5unday’s pleasures #11

35
Brugge

The 5unday’s pleasures are available in English soon.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

35 comments

 1. Natasja - Watzijzegt 23 June, 2014 at 13:03 Reply

  Ah, <3 zulke reisfilmpjes, dan laat ik ook het liefst alles uit m'n handen vallen om de wereld rond te reizen. En Brugge is ook leuk! Ooit een koude novemberdag doorgebracht, zou graag eens terug gaan…
  (En nogmaals gefeliciteerd met Cloudshaped!)

 2. Mandy 23 June, 2014 at 13:24 Reply

  Jaaaaa Cloudshaped in de lucht! Ben trots op je, mooie stappen. En die foto van Boedapest blijft leuk! Redhead in je mooie jurkje.

 3. Victoria 23 June, 2014 at 14:51 Reply

  Hi Laura,

  Gefeliciteerd met de lancering van je eigen bedrijfje!!
  Mooie grote namen als klanten. Heel veel succes!

  Dit boek heb ik ook een jaar of 2 geleden gelezen. Niet mijn favoriet, maar zoals je ook aangeeft, staan er een aantal wijsheden in die je je broekzak kunt steken.

  Liefs, Victoria

  • Laura 23 June, 2014 at 14:58 Reply

   Dankjewel Victoria, wat lief! :-) Bedrijfje bestaat al anderhalf jaar, maar site nog niet, haha. Hopelijk komt er zo nog meer moois uit.

   En inderdaad, precies dat! Een hele andere Coelho dan ik gewend ben, maar desondanks weer fijne wijsheden die in mijn hoofd blijven hangen.

 4. Eva 24 June, 2014 at 07:30 Reply

  Mooie dingen beschrijf je weer. Ik wil ook graag een keer naar Brugge, moet er maar snel van komen, is zo dichtbij! :) Boedapest staat ook op mijn lijstje, lijkt me een ontzettend mooie stad. Eerst nog Venetië, Florence, Pisa & Genève! ^_^ Gefeliciteerd met de website van Cloudshaped, dat het je maar veel mooie klanten op mag leveren! X

 5. Elisse 24 June, 2014 at 10:14 Reply

  Ah Brugge. Kan je geloven dat ik er (als Belg) nog nooit geweest ben? En ja, na het zien van je mooie foto’s schaam ik me daar wel wat voor. Gelukkig heb ik nu vakantie en kan ik dus snel een daguitstapje maken!

 6. lisa 24 June, 2014 at 12:35 Reply

  Echt een prachtig filmpje van je reizen! Ik ben nog nooit in Brugge geweest, aangezien het zo dichtbij is moet ik dat misschien maar eens gaan doen, haha.

  Veel succes met je communicatiebureau! Ik wist niet dat je iets met communicatie deed, ik studeer communicatie op dit moment :)

  xxLiefs Lisa

 7. Sandra 24 June, 2014 at 16:10 Reply

  Wat een onwijs toffe video. Ik had bijna mijn baan opgezegd en een ticket geboekt. Maar ja, en dan? Zit ik daar met m’n ticket, zonder baan en geen geld om een wereldreis te maken. Maar ooit… Ooit komt er een dag en vlieg ik de wereld over omdat ik dat zélf wil! Echt.

  En Brugge, fantastische stad, ik ben gek op Brugge. Lekker Brugse Zot drinken en door de straten struinen… Heerlijk!

  Je site is trouwens prachtig geworden!

  • Laura 25 June, 2014 at 09:02 Reply

   Haha ja, ik wil dat ook! Maar op mijn manier werkt het ook goed, gelukkig. Jaaa, die dag moet je zeker laten komen.

   Burgse Zot, jaaa! En Delerium. Heerlijk.

   Lief, thanks!

 8. Yvon 29 June, 2014 at 02:57 Reply

  Wat een prachtige film! Zo mooi, perfect bijna dat ik er tranen van in m’n ogen krijg. Ooit, op een dag ga ik het zien. Dat heb ik lang geleden al eens met mezelf afgesproken…

  En gefeliciteerd met je bedrijf en je eigen site, ziet er goed uit!

 9. Roos 2 July, 2014 at 07:18 Reply

  Wat een fijne dingen! Ik was je een beetje kwijtgeraakt, jij mij misschien ook, haha, ik blog niet meer op Mijnmeringen, maar ben elders opnieuw begonnen. Wat goed om te lezen dat het zo goed met je gaat, en dat je je dromen aan het verwezenlijken bent. Blij dat ik je weer gevonden heb!

  • Laura 3 July, 2014 at 19:11 Reply

   Ah, dat klopt! Ik was een hele tijd nog op zoek. Ben heel benieuwd hoe het nu met je gaat. Leuk dat we elkaar weer gevonden hebben inderdaad! :-)

 10. Michelle | Travel lifestyle.nl 8 July, 2014 at 20:06 Reply

  Congrats met je nieuwe naam voor je bedrijf! Heel veel geluk en succes, maar dat moet met zo’n uniek mooi mens en jouw prachtige teksten wel goedkomen. Oh, ik vind Brugge stiekem ook fijner dan Parijs. Dus ik geef je een high five ;-)

Post a new comment

Lees ook: