5un-eh wednesday’s pleasures #24

79

In English soon.

 

5unday's Pleasures, Fashion, LIFESTYLE, Lifestyle, Personal, Travel Gear & Gadgets, Travel In Style

Leave a reply

79 comments

 1. Leonie 12 November, 2014 at 17:04 Reply

  Ohhhhhhhhhh nog meer moois <3 Sorry, ik voel me echt een beetje een slijmerd. Maar ik word ZO blij van alle mooie berichtjes en dingen die je meemaakt en verhalen die je vertelt! Het gaat ook gewoon niet veranderen hoe ontzettend inspirerend ik je vind en hoe je altijd maar vooruit wil en groeien wil en dat dat ook daadwerkelijk doet (en hoe!) vind ik misschien nog wel knapper. En oja. Beauty. Maar ja, dat had ik al gezegd.

  (Morgen ga ik serieus de Flair kopen, ik ben zo benieuwd!!)

 2. nieke ashley 12 November, 2014 at 17:07 Reply

  Wow wat heerlijk weer om te lezen! Geniet met je mee. Canarische eilanden hoop ik inderdaad ook nog eens heen te gaan in de winter. Voor Polen helaas geen tips, onbekend terrein voor mij. Xx

 3. Stéphanie | Expeditie Aardbol 12 November, 2014 at 17:07 Reply

  Gave dingen Laura, je mag echt super trots zijn dat je dit hebt bereikt!

  Wat betreft Polen: superland! Zou persoonlijk niet heel veel tijd in Gdanks blijven, want dat heb je wel na een hele dag wel gezien. Verder vond ik Krakau echt fantastisch, beetje Berlijn-hipster-achtig. Je moet daar echt eten bij zo’n Sovjet-milkbar. Spotgoedkoop en een ware reis terug in de tijd. Verder vond ik Auschwitz indrukwekkend en is Wroclaw ook een heel leuk stadje! Genoeg te doen dus ;).

 4. Jenny 12 November, 2014 at 17:10 Reply

  Ik ben benieuwd naar je vernieuwingen! Succes ermee.

  Ik vind het grappig dat je zoveel foto’s van jezelf post. Ik sta duidelijk liever aan de andere kant van de camera en vind dat ik zelden echt leuk en spontaan word vastgelegd…

  • Laura 12 November, 2014 at 17:14 Reply

   Dankjewel! Ahh, zonde – en ook onzin, je bent leuk! Haha, en valt best mee hoor! Ik ben helemaal niet zelfverzekerd of dat ik oh zo graag alleen maar op de foto wil, maar ik vind het wel fijn om herinneringen van mezelf op reis te hebben. Zeker omdat ik een persoonlijke blog heb en mensen dat blijkbaar leuk vinden! :)

 5. Lieke 12 November, 2014 at 17:14 Reply

  Wat leuk dat Flair zo fan is van jou style qua inrichting en kleding. De foto’s zien er ook echt heel leuk uit!
  En ik ben benieuwd naar al het moois wat je je blog nog gaat bieden. Ik ben iig gek op je artikelen!

  • Laura 12 November, 2014 at 17:16 Reply

   Lief, dankjewel! Ja, vond het wel grappig. Had ook helemaal zin om ‘aangekleed’ te worden, heb ik uiteindelijk m’n eigen kloffie aan, haha!

 6. Kirsten 12 November, 2014 at 17:58 Reply

  Wat een leuke post weer, word er altijd vrolijk van. Super stoer hoor, in zo veel bladen staan! En het is toch niet de Highlands geworden? Ik zit toevallig ook eind december in Krakau, maar met oud&nieuw ben ik weer thuis :)

  • Laura 12 November, 2014 at 18:19 Reply

   Ahhh, fijn. Nee, ik kreeg een leuke samenwerking aangeboden vanuit Polen en het lijkt me een bijzonder land, dus in de toekomst (zomer is ook wel fijn in Schotland) daar rondtreinen! Nog bedankt voor je hulp! :)

   Ahhh, wij zijn er waarschijnlijk vanaf de 30e!

 7. Malou 12 November, 2014 at 18:23 Reply

  Zo leuk dat je in de Flair staat!

  En Polen: ik ben in Krakau en Auschwitz geweest. Krakau is echt een hele leuke stad. Toen ik er was (in de maand november) was het -18 graden. 4,5 uur durende wandeltour was toen iets té. Haha. Maar persoonlijk ben ik wel fan van wandelen in een stad, doe het liefst alles lopend. Het Marktplein is leuk: rondom veel barretjes/restaurantjes. De Joodse wijk is ook leuk. Daar nog gans gegeten in een Joods restaurant onder het genot van een Klezmer concert (vond ik persoonlijk geen aanrader :p)
  Auschwitz was heel indrukwekkend. Word je stil van..

 8. Eva 12 November, 2014 at 19:27 Reply

  oooooooh Laura! Wat ben je leuk!!! Super leuk van de flair, ik ga hem even scoren! Verder ben ik heeeeel benieuwd naar je nieuwe lay out, zijn die uiltjes zooooooo leuk en ben ik oprecht verliefd op jullie huisje. Perfection!!

 9. Sandra 12 November, 2014 at 19:50 Reply

  Dat Tenerife mooi was, zei ik toch ;-)! En het is inderdaad de perfecte winterzonbestemming. Ik was er in 2013 op exact hetzelfde tijdstip…

  En gaaf je artikel in de Flair, wat een mooie foto’s zijn het geworden zeg…!

 10. Natasja 12 November, 2014 at 20:25 Reply

  Wat een gaaf filmpje zeg, super dat het zo goed gaat allemaal :D Ik koop eigenlijk nooit bladen, maar ik denk dat ik toch maar de Flair ga halen!

 11. Michelle | Travel lifestyle.nl 12 November, 2014 at 21:46 Reply

  Zo trots op jou! En geniet ervan lieverd, je hebt het allemaal zoo verdiend <3 Die schoenen mogen er inderdaad wezen en wat een fantastisch plan om naar Polen te gaan! Ik zat laatst tickets naar Krakow te zoeken haha. Ben heel benieuwd hoe het is. Geniet geniet geniet mooi mens!

 12. Nanda 13 November, 2014 at 08:33 Reply

  AHHH die uiltjes! :D
  En wat leuk, een nieuw jurkje voor je site, ben heel benieuwd. Zo tof om te zien dat het goed gaat, dat je site groeit, dat je veel mag reizen en toffe interviews geeft voor de media. Je hebt het verdiend :)

 13. Danielle 13 November, 2014 at 13:27 Reply

  Oeh ik ben benieuwd naar het nieuwe jurkje! En wowie, je artikel in Flair is zo gaaf en de foto’s zijn zo mooi en ik vind je outfit ook zo leuk, hebben ze goed voor je uitgekozen vind ik. Hihi oh ja je huis is ook leuk! ;)

 14. Denise FF 13 November, 2014 at 13:35 Reply

  Wát een gave foto’s van jou, die onderste twee! Mooi! En wat de foto’s die je zelf maakte betreft: die 2e op de bovenste rij in de ‘collage’ vind ik gaaf! Ik ben ook op Gran Canaria geweest (veel binnenland ook!) en Tenerife hoop ik nog te bezoeken. Op de travelpressentation heb ik in elk geval mijn best gedaan. ;-)
  En de Flair heb ik net speciaal gekocht en een foto ervan op twitter gezet. ;-) Die lees ik normaal eigenlijk nooit meer. Maar leuk!

 15. Sabrina 13 November, 2014 at 18:48 Reply

  Met de trein door Polen klinkt echt geweldig! Ik ga misschien – hopelijk – volgend jaar een weekje met de trein door Oost-Europa, lijkt me echt heel erg gaaf!

 16. Ellen 13 November, 2014 at 21:50 Reply

  ah polen leuk! dit heb ik twee jaar geleden gedaan, niet met oud en nieuw, maar net een weekje later. Het was echt prachtig en hilarisch tegerlijkertijd. Warschau was voornamelijk indrukwekkend als stad, Krakau viel een beetje tegen vanwege het toerisme, maar aan de noordkant heb je mooie musea (Modern Museum en Schindler’s Oude fabrieken). Wij hebben destijds voor zo’n 20 euro een retourtje warschau-krakau met de lokale trein gevonden. Birkenau in de sneeuw vond ik ook erg indrukwekkend. Heel imposant. Zoals het ook echt was daar in de Winter. Dikke lagen sneeuw, ijzige settings. Alleen wel opletten dat het in de Winter eerder sluit. Hier zijn we ook vanuit Krakau met een lokale dienst ogestapt. Busrit van anderhalf uur en niet zonder gevaar voor eigen leven, maar weer een ervaring. Iig zal het een trip van uitersten Worden. Geniet ervan

 17. Deborah 14 November, 2014 at 11:43 Reply

  Wat een gave dingen komen er op je pad Laura!
  Ik hoop dat er nog veel meer prachtige, leuke en intens gelukkige momentjes voorbij komen.

 18. Marcella 14 November, 2014 at 21:00 Reply

  Jaaa, liefde voor de uiltjes!! <3 Over Tenerife hoor ik erg goede verhalen, daar wil ik straks in januari of februari denk ik graag overwinteren. Je foto's maken dat extra aantrekkelijk en wat heb je onwijs veel leuke dingen gedaan! Toffe plannen heb je in Polen, dat wordt vast een geweldig mooi avontuur!

 19. Eva 16 November, 2014 at 19:00 Reply

  Jurkjes zijn altijd goed. Nieuwe jurkjes nog perfecter <3
  En Stefan Janoski’s zijn hemels en zo mooi,helemaal samen met een nieuw jurkje.
  Superkusje

 20. Eleni 19 November, 2014 at 12:54 Reply

  Ik was een beetje aan het rondklikken op internet voor inspiratieverhalen voor mijn wereldreis volgend jaar en ik kwam op jouw blog terecht. Wat schrijf je leuk en fotografeer je mooi. Ik ga snel verder lezen op je blog : )

   • Eleni 19 November, 2014 at 14:57 Reply

    Een maand of 9 reizen door Azië (Cambodja, Laos, Thailand, Indonesië), Australië en Nieuw-Zeeland. Het plan dat ik ga (vanaf 1 oktober 2015), staat al heel lang vast, nu is het vooral eens uitzoeken wat ik allemaal wil zien. Het liefst alles haha!

    • Laura 19 November, 2014 at 15:21 Reply

     Ohhhh, fijn zeg! Heb veel artikelen over Azië en de landen die je er noemt, als je meer informatie of tips wilt mag je me altijd mailen! Veel voorbereidingsplezier! :)

 21. Naomi 25 November, 2014 at 16:10 Reply

  Ik blijf die foto’s van de Flair maar mooi vinden en jou natuurlijk en jullie huis! En absoluut eens met de stylist, je kledingstijl is zo leuk!
  De Stefan Janoski’s hebben mijn hart ook gestolen, ondanks dat ik nog geen paar heb, maar die komen er zeker aan!

  Oeh en veel plezier in Polen! Zelf ben ik er ooit een weekje met mijn vader geweest om allerlei musea en concentratiekampen te bezoeken. Zelf ben ik enorm geïnteresseerd in de tweede wereldoorlog. Mocht je daar nog iets van willen bezoeken en in de buurt van Majdanek komen, bezoek dan zeker het concentratiekamp daar. Iedereen heeft het altijd over Auschwitz, maar in Majdanek kreeg ik kippenvel terwijl het ruim 45 graden was.

Post a new comment

Lees ook: