5unday’s pleasures #16

42

Available in English soon.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal, Travel In Style

Leave a reply

42 comments

 1. Linda 25 August, 2014 at 20:04 Reply

  Fijn weer, dank voor de meekijk. Dat bureau! Gaaf en kon ie maar praten, zou een fijn luisterboek zijn met al die verhalen die boven ‘m ontstaan.

 2. Lizet 25 August, 2014 at 22:34 Reply

  Yaaaaay! Je hebt me zo blij gemaakt na een rampzalige dag! (iPhone kapot laten vallen en in de auto tegen iemand aan gebotst toen ze ineens stil stond. Ik reed nog geen 10km per uur maar schrok me toch helemaal kapot) En ik heb eindelijk de tijd genomen om de rest van de blog te lezen, haha.

  Jullie huis is echt prach-tig. En jullie hebben een koepel in jullie slaapkamer waarmee je vallende sterren en de kletterende regen kunt zien. Wauw. Sowieso die slaapkamer. En woonkamer. En die twee gekke beesten (natuurlijk volg ik die al). Leuk!

  Haha en een muis in je haar. Ik heb ook een kat (die woont bij m’n ouders), maar die heeft nooit een beest afgeleverd. Gelukkig!

  • Laura 26 August, 2014 at 06:48 Reply

   Haha aaah, wat een pech! Iphone laten vallen is zo zonde…Mijn hele scherm is ook kapot. En schrikken in de auto!

   Lief! We zoeken altijd kattenoppasjes als we op reis zijn, dus als je ook eens wilt logeren roep maar, haha! :)

     • Lizet 26 August, 2014 at 07:18

      Dan zit ik net in mijn eerste weekje in Antwerpen, dus dat gaat helaas niet lukken.

      JEMIG naar Aruba. Je moet naar Baby Beach, Natural Pool, Eagle Beach en Palm Beach, Arikok. Wat leuk! (ik heb er drie jaar gewoond toen ik jong was, wil heel graag nog een keer terug)

     • Laura 26 August, 2014 at 09:05

      Oh jaaaa, dat gaat ook snel! Ja, heb er zin in! Het is een persreis, maar met alle vrije tijd. Dus lekker het eiland ontdekken! Ah, en wat tof. Vandaar dat je ook op Barbados bent geweest! Leuk!

 3. Sabine 26 August, 2014 at 09:38 Reply

  Oh ik kijk elke week weer uit naar jouw 5undays pleasures. Heerlijk! Wat fijn dat je weer lekker in Grunn was en ik verheug me al op je nieuwe huistour. Het blijft een enorme inspiratie om foto’s van je huis te zien, ik ben zo gek op jullie stijl!

  • Laura 26 August, 2014 at 10:15 Reply

   Ahhh, wat lief! :) Groningen is altijd fijn. Voor even. Daarna graag weer de wijde wereld in, haha! En wat leuk, je bent hier thuis ook meer dan welkom als je ooit in de buurt bent, haha!

 4. Nikki 26 August, 2014 at 13:20 Reply

  Jullie huis nadert perfectie hoor! Misschien dat ik met de foto van de slaapkamer mijn lover over kan halen om de muur achter ons bed ook blauw te schilderen.. Fijn om even bij je vader te zijn, die amuses zien er heerlijk uit. :)

Post a new comment

Lees ook: