wat ligt er een fase van loslaten en afscheid nemen achter je, maar wat heb je een hoop moois op je nieuw ingeslagen pad gevonden <3 Ik gun je alle geluk, groei en liefde van de wereld; met het licht in jouw hart kom je er altijd…

  (En wie weet zie ik je in IJsland want ik vertrek begin juni!)

  Liefs!

Post a new comment

Lees ook: