5unday’s Pleasures #35 (+win!)

38
Old House

In English soon!

5unday's Pleasures, Give Away, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

38 comments

  • Laura 5 May, 2015 at 19:05 Reply

   Haha nee, zeker niet. Maar ik mis wel een beetje persoonlijkheid naast de reisvideo’s die ik heb, dus ben aan het denken over een extra conceptje!

 1. Sandra 5 May, 2015 at 19:01 Reply

  Ik vind die kleding van Free People ook echt bij je passen. Snap dat je daar helemaal fan van bent. Niets voor mij, maar zo passend bij jou! En vloggen, ik kan het ook. Maar dat geeft niet. Ik vind jouw reisvideos meer dan mooi, dus verander er niet teveel aan hoor ;-)

 2. Tea 5 May, 2015 at 19:17 Reply

  Jij moet gewoon ambassadrice van Free People worden en dan de over wereld over in hun prachtige jurken.

  Ik vond het idee van een uilen café ook heel fascinerend, maar toen bedacht ik me dat deze prachtige dieren helemaal niet zitten wachten op een kopje thee met de grote boze mens en camera’s in hun gezicht. Ik heb me er een beetje in gelezen en het is een beetje dubbel, want ze nemen bijvoorbeeld ook blinde uilen aan en er zijn duidelijke regels. Maar het grootste gedeelte is in gevangenschap geboren en dat vind ik helemaal niet nodig omdat wij er eigenlijk alleen een Instagram foto aan overhouden.
  Ik heb niet zo veel met dieren, maar ik vind dierentoerisme heel naar en het is een beetje jammer jij als – toch wel een – voorbeeld voor velen en dierenliefhebber dit en bijvoorbeeld ritje/baden met olifant adverteert.

  • Laura 5 May, 2015 at 19:33 Reply

   Jaaa, dat wil ik! Haha. Ik snap je punt Tea! Ik vind het hele idee ook fascinerend en uilen simpelweg geweldig, en dit is typisch iets Japans. Gekkigheid daar, ik wilde het delen zonder bijbedoelingen ;). Nog helemaal niet over ingelezen. Vandaag de dag zou ik overigens ook nooit meer op een rug gaan zitten omdat ik nu weet hoe slecht dat is, goed dat je me er op wijst (het is jaren geleden). Zal eens naar dat artikel kijken. Ik wil natuurlijk geen slecht voorbeeld zijn ;). Thanks voor je feedback!

   • Tea 7 May, 2015 at 10:06 Reply

    Oh snap ik het hoor en een olifanten douche a la Flinstones: we’ve all wanted that.

    Owl Cafés inmiddels overgewaaid naar het Westen, in maart was er een Uilen Cafe pop up in Londen en ze willen er nu eentje in (dacht ik) Spanje openen. De reden dat het in Japan kan is omdat ze het niet zo heel nauw nemen met dierenwetten. Ik had het ook gedeeld op mijn blog, maar toen ging ik Googlen en had het met vriend, die uilengek is, van collega erover en nu weet ik veel te veel over dit onderwerp. Ik wil niet mierenneuken want alles wat we uitgebreid Googlen is uiteindelijk ook depri.

 3. Anouk 6 May, 2015 at 07:14 Reply

  Ooooh lieve Lau, je video’s zijn al zo mooi hahaha!! Toffe winactie, alleen al heerlijk om die voetjes en schoentjes te zien ;-)! TOT ZONDAG.

 4. Ester 6 May, 2015 at 11:13 Reply

  Die uilen! Ik wist niet dat die zo grappig waren, nog nooit van zo dichtbij gezien. Heb het cafe helemaal gemist in Japan, ligt dat in Tokio?

 5. Sonja 6 May, 2015 at 18:07 Reply

  Ik vind de dromerigheid van jouw reisfilmpjes altijd juist suuuper fijn en mooi! Vloggen past daar ook niet echt bij, vind ik. Iets meer een persoonlijke touch zou misschien inderdaad wel leuk zijn, hoewel het me nooit heeft gestoord. Ben benieuwd wat het gaat worden. Ik vind je filmpjes in ieder geval altijd echt heel leuk om te kijken en lekker bij weg te dromen!
  Oh en dat linkje van Free People heb ik ook meteen even aangeklikt, ziet er heel tof uit.

  • Laura 6 May, 2015 at 18:12 Reply

   Ahhh, wat lief! Nee hoor, het staat helemaal los van de typische What About Her films. Die blijven! :) Ik dacht meer aan iets op Instagram, korte filmpjes om te laten zien waar ik ben en wat ik doe (in plaats van de reisfilms die vaak pas twee maanden na de reis klaar zijn). Op die manier…Ik ben ook heel benieuwd! En Free People is zo mooi, ben helemaal fan.

 6. Marjolein 7 May, 2015 at 07:24 Reply

  Als je maar niet stopt met je reisvideo’s hoor. Dat is echt instant happiness voor mij! Net als al die vrolijke voetenfoto’s van jou. Ben trouwens heel benieuwd naar meer Leipzig van jouw hand. Ik ben er helaas pas een keer kort voor mijn werk geweest maar ik wil meeeer!

  • Laura 7 May, 2015 at 07:59 Reply

   Haha nee, dat doe ik niet. En wat lief! :) Jaaa, Leipzig is leuk! Ik was er helaas maar een weekendje, ik had nog veel meer willen ontdekken. Had er zo een week kunnen zijn!

 7. Michelle | Travel lifestyle.nl 15 May, 2015 at 14:59 Reply

  Liefde voor je overzichtjes. Of ze nu op dinsdag online komen of op zondag en of ik ze nu op maandag of op vrijdag lees ;-) Kan me goed voorstellen dat het schrijven over Nepal een beetje dubbel voelt. En pijn doet. Take your time. Deze herinneringen vervagen voorlopig niet <3

Post a new comment

Lees ook: