5unday’s pleasures #15 (+give away!)

74
Barbados

 In English soon!

5unday's Pleasures, Give Away, LIFESTYLE, Personal, Travel Gear & Gadgets, Travel In Style

Leave a reply

74 comments

 1. DeniseM 10 August, 2014 at 18:06 Reply

  Leuk Laura! Een paar foto’s van Barbados had ik al op Google+ gezien. Echt gaaf! De vlog heb ik ook grotendeels bekeken. Als jij het ook gaat doen zou ik ‘m nét iets korter maken, maar misschien ben ik de enige die dat zo ziet. Fijne avond nog!

 2. Rosanne 10 August, 2014 at 18:24 Reply

  Ooooo, wat ontzettend gaaf, merci merci merci Laura! <3 *doet een dansje op z'n Frans met zogenaamd een baguette in de hand*

  En verder as usual: wauw. Wat een magische foto's weer!

 3. Fleur 10 August, 2014 at 21:27 Reply

  Wat een heerlijk artikel en foto’s van Barbados! Ik heb de vlog van Serena gezien en het zag er allemaal geweldig uit daar. Ik doe trouwens graag mee aan de Ray-ban winactie aangezien ik al maanden de Ray-Ban round metal zou willen hebben met het gouden montuur en donker groene glazen. Hij is fantastisch!

 4. Lizet 11 August, 2014 at 07:29 Reply

  Ik ben erg benieuwd naar je reisfilm! Vloggen op z’n Laura’s vind ik echter ook een erg goed idee!

  Ook kan ik niet wachten op je Barbados verhalen! De foto’s zijn in ieder geval weer prachtig. Heb je nog veel armoede gezien, naast de weg enzo? Het is voor mij alweer dik 14 jaar geleden dat ik er was, maar kan me dat vooral herinneren, helaas niet zoveel van die prachtige zee..

  En als ik een Ray-Ban mocht uitkiezen, zou ik voor deze Aviator gaan: http://nl.sunglassesshop.com/ray-ban/3025-aviator/grijs-02971/37522.aspx. Ik vind Aviators prachtig en zo lekker oldskool, maar toch tijdloos. Ik wil er al jaren een! :D

  • Laura 11 August, 2014 at 07:42 Reply

   Jeej, iemand die het een goed idee vind! Wie weet op m’n volgende reisje, dan gaat m’n vriend niet mee, dus misschien vloggen. MISSCHIEN. Haha.

   Jaaaa, dat zei jij inderdaad! Maar ik vond dat helemaal niet (er schijnt ook geen/nauwelijks armoede op het eiland te zijn!). Het staat inderdaad vol langs de weg met die kleine, gekleurde houten huisjes, maar dat zijn normale huisjes voor ze. Zou daar ook wel willen wonen, haha. Je kunt ze ook verplaatsen, heel grappig. Ze leven er echt buiten, dus meer hebben ze niet nodig. Soort van Nederlandse rijtjeshuizen. Zijn geen ‘arme’ mensen die daar wonen. En natuurlijk heb je baas boven baas, er staan ook heel wat villa’s! Heb veel armoede gezien in Afrika en Azië. Jammer dat jij die mooie zee niet kan herinneren. Overal waar we reden of liepen zag ik strand, palmbomen en zee!

 5. We Are Travellers 11 August, 2014 at 07:44 Reply

  De Barbados foto’s met dat veeeel te blauwe water had ik al voorbij zien komen op social media, te mooi! Kan niet anders dan geweldig zijn geweest. En ja… toen ik het woord winactie in combinatie met Ray-Ban voorbij zag komen kon ik het niet laten om mee te doen! Alleen de naam is al mooi: “Clubmaster” http://nl.sunglassesshop.com/ray-ban/3016-clubmaster/tortoise-w0366/21114.aspx en hij ziet er natuurlijk super awesome uit! Dus mocht ik winnen, die graag. Verder veel plezier in Lille Francofiel, echt een leuke stad!

  • Laura 11 August, 2014 at 07:46 Reply

   Haha yeah, clubmaster! Is tof. Jaaaa, Barbados is mooi! :) En Francofiel is Rosanne, haha (Francofiel staat voor een Frankrijk-gek). Lille was gezellig met jou!

 6. Jenny 11 August, 2014 at 10:03 Reply

  Ik ben benieuwd naar de nieuwe travelvideo, ik vind ze altijd zo mooi! En heel inspirerend. Ik doe ook graag mee met de Rayban actie, zou heel graag zo’n stoere Wayfarer voor mijn man winnen. Ik volg je al overal:)

 7. Serena Verbon 11 August, 2014 at 11:51 Reply

  Superleuk dat je mijn vlog hebt gedeeld Laura, dankjewel! Je 5unday’s Pleasures zijn erg leuk om te lezen (heb net een paar oudere teruggelezen). Ik kan niet wachten op jullie video met de onwijs gave close-up van de turtles!! Haha, volgens mij kijkt iedereen daar naar uit. Hoop stiekem ook dat de twerk close-up in slow motion er in komt, hahahaha! Nou we wachten in spanning af en tot snel!! :)

  • Laura 11 August, 2014 at 12:00 Reply

   Geen dank Sereen, hij is zo vrolijk en leuk! Ah, en lief. Leuk om te horen. Jaaaaa, schildpaddeeeeen! Haha, we zijn nog STEEDS bezig met muziek. Stelletje perfectionisten. En het twerken komt er zeker in, hahaha! EN HOE STOM dat we het nu nog steeds niet kunnen! Tot gauw!

 8. Jolijn 11 August, 2014 at 19:08 Reply

  Wauw wat een mooie foto’s! En wat ‘n leuke zonnebril heb je (:
  Zo een mooie actie sla ik natuurlijk niet over!
  Ik zou graag kans maken op deze bril: Ray-Ban Cockpit
  Arista Kristal Bruin 001/51 Large 59mm
  xx Jolijn.

 9. Yvon 13 August, 2014 at 10:04 Reply

  Ik ben heel benieuwd naar meer van Barbados! Je foto’s op Instagram waren al zo mooi, dat belooft veel goeds! Om over de reisfilm nog maar niet te spreken.
  En ja vlogs, ik zou het ook wel willen, maar ben geloof ik toch wat camera-verlegen, haha.

 10. Eva 14 August, 2014 at 07:41 Reply

  Die laatste foto, wauw! Echt heel erg mooi :) Ik aas al een tijd op de Ray Ban Wayfarer justin mat zwart, maar ben aan het sparen dus ik mag nog even niet van mezelf hihi :)

 11. Orsi 14 August, 2014 at 09:40 Reply

  Prachtig!
  Barbados staat op menig reizigers lijst, hier het bewijs waarom. Het vlog-idee.. ik ben voor!

  De give-away? Omdat je nooit te veel zonnebrillen kunt hebben, elke een andere herinnering heeft, ze je outfit en vakantie(gevoel) afmaken, ze je beschermen tegen de zon en last but not least: met een zonnebril haal je de zomer in je naar boven of er nou zon is of niet.
  Mijn ogen zijn gevallen op dit juweeltje: de Ray-Ban 3429 Signet
  Gold.

Post a new comment

Lees ook: