5unday’s pleasures #25

56

Soon available in English.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal, Travel Gear & Gadgets, Travel In Style, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

56 comments

 1. Rosanne 1 December, 2014 at 11:36 Reply

  WAUW, wat een prachtige snowboots! En die eekhoorntjes, zijn ze zo tam daar!? Ahww, wij hebben ze in de tuin ook, maar die rennen enorm hard weg voor me hoor. Of ligt dat aan mij? :’)

 2. Marte 1 December, 2014 at 11:36 Reply

  Genius Travel: briljant!
  Misschien ga ik daarmee nog wel even kijken waar ik mijn verjaardag en oud&nieuw kan vieren dit jaar ;) Cool dat jullie naar Polen gaan!

 3. Explorista 1 December, 2014 at 11:39 Reply

  Ahhhh EEEKIES. Toen ik twaalf was en voor het eerst in de VS, kreeg ik een wegwerpcamera (memories!). In plaats van de Grand Canyon stond mijn hele camera vol met foto’s van eekhoorns die daar rondliepen. HA. Zullen we een eekhoornfarm beginnen?

 4. Annemieke 1 December, 2014 at 12:02 Reply

  Cuteness overload met die eekhoorntjes. ;-) En sws je London-foto’s! Ben er drie jaar terug geweest (dus dat valt nog mee met jouw 8 jaar), maar je foto’s nodigen heel erg uit om er binnenkort weer eens naar toe te gaan.

  • Laura 1 December, 2014 at 12:04 Reply

   Haha ja, zo lief! Thanks! Snel weer eens terug gaan inderdaad. Ik wil nu nog een keer, het was te kort! Gelukkig woonde ik er zes maanden, dus ken ik Londen vrij goed, maar wilde mijn vriend zoveel meer laten zien!

 5. Anouk 1 December, 2014 at 12:11 Reply

  Hola Babe. Fijn artikel weer. Heb er erg van genoten! Ik hoor je gewoon al eeeeeekies roepen. Precies de stem etc, hihi, zo leuk! Ik hoop dat het mag gaan sneeuwen tijdens jullie reis. Dat is wel ultiem december gevoel en je prachtig nieuwe laarsjes zijn dan niet voor niets mee;)! tot snel <3

 6. Eva 1 December, 2014 at 12:13 Reply

  Wat een mooie tekst bij dat filmpje.. <3 Genieten. Wat ziet Londen er prachtig uit in deze tijd. Ik ga in januari 2 daagjes, kan niet wachten!

 7. Xaviera 1 December, 2014 at 12:26 Reply

  Wat een leuke pleasures! GeniusFlight klinkt als een heel erg leuk concept! Leuk dat je weer terug in London bent geweest, die eekhoorntjes zijn té schattig *smelt*. Mooie foto’s van ze!

 8. Marijke 1 December, 2014 at 12:35 Reply

  Die Genius Travel is super handig! Ik heb echt gesukkeld om onze kerstbestemming te vinden omdat we ook een bepaald budget hadden en ik nergens iets vond waarmee je op budget naar bestemmingen kon zoeken. Deze site is daar dus perfect voor, bedankt!

 9. Esther 1 December, 2014 at 17:06 Reply

  Ziet er super uit! Heb je nog tips voor me? Ik ben er zaterdag 13 december a.s, alleen die dag om door Londen te slenteren!

  • Laura 1 December, 2014 at 17:31 Reply

   Ahhh, een dagtrip? De wijk Shoreditch is heel leuk, vooral Brick Lane. Bijzondere winkeltjes, eethuisjes, marktjes…Heel leuk! St. James Park is mijn favoriete park (met de liefste eekhoorns), shoppen in Oxford street, natuurlijk even rondlopen in Westminster (Big Ben, etc). St. Pauls Church is mooi, maar duur om van binnen te bekijken. Qua musea vind ik het Natural History Museum en het Imperial War Museum mooi. Boottochtje van Westminster naar Tower Hill is ook leuk. En dan uitstappen bij de Tower Bridge! Biertje doen in de lelijkste pub die je ziet, lunchen met pastries…Oh, fijn! Alvast veel plezier!

 10. Maaike 1 December, 2014 at 19:02 Reply

  Hahaha die Eekhoorntjes, ik ren altijd hard weg! Vind ze dood eng hihi maar naar het zien van jou foto’s misschien wat minder.. Wist niet dat ze zo tam zijn! Op mijn volgende Londen tripje maar eens kijken of ik mijn angst kan overwinnen ;)

  X

 11. Marije 1 December, 2014 at 19:16 Reply

  SQUIRRELSSS <3 Ik wil terug naar Londen. Wat zeg ik, ik wil er wonen. Via wat/wie ben jij er voor zes maanden terecht gekomen? Wat heb je gedaan en hoe kwam je rond? :)

  • Laura 1 December, 2014 at 19:20 Reply

   Ik heb er stage gelopen in een hotel tijdens mijn opleiding! Kreeg een goede stagevergoeding gelukkig, want Londen is vrij duur om te wonen. Maar oh so worth it!

 12. linda 1 December, 2014 at 22:37 Reply

  Leuk dat je ook stage liep in een hotel daar, me too. Alleen is dat al geleden. ;-) Verheug mij op kerst in Polen met jullie, gezellig. :-):-)

 13. DeniseM @eventjes 2 December, 2014 at 21:29 Reply

  Leuk die zin met ‘werd ik hysterisch enthousiast van alle opties’ erin. Haha, zo herkenbaar.

  Supergave snowboots, die bovenste!

  Hé, en wie is die knappe man in dat jeansshirt ook al weer? Die zag ik ook bij Rotterdams Best volgens mij.

 14. Marcella 11 December, 2014 at 18:37 Reply

  In Amerika was ik ook gek op de eekhoorns. Ze staan dan ook veeel op onze foto’s, haha! Maar zo’n eekhoorntje op schoot, dat ga ik de volgende keer dat ik ze zie ook proberen. Zo schattig! <3

Post a new comment

Lees ook:

Lapland

PERSONAL / A story from the heart

Soon translated. Ik heb het écht persoonlijk schrijven gemist. Verhaaltjes uit mijn hart. Rammen op de toetsen als een woesteling en vervolgens plaatsen zonder gene. ...