5unday’s Pleasures #35

24
nepal

In English soon.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

24 comments

 1. chucky1012 13 April, 2015 at 03:50 Reply

  Geweldig en prachtige foto’s!
  Wat leuk dat je schrijft hoe jij je vriend had leren kennen.
  Fijn dat jullie samen houden van reizen.
  Je hebt gelijk om er gezellig op uit te trekken zodra de zon flink schijnt en wat een prachtige auto.

  Xoxo

 2. Milene 13 April, 2015 at 05:14 Reply

  Ok die was nog niet af (mn tel doet raar) waar was ik? Oja stad, strand, zee, duinen, bos, straatjes, kanalen, geschiedenis, terrasjes en nog veel meer. Ik ben graag jullie gids :-) Groetjes.

 3. Simone | Paper Travels 13 April, 2015 at 07:13 Reply

  Wat een prachtige foto’s van Nepal! Ik kan niet wachten om je verhalen te lezen! En wat leuk dat je je vriend via het internet hebt leren kennen! Ik ken inmiddels best veel stellen die ook digitaal zijn begonnen… Niks mis mee. Wij hebben elkaar nog ouderwets op het werk leren kennen. Haha… Glimps klinkt als een leuke app en inderdaad beter als een eenvoudige foto en wat tekst! Die drone filmpjes zijn fantastisch!!

 4. Eva 13 April, 2015 at 07:16 Reply

  Die foto’s van Nepal… Je laat me alweer verliefd worden op een land waar ik nog nooit geweest ben! :-) Nu al benieuwd naar je verhalen. Leuke bekentenis van jou en je vriend. Super leuk! :D

 5. Sheelagh 13 April, 2015 at 08:18 Reply

  Wow, Nepal! Het trok me niet zo, maar nu ik je preview al zie…. Prachtig! Grappig dat jullie elkaar via internet kennen. Ik ken mijn (inmiddels) verloofde via Twitter :)

 6. Jolein 13 April, 2015 at 10:27 Reply

  Fantastisch die drone reisfilms! Ben bang dat een drone niet meer in mijn backpack past helaas…
  En heerlijke foto’s van jullie road trip(jes) ook. Een leuke manier om eigen land beter te leren kennen :)

 7. Malou 15 April, 2015 at 10:41 Reply

  Oh wat houd ik toch van je blog! Ik heb zin in je verhalen over Nepal. Een vriendin van me verhuist er deze zomer naar toe, haar vriendje achterna.. zo bijzonder! Ik hoop haar zeker een keer op te kunnen zoeken daar..
  En ja, ik heb wel eens dates gehad maar dan via Tinder! Ook niets om je voor te schamen vind ik =] En heb daar veel plezier aan gehad maar het is verder niets geworden.

 8. Eva - eighty7 18 April, 2015 at 17:33 Reply

  Ah wat een heerlijk verhaal van jullie twee; een date en drie weken later samen op weg naar avontuur. Hier word ik nou vrolijk van, suffig hè, haha! En ik ben heel benieuwd naar je verhalen over Nepal :)

Post a new comment

Lees ook:

Filipijnen

LIFESTYLE | Diary

Time for a journal post, the latter has been two months ago. Although I was stuck in writing assignments, project management and other busy developments ...