5unday’s Pleasures #39

31

In English soon!

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

31 comments

 1. Stéphanie | Expeditie Aardbol 25 October, 2015 at 18:33 Reply

  Ten eerste een dikke digitale knuffel omdat het oktober is, verder een dikke duim omhoog vanwege je VIVA nominatie. Supergoed, en ontzettend terecht ook :). En Japan én Jamaica… Heerlijke bestemmingen en ben benieuwd naar de mooie verhalen die je ons ongetwijfeld weer gaat vertellen :)!

 2. Linda | Meisje van de Wereld 25 October, 2015 at 18:44 Reply

  Sterkte deze maand… Dat hotel in Jamaica ziet er te gek uit, ik ben ook dol op zulke hotels. En lang kan dat wachten duren he. Wij boekten in april onze tickets voor Zuid-Afrika en vertrekken begin november. Het is nu bijna zo ver gelukkig. Veel plezier in Japan!

 3. Laura 25 October, 2015 at 19:32 Reply

  Mijn papa is net (gisteren!) terug van een drie weken lange rondreis in Japan! Zal ik ‘m eens aanspreken voor wat tips? ;) (Of stuur ik je via mail zijn e-mailadres door?) Hij heeft echt meeeega vette dingen gedaan en gezien…

 4. Caro 25 October, 2015 at 20:15 Reply

  Sterkte deze maand! En wat mooi dat je door Viva genomineerd bent, verdien je ook! Ik kan niet wachten op de Jamaica en binnenkort Japan verhalen:)

 5. Ester 25 October, 2015 at 20:57 Reply

  Sterkte Laura, ik kan me niet voorstellen hoe het voor je moet zijn maar hopelijk voel je je ook fijn bij alle mooie herinneringen die je aan je mama hebt.

  Nogmaals felicitaties met je nominatie, je bent het dubbel en dwars waard met je mooie verhalen.

  En KLM is zo prachtig, daar klopt mijn Nederlandse hart stiekem wat harder door ;-)

 6. Wendy 25 October, 2015 at 21:55 Reply

  Wat een leuk filmpje van KLM. Het filmpje wat ze gebruiken bij ArkeFly mag ook wel eens vervangen worden. Misschien doen ze dat wel nu het TUI is geworden. En wat een mooie foto’s van het hotel zeg. Ben benieuwd naar de rest.

 7. Lotte - scratchingmymap 26 October, 2015 at 07:05 Reply

  Virtuele knuffels voor de mama-maand… En wauwie, ik ben zo benieuwd naar jullie avonturen (en bijhorende prachtige foto’s) van Japan! Doe me wel een plezier en maak GEEN travelmovie, want dan wil ik ook gaan (en dan liefst nog nu) en dat mag ik mijn vriend niet aan doen :’D

 8. Eva - eighty7 26 October, 2015 at 07:51 Reply

  Ah lieve Laura, knuffels voor jou in deze extra moeilijke maand. <3

  En wat mag je verdomde trots zijn dat je in die lijst staat. Ik hoop dat je wint; je zou het dik verdienen!

 9. Kim 26 October, 2015 at 10:04 Reply

  Dat hotel in Jamaica klinkt wel echt heel bijzonder, ben benieuwd naar de uitgebreidere post! En dat kattenfilmpje zag ik ergens langskomen, ik heb ‘m zo ongeveer 10 keer gekeken en elke keer moest ik weer harder lachen hahahah, zo grappig…

 10. Eva 28 October, 2015 at 20:22 Reply

  Ah, lieve schat. Mama-maand..:( ik heb precies zo’n maand in maart (papa-maand). Weet precies hoe je je voelt.. Ben onwijs benieuwd naar je Jamaica verhalen en die foto’s van Japan beloven ook al veel goeds!! Super benieuwd naar Japan, geniet er van! (En natuurlijk op je gestemd!)

 11. Angélica 28 October, 2015 at 23:00 Reply

  Aaah Japan, zo gaaf! Ik denk er aan om in April te gaan, maar ik weet niet zo goed of ik het wil zien tijdens de Sakura periode of juist in de herfst. Het is allebei zo mooi! Ik kijk in ieder geval alvast uit naar je verslag :D
  Nog gefeliciteerd met je nominatie!! En veel sterkte deze maand, vooral morgen <3

  • Laura 29 October, 2015 at 06:37 Reply

   Oeeeeh wat een fijne plannen! Ja, ik twijfelde ook zo maar tijdens Sakura zaten wij in Nepal. Daarom helemaal uitgesteld tot de herfst! Was lang wachten, maar het vast waard :)! En dankjewel!?

Post a new comment

Lees ook: