5unday’s pleasures #21

44

Available in English soon.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

44 comments

 1. kim 1 October, 2014 at 10:58 Reply

  Aruba ziet er prachtig uit!

  Voor een interrail planning gebruik ik altijd de kaarten op treinreiswinkel.nl, daar zijn kaarten te vinden van Europa en per land met de snelle treinverbindingen. Derbahn.de gebruik ik om de tijden voor de nachttreinen te checken en event te boeken. Misschien heb je daar wat aan :)

 2. Henrieke 1 October, 2014 at 12:06 Reply

  Ahhh die foto-serie is zo mooi he! Ik word heel blij als ik naar die mooie plaatjes kijk. Fijn ook dat het zo goed gaat met je carriere (kan je niet iemand in dienst nemen die al die afgeslagen reisjes kan maken??? Ik bied me aan :D)

 3. Patricia 1 October, 2014 at 12:30 Reply

  Oh, wat een heerlijke pleasures weer.. ik word er helemaal vrolijk van! Die Instagram-serie volg ik ook al een hele tijd, echt gaaf! Ken je @girleatworld (of zoiets dergelijks, heb Insta nu even niet bij de hand..) ook? Dat meisje post foto’s van plaatselijke lekkernijen gecombineerd met een bezienswaardigheid op de achtergrond. Ook heel origineel! En @worldofwanderlust ken je vast ook wel.. wegdromen gegarandeerd! (En natuurlijk ook bij jouw foto’s.. *zucht*…)

  • Laura 1 October, 2014 at 14:56 Reply

   Aaaah, lief! Dankjewel! Ja, heel leuk. Girleatworld ken ik niet, ik ga direct even kijken! World of wanderlust is inderdaad heerlijk wegdromen…Ik ben Instagram fan!

 4. Klasine 1 October, 2014 at 13:31 Reply

  Ooh, interrailen. I love it! Op interrail.eu hebben ze een pdf bestand met een kaart waar alle verbindingen op staan. Hier kun je beetje bekijken wat voor route je kunt gaan doen. Ik zou het niet gaan vastleggen, want het is heerlijk om je route onderweg te wijzigen. Succes met keuzes maken! Er is zoveeeeel mogelijk, haha!

  • Laura 1 October, 2014 at 14:59 Reply

   Jaaa klopt, maar dat vind ik heel onoverzichtelijk ofzo! Ik wil weten welke tussenplaatsjes (onbekend) de moeite waard zijn en direct wat de extra kosten zijn en en en…Haha! Ik ben nu aan het kijken naar Arnhem – Kopenhagen, dan de ferry naar Oslo, dan naar Bergen en Stavanger!

 5. Wieke 1 October, 2014 at 15:42 Reply

  Hé, dat is grappig ik heb zowel een chesterfield (een kleintje) en een okergele bank! Vind een chesterfield mooier, maar idd niet de meest comfortabele bank.

 6. Nanda 1 October, 2014 at 15:56 Reply

  Ik was stiekem niet een grote fan van de chesterfield, en ik vind de okergele wel echt prachtig <3

  En costa rica? Wauw, dat lijkt me zo'n toffe bestemming! Interrailen ook trouwens, ben benieuwd waar je naartoe gaat.

 7. Eva 1 October, 2014 at 20:31 Reply

  Wat een fijne pleasures weer! Interrailen lijkt me ontzettend leuk, ik zou gaan voor Schotland of Scandinavië! Lijkt me beide prachtig qua natuur en ook erg leuk met kerst en oud en nieuw. Ik zit er zelf ook aan te denken om het dit jaar in buitenland te vieren, lijkt me magisch! Ik zou die gele bank overigens serieus overwegen, hij is erg tof!!

  • Laura 2 October, 2014 at 07:41 Reply

   Dankjewel! Jaaa, heb er nu al zin in, als het allemaal gaat lukken. DOEN! Heb het ook een keer in Brussel gevierd, dat was al super leuk!

 8. Leonie 2 October, 2014 at 10:48 Reply

  Ja, die bank kon gewoon niet ontbreken hoor! Daar heeft het hele interview op plaatsgevonden natuurlijk ;) Maar die gele… Ik kom snel terug om ‘m dan te bewonderen hoor, want die kleur is supertof!

  En oja als je reisjes af moet gaan slaan wordt het dus wel echt tijd voor een stagiaire die de reisjes kan maken hè… Haha, grapje!

 9. Saskia 3 October, 2014 at 16:58 Reply

  Die fotoserie is gaaf he? Toen het grote nieuws eruit was dat ik een wereldreis ging maken heb ik die van aardig wat bekende toegestuurd gekregen. Maar na-apen is ook zo wat ;)
  Die bank is trouwens echt heel gaaf, MAAR mijn advies: wel eerst gaan proef zitten, liggen, hangen, springen, etc. want al ziet een bank er nog zo gaaf uit… hij moet wel lekker zitten. Dat weet jij vast als geen ander ;) Wel jammer dat je retro bank niet lekker zit :(
  En Aruba ziet er heerlijk zonnig uit en je Flair artikel is ook gaaf.
  Kortom: fijne pleasures!

  • Laura 5 October, 2014 at 10:57 Reply

   Haha, wat leuk! Ja inderdaad, dan is het lastig om zelf zoiets origineels te bedenken! :) Jaaa, lastig proefzitten helaas…Is via shop. Maar mag wel testen en eventueel weer terug!
   Thanks!

 10. Marcella 5 October, 2014 at 16:14 Reply

  Kerst vierde ik al eens in het buitenland (Parijs), maar hooooog op mijn wishlist staat Oud&Nieuw in het buitenland vieren. Het liefst in Londen natuurlijk, al dat vuurwerk daar is te gek! Ik heb nog geen concrete plannen, dus ga het nog even uitzoeken. Ik ben benieuwd waar jij met de trein naartoe reist. Er komt vast wat moois op je pad! Ik ben een tijdje niet op je blog geweest, maar je inspirerende teksten werken stimulerend. En ze wekken reislust op! Well done Lau!

  • Laura 6 October, 2014 at 09:20 Reply

   Jaaa, ik heb er zo’n zin in! Ik wacht op een spannend mailtje, als dat doorgaat vieren we oud & nieuw op een hele bijzondere manier! :) Benieuwd waar jij terecht komt. Leuk! En wat lief dat je weer even komt spieken en het weer fijn is! :-)

 11. Lizet 12 October, 2014 at 19:15 Reply

  Ik ben het eens met de bank! Alleen vloekt dat wellicht wel een beetje met je muurtje (of niet?). Wat heerlijk om lekker te gaan treinen met z’n tweeën aan het eind van het jaar. Ik zou ook niet kunnen kiezen, er zijn met het idee al zoveel leuke steden door mijn hoofd heen gegaan! (Budapest, Lissabon, Praag, Marseille, Antwerpen?:D, wat is Europa toch leuk he)

Post a new comment

Lees ook: