5unday’s pleasures #20

28

The 5unday’s pleasures will be available in English soon.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal, Travel Gear & Gadgets, Travel In Style

Leave a reply

28 comments

 1. Leonie 22 September, 2014 at 12:21 Reply

  Woah, dat filmpje is wel echt Heel. Erg. Gaaf. Gaat mijn communicatiehartje ook harder van kloppen. Fijne post weer, al krijg ik dubbele gevoelens van die eerste foto’s.

 2. Rosanne 22 September, 2014 at 12:29 Reply

  Wow Lau, wat zie je er anders maar mooi uit voor de shoot. Prachtig! Hoewel je ‘naturel’ ook mooi bent natuurlijk. Ben benieuwd naar het interview, wat ontzettend tof. En heel terecht dat je trots bent op je vent!

 3. Marijke 22 September, 2014 at 13:42 Reply

  Ik ben ook zo verliefd op die jassen van Fjällräven. Ik ga er altijd even naar kijken als ik hel passeer in de winkel. Ik heb dezelfde in het oranje op het oog. Jammer dat hij zo duur is, maar hij is zo mooi en warm! ;-)

  • Laura 22 September, 2014 at 13:48 Reply

   Ja, ik ben er inmiddels wel van overtuigd dat zo’n jas de investering waard is. Het is zo’n kwalitatief goede, warme en functionele jas. En ik vind ze ook prachtig, die oranje is inderdaad ook heel mooi!

 4. Sandra 22 September, 2014 at 19:56 Reply

  Je mag trots zijn op wat je allemaal hebt bereikt en welke deuren er voor je open gaan momenteel! Enne, de Flair, leuk! Mijn abo is net afgelopen, maar kom wel even spieken natuurlijk!

 5. Marcella 5 October, 2014 at 16:08 Reply

  Mooi huis heb je toch, fijn inrichting! Ik ben abonnee van Flair, dus ik ben erg benieuwd naar je artikel! De foto na de shoot is in elk geval prachtig! Het Belgische artikel las ik op FB, erg gaaf! Helpling lijkt me erg handig, de schoonmaak heeft hier ook niet de hoogste prio. Volgens mij moeten we in Friesland nog even geduld hebben.

Post a new comment

Lees ook: