5unday’s pleasures #23

41
Reizen Magazine Telegraaf

The 5unday’s pleasures are available in English soon.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

41 comments

 1. Ruby 27 October, 2014 at 12:10 Reply

  Hoi hoi!

  Ben heel benieuwd naar je blog over Riga. Ik heb m’n vriendje daar voor het eerst ontmoet dus vind het ook een hele bijzondere stad. De grimmige sfeer daar trof me best wel hard en ik vond het best een cultuurshock dus ben super nieuwsgierig naar jouw ervaringen :)! Altijd mooi om je blog te volgen!

  Groetjes,
  Ruby

 2. Let's travel and see 27 October, 2014 at 12:15 Reply

  Leuke favorites weer! Na al die artikelen over Riga op verschillende blogs ben ik ook wel erg nieuwsgierig geworden! En die fotoserie van Elena Shumilova, gaaf is die he? Kende m al wel, maar blijf de fotos onwijs mooi vinden!

 3. Stéphanie | Expeditie Aardbol 27 October, 2014 at 12:19 Reply

  Mooi overzichtje! Ben nog nooit in Riga geweest, maar heb er fantastische verhalen over gehoord. Lijkt me zeker in de herfst een gave bestemming. En wat ontzettend gaaf dat je foto’s in het reismagazine van de Telegraaf staan! Mag je best trots op zijn :)

 4. Sandra 27 October, 2014 at 14:01 Reply

  Die fotoserie… Gewoonweg geweldig! Hè, wanneer gaan we die wijn drinken en kaad eten? Wachten op een mooie dag in het voorjaar? Of in de winter ergens in een café, ook goed. Als er maar wijn is haha!

 5. Anouk 27 October, 2014 at 14:13 Reply

  Fijne pleasures weer babe. Die foto serie is echt prachtig. Die beelden… Wauw. Ben benieuwd naar je blog over Riga. Lijkt me een aparte.. Vage maar toch enorm mooie stad.

 6. Deborah 27 October, 2014 at 16:35 Reply

  Wauw, wat een prachtige fotoserie van Elena Shumilova, ik ben trouwens ook heel erg benieuwd naar je verhalen over Riga!

 7. jenny 27 October, 2014 at 18:02 Reply

  Riga heeft iets magisch, met name tijdens de wintermaanden als er sneeuw ligt!

  Maar ook m’n bezoekjes in mei en augustus (lang licht) waren de moeite.

 8. Eva 27 October, 2014 at 20:05 Reply

  Ik vind dit zo’n leuke rubriek! :) Riga lijkt me heel mooi, ben er erg nieuwsgierig naar geworden! Die fotoserie is ook zo mooi, wat kunnen beelden toch spreken! <3

 9. Denisem 27 October, 2014 at 20:58 Reply

  Leuk weer Laura.
  Wat Riga betreft. Normaal hou ik meer van mediterrane steden, maar minder bekende steden in minder bezochte landen trekken ook altijd weer. Gelukkig zie je de laatste tijd relatief veel aanbiedingen naar dergelijke steden.
  Mijn bovenbeen verhuizen morgen trouwens naar Letland! Uit de Oekraïne komen ze. Althans, dat dacht ik al die tijd, maar misschien dat een van de twee er vandaan komt.

  • Laura 28 October, 2014 at 12:57 Reply

   Ik had het ook (Mediterrane steden) maar ik blijk toch wel gek op de Oostblok steden. Haha, bovenbeen! Zeg maar dat ze dikke kleren meenemen, het is er nu al ijskoud!

Post a new comment

Lees ook:

LIFESTYLE / Vintage

Een van mijn passies is interieur inrichting en ik heb een zwak voor vintage spullen. Ik word helemaal lyrisch van interieur (zet mij in een ...