5UNDAY’S PLEASURES #42 – Eten bij de boer, nieuwe reisplannen & fijne muziek

62

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

62 comments

 1. Anouk 29 August, 2016 at 11:43 Reply

  Wat een heerlijk weekend! Fijn met het zonnetje op je snoet fietsen en lekker eten, perfecto <3. Wat gaat de tijd snel.. nog maar 12 dagen!? Help, dan wij nog maar 8 AAAH! En fijne eerste reis geboekt voor 2017, heel gaaf. Tot morgen lieverd <3.

 2. Kim 29 August, 2016 at 12:31 Reply

  Wat heerlijk om te dineren tussen de koeien. Ik zie mezelf er ook al helemaal zitten. Denk dat het zo rustgevend is. Fietsen doe ik niet zo vaak maar lopen begin ik steeds meer te waarderen. Ik leg echt km’s af hier in Engeland.

 3. Marijke 29 August, 2016 at 13:03 Reply

  Aah, wat is de Veluwe mooi nu! Hopelijk vinden we nog ergens een gaatje om er nog eens te komen wandelen in die kleurenpracht! Canada is zo mooi! Moraine Lake (die laatste foto) is dus in het echt nog véél mooier. Ik kan je verzekeren dat jullie helemaal verliefd zullen worden op de prachtige natuur, de machtige vergezichten en de felblauwe meren van de Rockies! Weet ons te vinden moest je nog extra tips willen hé ;-)

 4. Lotte - scratchingmymap 29 August, 2016 at 13:03 Reply

  Ooooh, wat een leuke week én wat een vooruitzichten seg! Die tafel in die weide! Als ik ooit trouw, wil ik zo’n tafelsetting. Top reisjes voor 2017 volgens mij! En 2016 want Ijsland kruipt elke keer bij het zien van een prachtfoto, hoger en hoger op mijn verlanglijstje. Van Belize weet ik eigenlijk bijna niets af, waarschijnlijk wil ik er ook heen als ik jullie prachtige foto’s ga zien! :-) Aftellen en dan GENIETEN!

 5. Josianne 29 August, 2016 at 13:09 Reply

  Dit soort berichten word ik dus echt heel blij van. Al die mooie reizen die gepland staan, dat belooft dus weer mooie foto’s en filmpjes (!) voor ons. Ik kan niet wachten. En van die claims indienen is dus echt heel handig, zeker als je daar weer nieuwe reizen van kan boeken inderdaad. Maar, even afkloppen, ik heb nog nooit zulke lange vertraging gehad en toch is dat ook wel fijn!

 6. sammie 29 August, 2016 at 13:14 Reply

  Oh wat een fijne berichten allemaal en super handig je tip over terug claimen van je geld bij vertraging. Dit ga ik zeker onthouden mocht het ons ooit overkomen!
  Je foto’s van bij de boer vind ik prachtig, super leuk om daar te kunnen eten!

 7. Amanda 29 August, 2016 at 15:35 Reply

  Wauw wat een geweldige reizen staan er voor de boeg. Canada staat op mijn nr 1 lijstje alleen zo duur.. Nog heel kang sparen en hopelijk kan ik er dan ook ooit heen. Ben benieuwd naar jouw verhalen!

  • Laura 29 August, 2016 at 17:15 Reply

   Tegenwoordig zijn er tickets soms voor max €500,-, vliegen wordt steeds goedkoper die kant op! Als je het zelf regelt allemaal hoeft het niet vreselijk duur te zijn! :)

 8. Marjolein 29 August, 2016 at 15:42 Reply

  Wat een heerlijke reizen heb je weer gepland staan! IJsland wil ik zoooo graag ook eens heen! Leukleukleuk! Ik vind die foto van jou op de Veluwe trouwens zo mooi he! Heb gelijk besloten dat ik a.s. weekend ook even de heide ga opzoeken <3.

 9. Ilona 29 August, 2016 at 16:47 Reply

  Wat een fijn vooruitzicht; genieten van het fotogenieke Ijsland, knuffelen met beren in Canada en als kers op de som alvast naar Belize. Ongerepte jungles, mooie cultuur en en even zo mooi de natuur. Dat wordt genieten en nu al dubbele pret <3

 10. Anzji 29 August, 2016 at 16:58 Reply

  Jeuj! Ik ben van plan om de eerste week van januari naar Ijsland te gaan, dus ben heel benieuwd naar verslagen en foto’s van jullie naderende avonturen! Kan ik al lekker inspiratie opdoen en wegdromen :)

 11. Zo simpel is dan geluk 29 August, 2016 at 18:20 Reply

  Heerlijk zo’n weekend! Zelf ben ik toevallig ook op de Veluwe geweest dit weekend, op de Posbank. Prachtig!
  Belize ziet er echt heel erg mooi uit. Ik wens je bij deze alvast veel plezier in IJsland en Canada. :)

 12. Rowan 29 August, 2016 at 19:12 Reply

  Wauw wat een mooie reisplannen! Heerlijk vooruitzicht! Mooie foto’s van de Veluwe. Ik ben er ook een aantal keren geweest deze zomer, echt genieten!

 13. Angélica 29 August, 2016 at 19:23 Reply

  Ah ik kom van de Veluwe vandaan en ik mis nou echt mijn oma’s boerderijtje op de hei :( Zo jammer dat dat hier niet in de buurt is!

  En wat een gave reisplannen weer! IJsland is echt zo mooi, kan niet wachten op je verslag. En Canada lijkt me ook zeker geweldig… wauw! Goede tip trouwens van die vertragingen :)

 14. Kimberley 29 August, 2016 at 19:53 Reply

  Weer een super leuk stukje! Ik blijf het lezen met plezier. IJsland is geweldig, ik wil daar zo graag weer een keer terug op reis.

 15. Tikva 30 August, 2016 at 04:19 Reply

  Belize, super fijn land vooral dat relaxte ontspannen sfeertje. Het enige wat ik een beetje gemist hebt zijn mooie stranden. Populaire backpackers eilanden zoals Caye Caulker hebben die niet. Voor mij zijn eiland en strand toch altijd een beetje samen.

  Geld terug krijgen na vertraging is fijn, we hebben inmiddels ook al meerdere claims met succes betaald gekregen maar doen het altijd zelf. Scheelt toch een hoop geld en nog meer mooie reizen. Bovendien heb je niet voor niks een rechtsbijstand verzekering. Als de luchtvaartmaatschappij moeilijk doet, wat ze helaas altijd proberen dan kan je die er op zetten. Soms duurt het wat langer maar binnen 2-3 maanden is het geld er echt wel.

  • Laura 30 August, 2016 at 04:27 Reply

   Ik ga een zeiltocht maken via allerlei super witte, paradijselijke strandjes en nog naar Placencia, dus ik zoek ze wel op haha! Zin zin!

 16. Jessica 30 August, 2016 at 12:23 Reply

  Wat een fijne muziek! En zo leuk dat je naar Belize gaat, je gaat het daar sowieso super fijn hebben (al vond ik de rastafari cultuur op Jamaica eerlijk gezegd iets fijner dan die in Belize, maar hé dat is Jamaica <3)

 17. Yvon 4 September, 2016 at 02:15 Reply

  Mooie reizen heb je in het vooruitzicht, heerlijk!

  Je schrijft over de EUclaim ‘no cure no pay’, wat ik me afvraag is wat de pay is wanneer er wel een cure is. Hoeveel commissie vragen ze?

  • Laura 5 September, 2016 at 16:40 Reply

   20% was het de laatste keer! Mij de rompslomp waard. Al was het vroegah wel betalen wat je het werk waard vond, haha! Maar toen betaalde ik zelf ook zoiets.

 18. Joost 26 September, 2016 at 10:32 Reply

  Goed stuk over die vluchtvertraging, veel mensen weten dit niet inderdaad! Maar het zou wel netjes zijn als je erbij zou zetten dat dit betaalde content is van EuClaim. Sponsored of advertorial bijvoorbeeld…..

 19. Joost 26 September, 2016 at 14:48 Reply

  Tsja….bij de tags, maar dan zou het betrekking hebben op het hele artikel. Waarom niet gewoon bij het stukje over EuClaim? Dat is toch veel duidelijker en transparanter?

  Dat je hier geld mee verdient is alleen maar mooi, en dat gun ik je van harte, maar waarom zo onduidelijk? Het is toch helemaal niet erg om je lezers te laten zien wat betaalde content is en wat niet?

  • Laura 26 September, 2016 at 15:47 Reply

   Ik ben juist heel transparant en schrijf veel artikelen over hoe en waarom ik bepaalde keuzes maak, ook op dit gebied. Daarom gaat het juist zo goed. Ik zou flink kunnen verdienen met mijn blog, maar ik weiger juist banners en andere te commerciële uitingen tenzij ik er zelf ervaring mee heb of het goed past binnen een artikel. Ik blog al 12 jaar, ben inmiddels al 4 jaar full time reis blogger en heel actief in deze wereld. Mijn lezers weten juist heel veel van me, en die weten dit ook. Dit is een veel gehanteerde manier om juist aan te geven wanneer (een deel van) een artikel een advertorial is, mijns inziens niet onduidelijk. Het staat ook duidelijk omschreven in de disclaimer bij samenwerken en staat onder elk artikel waar betaald voor is. Het is zeker niet erg, daarom ben ik júist transparant. Dank voor de feedback. :)

 20. Naomi 30 September, 2016 at 10:29 Reply

  Dang, die EU claim website, daar had ik wel al van gehoord maar je hebt het heel duidelijk uitgelegd. Voor één of andere reden heb ik zelden tot nooit een grote vertraging, laat staan met een EU maatschappij :'( maar die pagina kan misschien in de toekomst wel van pas komen!

Post a new comment