5unday’s pleasures #29

54
Vino Mio Spanje Malaga

In English soon.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

54 comments

 1. Malou 27 January, 2015 at 18:47 Reply

  Wauw, die foto’s van Katerina. Echt sprookjesachtig. Heel mooi.
  Malaga lijkt me een fijne stad.

  Denk inderdaad dat Nepal heel anders is dan de rest van Azië. Ben er nooit geweest dus kan je verder ook geen tips geven. Lees wel overal dat Pokhara echt zo’n plekje is waar je langer blijft hangen dan de bedoeling is. ;-)

  • Laura 27 January, 2015 at 19:02 Reply

   Jaaa, ik ben fan (en ik wil ook een wasbeer en een vos).

   En ja, ik ben zo onwijs benieuwd! Pokhara lijkt me echt zo’n hippiedorp, ik denk dat ik daar inderdaad niet weg te slaan ben! :-)

 2. Tikva 27 January, 2015 at 19:07 Reply

  Die met de slang, wow wat een geweldige foto! Nepal een heerlijk land, ik ga je een hele vage tip geven. Moet je uitproberen Nepalese humor, deze 2 moppen: Eating, getting nothing, wearing leather cap. of Monkey over talent, balls damaged. En nee ik snap ze zelf ook niet echt maar Nepali rollen over de grond van het lachen.

 3. Maaike 27 January, 2015 at 19:25 Reply

  Woow die foto’s..Wat mega prachtig, ben er weg van :D <3. Enn Malaga is ook geweldig, wat lrkker dat je even bent opgeladen weer! Thanks voor de feel good post!

 4. Jenny - ikreis.net 27 January, 2015 at 19:53 Reply

  Málaga is heerlijk!

  Doordat ik Tibet bezocht vanuit Nepal, had ik in Nepal maar heel weinig tijd. Ik besloot niet te lang in de bus te gaan zitten, maar gewoon te genieten van de mensen en de cultuur in de Kathmandu vallei. Probeer met volle maan naar Budhanat te gaan, de kaarsjes rondom de tempel en alle pelgrims zijn echt geweldig. Zo sfeervol en fotogeniek…

 5. Ester 27 January, 2015 at 21:24 Reply

  Fijn lijstje, en wat een indrukwekkende foto’s! Een meisje uit mijn Franse les komt uit Malaga en ben heel benieuwd naar dit stukje Spanje, misschien komend najaar:-)

 6. Eva 27 January, 2015 at 21:37 Reply

  wat een prachtige fotoserie weer. Kan daar echt uren naar kijken. Lekker dat je even van de zon hebt genoten, kan je zo van opknappen! (En van tapas erbij helemaal!). Ik heb zelf geen tips van Nepal, zal even aan mijn moeder vragen; zij is er wel geweest!

  • Laura 28 January, 2015 at 07:16 Reply

   Wat tof dat je mam in Nepal is geweest! Lief dat je het even gaat vragen. Jaaa, zon is fijn. Had de vitamientjes nodig. En op het strand zitten brainstormen. :-)

 7. Caro 27 January, 2015 at 22:27 Reply

  Ik ben helaas nog nooit in Nepal geweest, dus heb geen tips. Maar wat is die fotoserie van Katerina Plotnikova mooi! En de laatste foto in het artikel is ook echt schitterend, om bij weg te dromen. …

 8. Kim 28 January, 2015 at 00:10 Reply

  Pokhara! <3 chitwan park zou ik overslaan als je off the beaten track wilt, het is er erg toeristisch en een beetje nep (en ze gaan niet zogoed met de olifanten om)

  • Laura 28 January, 2015 at 07:14 Reply

   Ahhhh thanks! Ja, hoor dubbele verhalen. Je hebt er ook rustige stukjes en lodges en ik was niet van plan om op een olifant te gaan zitten…hmmm, twijfels, wil wel een beetje jungle meepakken!

 9. Danielle 28 January, 2015 at 11:11 Reply

  Leuk o je terug te zien in het filmpje van Aruba, wat lig je heerlijk spontaan in die hangmat hahaha! En je mag zeker trots zijn op je vriend, de showreel ziet er goed uit zeg!! Ik zal hem ook delen met mijn vriend, vindt hij leuk haha! En wow die foto’s, prachtig!

 10. Lizet 28 January, 2015 at 18:19 Reply

  Dat Arubafilmpje vind ik zo grappig, haha! En die foto’s zijn inderdaad echt magisch. De dierenknuffelaar in mij wil ook handjes schudden met een beer! (laat die slang maar zitten, though)

 11. Wendy 29 January, 2015 at 07:12 Reply

  Ah! Nu zie ik waar de reis heen gaat over 4 weken ;-). Nepal! Te gek joh!! Is zeker een van mijn meest favoriete landen. Supermooi en authentiek. Al vast heel veel plezier en als je nog tips zoekt…;-)!

 12. Jessica 30 January, 2015 at 17:50 Reply

  Vrienden van ons gaan vaak naar Nepal, dus ik heb even wat tips voor je gevraagd!

  Sowieso een overnachting in kathmandy bij http://www.thevalleyguesthouse.com. Nederlandse vrouw met Nepalese man. Dicht bij de grootste stupa ter wereld. In kathmandu zeker naar de pastiputinath gaan. Is de plek waar hindoes worden gecremeerd. Erg indrukwekkend! Ook swayambunath is erg gaaf. Is een tempelcomplex vol met apen. Als je niet van toeristen enzo houdt dan is de wijk tamel geen aanrader, maar de wijk waar dat guesthouse in ligt is erg leuk en dus dicht bij de stupa

  Pokhara is leuk maar erg toeristisch. Aanrader daar is de mountainview. Als je vroeg vertrekt heb je een prachtig uitzicht over de Himalaya met 3 bergen hoger dan 8000m

  Verder is het misschien bijzonder om een kindertehuis te bezoeken, maar daar kan ik later nog wel meer over vertellen mocht haar dat mooi lijken.

  • Laura 2 February, 2015 at 19:11 Reply

   Wat super lief dat je dat hebt gevraagd! :-) Dankjewel voor je tips, heel fijn! Schrijf ze allemaal op. En jaaa, ben heel benieuwd naar kindertehuis. Doe altijd iets in die trant, neem ook weer een stapel kleertjes mee :-).

 13. Taina 31 January, 2015 at 18:08 Reply

  Wat een variatie weer aan onderwerpen. Heerlijk!

  Malaga lijkt me super tof om nog eens te bezoeken. Ben benieuwd of die bij mij ook Barcelona van de troon slaat. Barcelona is tot nu toe nog altijd mijn favoriete stad.
  Mooie foto’s die van Katerina. Hoop alleen dat de dieren goed behandeld worden en dat er geen verdoving aan te pas is gekomen. Anders ben ik wat minder enthousiast.

  Veel plezier met de voorbereidingen van Nepal!

  • Laura 31 January, 2015 at 18:34 Reply

   Ik ben nu heel benieuwd, snel naar Málaga!

   En nooo, dan had ik ze niet geplaatst. Zijn goede dierentrainers en lekkere hapjes, verder niets. Er zijn ook mooie behind the scenes foto’s. :-)

 14. Marcella 1 February, 2015 at 16:33 Reply

  Over Malaga las ik vorig jaar veel, ik zag er de mooiste foto’s van voorbij komen. Het staat echt hoog op mijn wishlist, lijkt me een heerlijke én mooie stad. Misschien kunnen we voor eind dit jaar nog een tripje plannen, zie ik in Spanje ook eens meer dan alleen Barcelona ;-)

 15. Catja 2 February, 2015 at 14:10 Reply

  Wat op mijn enorm veel indruk heeft gemaakt is Pashupatinath
  Dar waar leven en dood op indrukwekkende wijze bij elkaar wordt gebracht. Hoewel het voor mij al 15 geleden is dat ik daar was, zijn de indrukken nog steeds immens groot.

 16. Melanie 5 February, 2015 at 09:17 Reply

  Die. Egeltjes. ! How cute! De foto met de beer vind ik ook erg mooi. Oh en die met de slang ook. Eigenlijk allemaal! Toffe dingen heb je op je lijstje staan!

  Fijne dag!
  XoXo Melanie

Post a new comment

Lees ook: