DIARY / Welcome to a whole new whatabouther.nl

119

For my foreign readers: please give the English flag on the left side a go, from now on my
blog is translated and readable in English as well!

*tromgeroffel*
Ik presenteer hier; de nieuwe whatabouther.nl 
Waarom? Mijn blog groeit, en dat vind ik ontzettend fijn. Ik moet dan als vanzelfsprekend meegroeien. Ik ben van wordpress.com naar wordpress.org gegaan, heb zelf een site in elkaar gebouwd en zit nu dus op een server wat veel voordelen geeft. Wat is er allemaal veranderd?

Allereerst: ik ga internationaal. Met mijn buitenlandse avonturen en steeds meer uitnodigingen in het buitenland lijkt het me een logische stap om (ook!) in het Engels te gaan bloggen. Een vertaalknop had ik wel, maar dat is belachelijk steenkolen Engels. Ik heb dus besloten om al mijn posts te gaan vertalen en voortaan in twee talen te bloggen. Nederlandse lezers hebben hier geen last van, internationale lezers kunnen gewoon op het linkerknopje en vlag ‘Engels’ klikken. Dan is alles vertaald. De lay-out is overduidelijk helemaal anders en waar ik vooral blij mee ben zijn de grotere foto’s. Spiek maar eens tussen mijn reisverhalen, hoe fijn is dat?

Navigeren?
Ik hoop dat het overzichtelijk is. Volgens mij wel, maar ik kijk er ook al een paar weken 24/7 tegenaan. De startpagina (met slider!) geeft aan de linkerkant alle opties. ‘The blog’ staat voor alle blogposts in alle categorieën op een rijtje. Zoals een blog hoort te zijn.

Dan volgt de interactieve wereldkaart: zoom in en uit en zoek alle blog posts op deze wereldkaart. Stiekem ben ik een beetje verliefd. Kijk maar eens.

Daaronder overzichtelijke categorieën zodat je direct goed zit wanneer je iets zoekt.’ ‘Travel’ staat bovenaan en reizen zal zeker mijn focus blijven houden, misschien wel meer dan ooit. Reizen is en blijft mijn passie, en mijn blog is een travelblog. ‘Travel’ is onderverdeeld in alle plekken (‘Destinations’) waar ik ben geweest en over heb geschreven, ‘Travel tips & tricks’ en ‘Travel inspiration’.

Dan de ‘Hotspots’, wat onlosmakelijk verbonden is met reizen en waar ik ook heel actief in zal blijven bloggen. Ik ben altijd op zoek naar leuke restaurantjes, fijne slaapplaatsen en bijzondere winkels. Ik ga steeds vaker op persreis en samen met ‘Travel’ zijn ‘Hotspots’ mijn main core op What about her.

Verder staan al mijn mijmeringen onder ‘Mindstyle’, met persoonlijke verhalen over mindstyle, dromen najagen, harten volgen en leven. Onder ‘Lifestyle’ staat mijn ‘Diary’ met persoonlijke dagboekjes en verhaaltjes, en verder alle lifestyle gerelateerde onderwerpen zoals ‘Interieur’ en ‘Eten’. Al deze onderwerpen komen dus met z’n allen langs op de algemene ‘The blog’ pagina, just like the old days.

Werk aan de winkel
Wel ben ik wat comments kwijt. En mijn e-mailvolgers en wordpress volgers. Ik heb nog niet alle posts voorzien van de nieuwe grootte aan foto’s en headers, maar alle reisverhalen en alle recente berichten van de afgelopen twee maanden wel. En ik heb pas 37 van de 200 blog posts vertaald naar het Engels, maar ook hier ga ik de komende dagen mee verder. Er is nog werk aan de winkel, ik wilde alleen niet meer wachten. Excited!

Passie
Bloggen is en blijft mijn passie en daar doe ik het voor. Ik schrijf wanneer ik daar zin in en inspiratie voor heb. Vaak is dat dagelijks of zelfs meer dan dagelijks, maar zo niet is er ook geen man overboord.

Cadeautjes
Dit moet natuurlijk gevierd worden, dus de komende tijd heb ik ook wat fijne give-away cadeautjes in de planning. Ik ontmoet steeds meer medebloggers en lezers en dat is het leukste dat er is. Allemaal ontzettend bedankt!

En en en?
Ik hoop dat jullie nog net zo mee gaan genieten en ik ben dan ook heel erg benieuwd wat jullie er van vinden. Commentaar, klachten, complimenten, tips…..Kom maar door, ik ben één en al oor!

 

SuperDir

Dagboek, Give Away, LIFESTYLE, Lifestyle, Persoonlijk

Leave a reply

119 comments

 1. Jennifer 30 november, 2013 at 10:36 Beantwoorden

  Woow! Super mooi Laura! :) Ik heb alleen een kleine opmerking nu ik deze comment typ, ik kan het bijna niet lezen wat ik schrijf. Ik vind het iig een lekkere binnenkomer dat je die grote foto’s bovenaan hebt, lekker in your face en wauw. :)

 2. Liliane 30 november, 2013 at 10:49 Beantwoorden

  Ik bezoek je blog nu mobiel dus ik kan je nieuwe blog nog niet in volle glorie zien. Maar wat je hierboven verteld klinkt allemaal erg goed in de oren! :D leuk dat je internationaal gaat en gefeliciteerd met je ‘nieuwe’ blog natuurlijk! :D applaus!

 3. Anneke 30 november, 2013 at 10:51 Beantwoorden

  Wauw, wat anders! Echt even wennen. Twee dingen die me meteen opvielen: het scrollen gaat vrij ‘traag’? en het vakje voor de reacties vind ik nu niet heel fijn. Ik kan geen hoofdletters zien, want het zijn allemaal hoofdletters. Ik heb daarom nu ook het idee dat ik aan het schreeuwen ben, haha.
  De wereldkaart vind ik echt supergaaf! Daar ga ik zeker eens naar kijken. Ook het logo bovenaan vind ik leuk, laat meteen zien dat het om reizen gaat.
  Leukleuk! :D

 4. Anneke 30 november, 2013 at 10:53 Beantwoorden

  P.s. Ik wilde je blog volgen via Bloglovin’, maar ik zie nu geen ‘volgknop’. Klopt dat?

  (Trouwens. Ik wilde op mijn vorige reactie reageren, maar dat kan ik volgens mij niet.)

  (Ik voel me echt een zeikerd nu haha. Is niet zo, vind je nieuwe la-out mooi!! :) )

 5. Laura 30 november, 2013 at 10:59 Beantwoorden

  Wouw! Wat een verandering zeg. Het zal wel even wennen zijn maar het ziet er echt ontzettend mooi uit! Je hebt echt iets heel moois er van gemaakt! En dat kaartje is echt geweldig <3

 6. Anke 30 november, 2013 at 11:08 Beantwoorden

  Ooh, it’s so pretty I could… Je snapt hem ;) Ben het ook wel eens met wat hierboven gezegd wordt, ik voel me ook een beetje schreeuwerig typen en geen idee of mijn hoofdletters kloppen. Maar op de tablet ziet je site er verder top uit, af en toe wat langzamer in laden, maar dat heb ik er wel voor over :) Wat een werk zeg (en nog), respect!

 7. Claire 30 november, 2013 at 11:20 Beantwoorden

  Ziet er lekker fris uit Laura ;) hoMepage duidelijk wat je wIlt laten zien! Alleen typ ik nu In Grote letter, komt een beetje beangstigend over haha. Het kaartje super goed idee dat gaat vast weL werken hoor! Voor mij in iedEr geval Wel! Met Kleine aanpassingen ben je er Al ;) bekijk het nu op de mobiel en vind het wel prima te doen :d Ciao!!

 8. Joanne 30 november, 2013 at 11:36 Beantwoorden

  Ik bekijk je blog nu op mijn mobiel en Vind Het nu al prAchtig! Het is echt Heel mooi geworden :D Ik vind de Hoofdletters in het commentvakje niet heel storend. Het is alleen lastig dat je niet kan zien of je hoofdletters gebruikt, maar dat is niet zo’n Punt. Je blog oogt (voor zover ik Nu op mIjn mobiel kan zien) clean en wit, maar toch wel heel persoonlijk en aangekleed en dat is toF. Leuk!

 9. Anneke 30 november, 2013 at 14:46 Beantwoorden

  Het scrollen gaat nu een stuk fijner! Het zorgt ervoor dat het kijken naar de mooie, grote foto’s fijner wordt. :) Reageren op andere comments kan ik nog steeds niet trouwens.

 10. Anne 1 december, 2013 at 19:18 Beantwoorden

  Wow, in 1 woord wow. Ik vind het heel knap gedaan van je, Eerst moest ik best wennen eigenlijk, maar nu ben ik fan van je lay-out. Anders dan anderen, maar het dient helemaal het doel van jouw blog.

 11. Michelle - Travel lifestyle.nl 1 december, 2013 at 19:57 Beantwoorden

  Wow! Mooi geworden zeg! Alleen ik kan alleen hoofdletters typen hier? Of wordt dat straks anders? Anders lijkt het alsof ik schreeuw, maar ik ben dan ook wel heel erg enthousiast dus zo erg is dat niet. Anyway, ik ben hier nu nog vaker te vinden dan normal met al die mooie grote foto’s. Maar dat mag he? ;)

 12. Marcella 2 december, 2013 at 20:54 Beantwoorden

  Wauw, topwerk Lau, ech supermooi deze layout! Ik kijk nu op de iPad dus alle opties die je BESCHRIJFT kan ik hleaas nog niet allemaal BEKIJKEN, die ga ik graAg ontdeKken op de pc. Goed bezig met al je Engelse artikelen!

 13. Marlou 3 december, 2013 at 10:49 Beantwoorden

  Wat mooi, Laura! Ik vind het echt prachtig :) (al erger ik me een beetje aan het feit dat ik nu allemaal hoofdletters lijk te typen in mijn comment, en dus niet zeker weet hoe het eruit gaat zien… maar goed, dat zijn details natuurlijk)

 14. Suzanne 3 december, 2013 at 15:36 Beantwoorden

  WAAAAUW! Was al even niet op je blog geweest, maar wat ziet het er gaaf uit. Krijg zo’n heerlijk blij reis gevoel ervan. Heel irritant vind ik dat ik nu in hoofdletters typ. Of is dat ook zo? Hahaha. Maar prachtige site hoor Laura

 15. Rianca 3 december, 2013 at 16:39 Beantwoorden

  Ik heb nu pas tijd om je layout eens goed te bekijken. En wat is hij ontzettend gaaf geworden. Paar puntjes: ik vind de hoofdletters niks als ik een comment aan het typen ben. Nu weet ik namelijk niet of ik de hoofdletter wel of niet getypt heb en ik vind het jammer dat je zo door de reacties heen moet scrollen. Ik dacht eerst huh zijn er maar twee reacties. :’)

  Maar behalve dat, wauw wauw wauw!

 16. emma 3 december, 2013 at 19:48 Beantwoorden

  Wauw. Je blog heeft so far 1 van de mooiste layouts die ik in tijden heb gezien <3 en het sluit zo goed aan bij je schrijfstijl en foto's. Liefde alles. Nu ga ik verder de site ontdekken, whooooo!!!!

Post a new comment

Lees ook:

TRAVEL / Dierbare souvenirs

“Ever poised on that cusp between past and future, we tie memories to souvenirs like string to trees along life’s path, marking the trail in ...