5unday’s Pleasures #34 (+ WIN!)

58

In English soon.

5unday's Pleasures, Give Away, Lifestyle, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

58 comments

 1. Mandy 30 March, 2015 at 10:31 Reply

  Wat een mégatoffe armband. Ik doe graag mee, jehebt prachtige chunks uitgezocht.
  En 2 maanden in NL? Jij? *knijpt stiekem in handjes* Fijn tijd om te daten! Kunnen we ook samen aan de slag. ;)

  Ik kan niet wachten op je Nepalverhaaltjes, ik neem de wijn mee.. Jij de verhaaltjes?

  • Laura 30 March, 2015 at 10:37 Reply

   Mooi hè? HAHA JA! Wat een wonder! Wel uitstapjes in eigen land met de oldtimer, yay. Jaaaa, date-tijd <3 en verhaaltjes genoeg! En Nepalese cadeautjes! :)

 2. Debby 30 March, 2015 at 10:46 Reply

  Twee maanden in Nederland, wow! Hihi. Ik houd dat ook maar moeilijk vol hoor. Die armband zag ik al heel vaak voorbij komen, wat leuk! Ik doe graag mee, volg je natuurlijk allang op elk kanaal. Jullie oldtimer wordt een rijdende bed&breakfast joh, zo mooi <333

 3. Leonie 30 March, 2015 at 11:04 Reply

  Rust? RUST? Helemaal niet. Wij gaan heel hard aan de slag. Stiekem blijf je gewoon in Nederland omdat je me nu al bijna een maand niet gezien hebt, hé? Wist ik wel.

  En OJA: zo leuk om de armband nu niet meer van het foldertje te zien! Tot morgen Lau :D

 4. Milene 30 March, 2015 at 11:04 Reply

  Kroatië, daar wil ik van de zomer ook nog graag heen. Ga je met de oldtimer? Ik ben benieuwd naar je tips & tricks. Uiteraard doe ik weer mee om de armband te winnen, de stenen die je hebt uitgezocht liggen me dan ook aan het hart, zo mooi, ik hoop dat ze de kracht hebben de weg naar me te vinden ;-)

  Oh en ik ben stiekem best wel jaloers op jullie oldtimer, al ben ik zelf bezig met het kopen van een oude (kind of oldtimer) camper van om Europa maar eens on the road the ontdekken.
  Ik snap trouwens helemaal wat je bedoelt, tijd nodig hebben voor jezelf en alle stukken die je nog moet schrijven. Ik heb dan geen eigen bedrijf maar werk wel 40 uur in de week en reis 1,5 uur per dag. Ik heb graag wat meer tijd om mooie stukjes te schrijven maarja tijd moet je maken zeggen ze weleens ;-)

  Ik kan iig niet wachten tot je stukjes van Nepal online komen =) Succes met alles!

  • Laura 30 March, 2015 at 11:06 Reply

   Nee, helaas niet met de oldtimer! :) Haha! En wat leuk dat je op zoek bent (of heb je al iets op het oog?) naar een camper, wij zochten eigenlijk ook een busje maar die vond ik alleen boven de 10.000!

   En lief, dankjewel!

   • Milene 6 April, 2015 at 07:45 Reply

    Ze zijn vrij prijzig ja… maar ik ben niet op zoek naar een fashion van dus er zijn gelukkig vele opties ook onder de 10.000 én ik ben wel een beetje handig met auto’s dus opknappen is ook geen punt =)

 5. Nieke ashley 30 March, 2015 at 11:38 Reply

  Jaaa, twee maanden om van mijn dinnie te genieten :-) de eerste Date helaas mislukt. .Ben benieuwd naar je verhalen en benieuwd naar je Kroatië avontuur. .Ik ben er meerdere keren geweest en vind het er erg mooi. Zal ik even met je mee gaan om het te testen voor kind vriendelijkheid hihi. X

 6. Jenny - ikreis.net 30 March, 2015 at 12:05 Reply

  Ik vind die NOOSA-chuncks zó leuk! Ik kan alleen niet kiezen welke ik wil hebben, en heb er daarom nog geen. Misschien moet ik hem maar winnen of vragen voor mijn verjaardag over een maand. Scheelt weer keuzestress :)

  Mijn 8 weken Nederland zijn alweer op de helft. In mei staan reisjes naar 4 landen op het programma, en tussendoor moet er nog gewerkt worden. Maar wel zin in!

  • Laura 30 March, 2015 at 15:05 Reply

   Hahaha, herkenbaar! Ik heb ook uren met m’n foldertje zitten dwalen en staren. Winnen scheelt, haha! Oh, waar ga je allemaal heen in mei? Super leuk!

 7. Eva 30 March, 2015 at 12:22 Reply

  Wat goed dat je even rust neemt, terug naar de basis. Staan nog wel een paar mooie reisjes op de planning voor dit jaar toch? Kan niet wachten op al je verhaaltjes!! <3

 8. Marieke 30 March, 2015 at 12:44 Reply

  Ik had die armband van jou volgens mij al op Instagram gespot en ik vind ‘m zoooo mooi! Die kleuren in combi met dat leer. Prachtig! Ik doe graag mee met de winactie :) Enne, van mij mag je blijven kletsen over die mooie oldtimer, hoor! ;) Ik ben rete nieuwsgierig naar al je verhalen, want wij zijn ook héél geïnteresseerd in Nepal!

 9. Reggy 30 March, 2015 at 13:43 Reply

  Leuke verhalen weer, Laura. En graag méér Nepal. Altijd nog een land waar ik van droom om heen te gaan.
  En Kroatië: sla de Plitvice meren zeker niet over. Ondanks dat het ontzettend toeristisch is, is het waanzinnig mooi. En ga vooral om het meer heen hiken, veel leuker dan de veel te toeristische boot. Maar denk wel aan goede schoenen, want er kan veel modder liggen en ondanks dat veel mensen lekker op slippers rondwandelen. Zijn waterdichte wandelschoenen wel fijn om te hebben (zeker als het een beetje regenachtig is geweest de dagen ervoor). Geniet! :-)

  • Laura 30 March, 2015 at 15:09 Reply

   Jaaa, er komt veel en veel meer! :) Nee, daar ga ik inderdaad ook heen! Het is een perstrip en staat vooral in het teken van eten (hmmmmm) maar ook Plitvice en nog beren spotten. Zin in! Thanks voor de tip!

 10. Eva - eighty7 30 March, 2015 at 16:15 Reply

  Ik ben al zo benieuwd naar je verhalen en foto’s van Nepal; deze foto’s zijn al prachtig mooi :) En goed dat je even de tijd en rust neemt om oa werk voor je eigen bedrijf te doen. Ga knallen!

 11. chucky1012 30 March, 2015 at 16:25 Reply

  Hoi…
  wat fijn dat je weer even in NL bent!
  Leuk vooruitzicht al die reizen!
  Hele mooie foto’s.
  Prachtige armband en ik doe heel graag mee met deze winactie.
  Ik volg je op al je soc.med. k. waar jij actief bent.
  Youtube: Beautyandfashionvlogs ByIke
  Instagram: chucky1012
  Twitter: @chucky1012
  Facebook: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp
  Bloglovin: chucky1012
  Mijn em: heb ik in het speciale vakje ervoor vermeld

  Xoxo

 12. Malou 30 March, 2015 at 18:02 Reply

  Whohhoo 2 hele maanden in NL? ;-)
  Nee grapje, goed dat je een beetje tijd voor jezelf en je bedrijf neemt.
  En des te meer verhalen en filmpjes kun je hier plaatsen natuurlijk. Ik zeg win win :-)
  Kroatië lijkt me mooi!

 13. Sacha | Turtlesandgiraffes.nl 30 March, 2015 at 18:43 Reply

  Wauww Laura, wat een heerlijke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar nog meer foto’s en verhalen over Nepal, maar dat zal vast wel goed komen! Zeker nu je even wat tijd voor jezelf neemt, back to basic ;). De NOOSA armband kende ik wel, maar ik wist niet dat ze zulke speciale (wereldse) chunks hebben! Ik heb al een beetje op hun website rondgesnuffeld, wat gaaf!
  Oja en die oldtimer… echt een plaatje! Ja ik hoop er ook echt ooit eentje voor de deur te hebben staan!

 14. Linda 30 March, 2015 at 21:39 Reply

  Geniet lekker van je twee maandjes NL, vintage Laura! Ik wacht geduldig op de mooie verhalen. Athene, Nepal, lutjebroek, het maakt me niet uit, alles leest even fijn.

 15. Malou 30 March, 2015 at 22:36 Reply

  Jeej ik doe mee aan de winactie! Ik volgde je al zo’n beetje overal volgens mij =] Uiteraard, want je blog is geweldig.
  Ik ben zo benieuwd naar je Nepal verhalen! Een lief vriendinnetje verhuist in augustus naar Nepal, om bij haar grote liefde te gaan wonen. Zo spannend en eng maar ook enorm gaaf. Hoop haar zeker op te kunnen zoeken daar =]

 16. Jolein 31 March, 2015 at 07:45 Reply

  Wat een fantastische armband! Vanaf augustus gaan mijn vriend en ik voor onbepaalde tijd op wereldreis en ik vind deze armband een ontzettend mooi exemplaar om mee te nemen tijdens dit grote avontuur. Zo kan ik letterlijk de wereld een beetje mooier maken en deze beauty nog een keertje meenemen naar zijn land van herkomt :)

  Pak lekker je rust de komende twee maanden in Nederland en succes met de plannen die je hebt voor deze tijd!

 17. Linda | One Day Trip 31 March, 2015 at 08:29 Reply

  Ik houd zo van Noosa armbanden! Heb hem zelf inmiddels al een paar jaar, en draag hem nog steeds heel vaak. De chunks zijn prachtig en vind de verhalen erachter zo mooi. Een nieuw armband en nieuwe chunks is altijd leuk :)

  En wat leuk dat je naar Kroatie gaat! Welke bestemmingen (naast Plitvice) staan nog meer op de planning? Mijn moeder is Kroatisch, dus ben er al heel vaak geweest. We gaan in mei weer, kan niet wachten! Als je tips nodig hebt, let me know!

 18. Esther 31 March, 2015 at 11:17 Reply

  Wat een fantastisch blog over reizen en lifestyle heb je, Laura! Erg inspirerend, ook hoe je in het leven staat; intens genietend van élk moment! Mooi! Ik volg je inmiddels op Facebook en heb me zojuist ingeschreven voor je nieuwsbrief.
  En ja, natuurlijk doe ik graag mee met de win-actie van die geweldige NOOSA armband! Ze zijn echt prachtig, zowel qua ontwerp en kleur als qua betekenis! Liefde, Kracht en Balans tussen lichaam en geest: een perfecte keuze als je het mij vraagt :-). Ik deel hem meteen even op Facebook.
  Ik kijk uit naar je verhalen! Succes met je mooie blog!

  • Laura 31 March, 2015 at 15:06 Reply

   Dankjewel Esther, wat super leuk om te horen! :) Jeej! Ik heb alleen geen nieuwsbrief, ik denk dat je nu mailtjes krijgt als er iets nieuws online staat. Ook leuk! :) En dankjewel!

 19. Melanie 1 April, 2015 at 07:27 Reply

  Dat hotel, dat is wel een idee zeg! Al hoewel ik midden in de nacht van huis rijden nog steeds een beetje magisch vind :) Dat vakantie gevoel, heerlijk! Maar eerst.. op Srps me Citytrip! Zin an! Hihi!

  XoXo Melanie

  • Laura 1 April, 2015 at 08:08 Reply

   Is ook echt super handig! Vind het wel fijn om het vakantiegevoel nog even ‘door’ te laten sudderen, of juist om iets minder vroeg op te moeten staan, hahaha.

 20. Jolijn 1 April, 2015 at 09:50 Reply

  Zo gaaf! Ook deze foto’s zijn weer prachtig!
  Geniet ervan! En natuurlijk wil ik kans maken op zo’n mooie armband.
  Liefs, Jolijn

Post a new comment