5unday’s pleasures #12 (+ winner of the cruise!)

42

The Sunday’s Pleasures will be available in English soon.

5unday's Pleasures, Give Away, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

42 comments

 1. Sandra 7 July, 2014 at 19:26 Reply

  Hahaha ik WIST dat jij die wijn ook had besteld ;-)! Ik heb namelijk ook een dooa goede wijn besteld voor 10 euro (dure flessen hehe). Happy!

  • Laura 7 July, 2014 at 19:45 Reply

   HAHAHA hoe raad je het zo? Inderdaad, ik noem het goedkoopste voorbeeld maar ook naar hier zijn goede (en nog steeds bizar goedkope) flessen wijn onderweg!

 2. Marcella 7 July, 2014 at 19:28 Reply

  Wat beleef je toch prachtige avonturen Lau, moooooie foto’s! Gaaf dat je straks naar Barbados gaat, ben onwijs nieuwsgierig naar al je avonturen. En ik ga even op zoek naar goeie wijn!

 3. Rosanne 7 July, 2014 at 19:31 Reply

  Wederom prachtige foto’s! Ennn ik wacht met smart op je reisfilms. Haast je niet hoor, maar ze zijn gewoon altijd zo mooi… ;-) En dan nu even rustig aan. Met een wijntje erbij! Dank voor de tip!

  • Laura 7 July, 2014 at 20:06 Reply

   Goed idee *haalt even wijntje voor zichzelf* – ik was alweer drie uur aan het tikken voor een ander project. Haha ja geloof me, ik kan niet wachten om ze af te maken. Deze week gaan we weer van start!

 4. Eva 8 July, 2014 at 06:38 Reply

  Wat een fantastische 5unday’s pleasure! Niet alleen omdat ik héél nieuwsgierig ben geworden naar Alaçati & Schotland (Stoer hoor abseilen, wauw!) maar ook omdat ik inene zie dat ik de winnaar ben van de cruise! Wat ontzettend leuk!!! Ik ben sprakeloos. Zó ontzettend leuk!!!! :)

 5. Sabine de Witte 8 July, 2014 at 07:38 Reply

  Aah heerlijk overzicht! En al die reizen zijn heerlijk, maar de verhalen moeten er ook uit! Same here dus, fijn om even ‘thuis’ te zien en ik ben benieuwd hoe Barbados er door jou ogen uitziet! En laten we snel wijntje doen :)

  • Laura 8 July, 2014 at 07:56 Reply

   Precies, er zit nog zoveel in mijn hoofd en niet op papier. Even de tijd nemen voor verhalen :-). Goed dat jij ook even je rust neemt. Ik ben ook heel benieuwd naar Barbados (thanks!). Wijntje! Misschien kan je de 17e voor de clinic? We appen wel even!

 6. Sofie 8 July, 2014 at 12:11 Reply

  Ben erg benieuwd naar je verslag en video van Alacati. Wij gaan namelijk in augustus ook een paar dagen naar Alacati, dus ben heeeel erg benieuwd! Heel cool trouwens dat je naar Barbados gaat :D

 7. Michelle | Travel lifestyle.nl 8 July, 2014 at 20:01 Reply

  Oh my god. Barbados. Ik wil jouw baan hahaha! Hoewel ik de mijne voor nu stiekem ook wel fijn vind ;-) Maar wat een heerlijke reisjes! En wat fijn dat je nu ook wat van Schotland en haar pracht hebt kunnen zien. Vast ook een beetje emotioneel als dat de laatste reis van je papa en mama samen is geweest. En dat Turkije ziet er super lief uit! Kan niet wachten op al je verhalen, foto’s en filmpjes. Keep ‘m coming mooierd! <3

Post a new comment

Lees ook: