DIARY / Instagram III

32

IMG_20130708_115850
Ja! Daar zijn we weer. Eigenlijk moet ik dit elke maandag doen, maar dat vergeet ik wel eens omdat ik altijd zo veel te vertellen heb. Dus deze diary is vanaf weetikniet-tot eh, laatst. (Mijn wederhelft was oh zo blij dat ik twee dagen niet kon praten door die rotkies, het gekke is dat ‘ie daar zo snel aan went alsof het nooit anders is geweest en als ik weer de oude ben hij er…weer aan moet wennen. Ofzo). Anyway, ik was een beetje ziek de laatste tijd (kiesje hier, rugje daar) maar ik heb wel weer een instagram diary voor jullie. Waar kijken we naar?

1. Ik ben verliefd op mijn nieuwe giletje van Maison Scotch!
2. Ik was fijn een weekend bij mijn vader in Groningen, die onze zeilboot aan het opknappen is. Wordt ‘ie niet mooi?
3. En hij nam me mee op een high wine voor mijn afstuderen (ensoon 2949384 kringlopen, lief lief lief)
4. Dit is dus het leukste verhaal van het jaar. Ik vond twee stoeltjes bij de kringloop en mocht ze gratis meenemen. Ik vond ze leuk voor het dakterras met een rond kussentje, Robert vond ze spuuglelijk en dus stonden ze maar boven op ons extra balkonnetje. En nou komt het plot: we kwamen er achter dat het designers stoeltjes zijn van Cees Braakman voor Pastoe. Ter nieuwwaarde van 600 euro. Dus, we hebben ze verkocht. :-)
5. Onze reis naar Jordanië staat vast!
6. Onze vlinder verzameling. (in shop soon!)
7. Ik vond hertengeweien bij een kringloop, daar ga ik wat leuks mee doen.
8. Ik ging naar Maasmechelen Village met Shirley!
9. We hebben een bureau geknutseld van kratjes en steigerhout. Nice!
10. Ik won deze fantastische lamp!
11. Poesjes bemoeien zich met de site. Let op: nog twee dagen tot de uitreiking van de winactie van de lomography camera, doe nog mee!
12. De nieuwe Columbus is binnen, genieten!
13. Ik kreeg dit mooie kastje van een lieve vriendin
14. Nootje is bootje aan het varen
15. Ik ben gek op de winkel Dille & Kamille
16. En ik was op een vintage sale, altijd fijn!
17. Creatief met haar deel I: strik
18. Lekker lunchen met Sharon
19. Ik zag eindelijk mijn lieve Mandy weer, die een half jaar in Finland woonde. Heb haar zo gemist!
20. Ik kocht een salami voor mijn allerliefste wederhelft. Met michelin ster.
21. Creatief met haar deel II: dutch braid
22. Mijn ware aard (Antwerpen)
23. Onze ware aard (Antwerpen). Zijn we geen enig stel?
24. Wisten jullie al dat ik een inloopkast heb?
25. Met twee kanten en een klein stukje voor de liefste?
26. Niets mis met het logeerbed, er hangt een doek voor de schunnige teksten.
27: ….Ja, dit is het voornaamste dus wat nog moet gebeuren: de logeerkamer. En ga na: het hele huis was zo. Wansmaak!
28. Ik ben al op 1/3e van mijn spuuglelijke vintage schilderijtjeswand boven!
29: Ik gaf het geweldige lampje een nieuwe thuisbasis
30. Een klein gedeelte van vintage schoenen liefde
31. Deze lieve schilderijtjes kreeg ik van mijn lieve vriendin Maaike en de pepermolen verdient ook een foto
32. En ik heb lekker ingekocht bij Rituals.

Woa, 32. Oeps.

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

32 comments

 1. Aline 8 juli, 2013 at 21:12 Beantwoorden

  OH MY hoe groot is jullie huis wel niet?! Logeerkamer, inloopkast? Damn, luxeprobleem. IK VIND JOU ZO LEUK HE (jow ik klink nu als een pot) maar je lijkt me zo’n gezellig mens en deze fotootjes bevestigen dat nog even extra.

  • Laura - what about her 9 juli, 2013 at 06:52 Beantwoorden

   Jaaa ons droomhuisje, maar hebben ook beide heel wat huizen versleten de afgelopen 8 jaar en willen hier echt blijven tot we iets moois kunnen kopen, dus dat is nog wel een jaar of 3 ofzo. 140 m2 twee verdiepingen hihi. En nog een dakterras van 20 m2 en een slaapkamerbalkon van 12 m2. Oud herenhuis vlak naast het park in het centrum maar rustig. Vogeltjes fluiten woesj. Ik wil hier nooit meer weg. Mogen we dit kopen? (Lok ik nu inbrekers? We hebben alleen maar kringloopzooi lieve inbreker). Kom maar gauw langs want je lijkt me ook heel gezellig!

   • alinebouma 9 juli, 2013 at 07:43 Beantwoorden

    Waaaat, dat klinkt echt te perfect. Ik ben zo jaloers! Ons huis in Utrecht is meer dan de helft zo klein :’) waar in Lwd heb jij gewoond trouwens?

    • Laura - what about her 9 juli, 2013 at 08:02 Beantwoorden

     Is toch ook heerlijk? Het had ook niet zo gehoeven, we hadden geluk…de helft was ook prima hahah. Been there, done that! Maar zijn ook een stukje ouder he, en met het oog op de toekomst ;) haha! Dennenstraat, zo’n eensgezinswoning met twee meiden! Leuke tijd gehad.

 2. Jess 8 juli, 2013 at 21:47 Beantwoorden

  Leuke diary! Ik ben er ooit ook mee begonnen maar ben er maar mee gestopt omdat ik het niet vol kon houden. Je poesje is echt een schatje. Gave kledingkast, jammer genoeg hebben we er hier echt geen ruimte meer voor. Staat nog steeds op mijn verlanglijst. Beterschap voor dat kiesje en rugje in in ieder geval ;-)

 3. Nanda 9 juli, 2013 at 08:47 Beantwoorden

  Wat een prachthuis heb je! En die stoelen, ik dacht bij die foto: wat een toffe dingen, die wil ik ook!! En nu lees ik dat je ze verkocht hebt! :p hopelijk vind ik ook ooit zulke (niet designer versie) stoeltjes :) :)

  • Laura - what about her 9 juli, 2013 at 08:49 Beantwoorden

   Dankjewel! Ik heb zo’n zin om een tourtje te doen maar het is allemaal nog niet af :( haha, had je er zo’n bedrag voor over gehad, is toch zo bizar! De kringloop moest eens weten hahah. Ze heten trouwens draadstoeltjes/krukjes!

 4. Marcella 9 juli, 2013 at 18:46 Beantwoorden

  Ons hele huis was ook zo rood-bruin. Wat een werk om te schuren en mooi wit te maken! Maar uiteindelijk wordt het vast prachtig! Gave foto’s, ik volg je graag op Instagram!

 5. Femke 9 juli, 2013 at 19:20 Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuke foto’s, om vrolijk van te worden. Die vlindertjes, zo cute! En ik vind je kastje echt prachtig. :O

  Ik hoop ook altijd dat ik design-spulletjes ontdek bij de Kringloop, maar helaas. :’) Goed verhaal wel! (Ik vind ze ook erg tof trouwens.)

 6. chucky1012 10 juli, 2013 at 18:22 Beantwoorden

  Wauw, mooie foto’s…..
  Zo een leuk verhaal van de stoelen…..
  Veel moois geshopt etc..
  Wat een prachtig huis.

  Ik vindt je blog erg leuk en ik blijf je volgen ;-)

  Fijne avond….

  Xoxo

 7. Kiwa 15 juli, 2013 at 08:05 Beantwoorden

  Hey toevallig, Ik heb dat giletje ook! Ik lees al een hele tijd je blog met veel plezier. Echt mijn complimenten over hoe je schrijft, ik vind je posts altijd geweldig!

Post a new comment

Lees ook: