DIARY / Instagram XI

49

“Another year is fast approaching. Go be that starving artist you’re afraid to be. Open up that journal and get poetic finally. Volunteer. Suck it up and travel. You were not born here to work and pay taxes. You were put here to be part of a vast organism to explore and create. Stop putting it off. The world has much more to offer than what’s on 15 televisions at TGI Fridays. Take pictures. Scare people. Shake up the scene. Be the change you want to see in the world.”

Het is weer tijd voor mijn oh zo fijne onsamenhangende en onregelmatige Instagram update. Jullie merken vast dat ik een beetje druk ben- er komen weer spannende en leuke dingen aan. Champagne-waardig. Ik vlieg zoals gewoonlijk van hot naar her en we zijn ook weer in huis bezig. Verder klussen voor de winter. Terwijl ik dit typ zit ik op onze nieuwe chesterfield.

Ook zie ik rode lokken voor mijn ogen dansen, ik ga weer als roodharig meisje door het leven. Telkens wanneer ik weer mijn eigen kleur heb (blond) roep ik dat ik nóóit meer ga verven, desondanks zat ik deze weer in de kappersstoel. Herfst doet dat met me…Geen zon meer op m’n blonde haren betekent dof blond haar en dan vind ikeen warme kleur wel weer mooi. Het is wel erg rood uitgepakt, dus volgende week nog even een natuurlijke spoeling er over heen. De komende week fungeer ik als stoplicht.

1. Ik ging naar een concert van Daughter. Ik moest huilen. Wat zijn ze toch fantastisch
2. JA! De flits maakt alles lelijk, maar buiten was het zo donker vanmiddag dat het moest. Onze chesterfield is er! De muur achter de bank wordt turquoise, blij!
3. Onder het mom van de dag goed beginnen: ik genoot van perfect gepocheerde eieren en een vers geperste sinaasappelsap
4. Prachtige herfst vorige week. Wat was hier mis mee? Waarom is het nu zo’n drama-herfst geworden?

5. Ik ontving nieuwe sneakers (morgen meer!). Aap vindt ze ook mooi
6. We gingen naar een enorme vlooienmarkt in het Gelredome. Ik kwam thuis met een oud statief en camera met flitser, waar we een lamp van  gaanmaken. Verder een whiskyfles met een verhaal, twee minitelescopen en twee lijstjes. Braaf hè? Iets met een chesterfield
7. Herfstige Noot
8. Ik ben gaan knutselen met één van de letterbakken en een oude kaart, I like! En dat is het bewuste statief met camera

9. Getuige van de windhoos die ook nog op het nieuws was. Ik had mijn filmpje in moeten sturen, dan was ik nu beroemd
10. Nare dag vorige week, mama al twee jaar moeten missen
11. Ochtenddauw op veer
12. Daar is ze dan: ROOD!

13. Mijn fijnste boeken, ik ben gek op lezen. Binnenkort een glimp van mijn boeken
14. Puzzelen in de woonkamer met de nieuwe bank en nieuwe hoekjes
15. Deze twee manden nam ik deze week mee na een gezellige interieurshopdag met lieve vriendin. Beetje jammer dat ik mijn gordijnroede bij de kassa liet staan
16. Een van de weinige avondjes samen de laatste tijd: dat betekent kaasplankjes en borrels

Hoe was jullie week?

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

49 comments

 1. jennifer 7 november, 2013 at 17:52 Beantwoorden

  Ik vind rood heel gaaf! Nu mis ik mijn rode lokjes ook. Ik ben nu stiekem een beetje oranje. Ik vind jullie chesterfield ook heel gaaf. Er is een koffiezaakje hier in Groningen met mega veel chesterfield banken, zit naast mijn faculteit, me gustaa!

 2. Jennifer 7 november, 2013 at 17:57 Beantwoorden

  Rood! Super leuk, nu mis ik mijn rode haartjes ook wel een beetje. Ben stiekem zelfs een beetje oranje nu. Jullie chesterfield bank is trouwens echt gaaf! In Groningen hebben ze een koffiezaakje met een heleboel chesterfield banken, zit naast mijn faculteit en dat vind ik super leuk! :)

 3. chucky1012 7 november, 2013 at 19:06 Beantwoorden

  Ja,,,,,, prachtige nieuwe warme haarkleur…..
  Ik heb ook een rood kapsel.
  Het was zwart zat en in mijn jeugd had ik diverse keren mijn favoriete popidolen nagedaan en het bordeaux, bruin en rood geverfd…..
  Dus waagde ik dit jaar weer de grote stap en dacht ik doe het en laat de kapper maar kijken wat mooi bij staat.
  Hihihi….
  Leuk en heerlijk om te klussen in je home.
  Good luck met alles wat je de komende tijd gaat doen

  Xoxo

 4. Anne 7 november, 2013 at 20:05 Beantwoorden

  Heerlijke foto’s, lekker divers :) Wat staat dat rode haar je goed. Je katten zijn wel echte fotomodellen he! Ik ben benieuwd naar de glimp van je boeken, boekeninspiratie kan je nooit genoeg opdoen wat mij betreft :)

 5. Karlijn 7 november, 2013 at 20:41 Beantwoorden

  Ik vind je haarkleur dus echt zo mooi! Het knalt er van af! En laat ik maar niet over die chesterfield beginnen, want dan houd ik niet op :) Ik vind het altijd zo leuk om instagramfoto’s te zien, dan zie je echt wat je de laatste tijd hebt gedaan (vooral handig met mijn zeef hoofd).

 6. Anouk 8 november, 2013 at 09:22 Beantwoorden

  Ooooooh, die Chesterfieldbaken…. GOSH I LOVE! En je haren… wat staat het je TOF! Yes, I like deze diarys, al zijn zeonsamenhangendennieteenduidelijkverhaal. Heb ik overigens bij het lezen geen last van hoor;)!

 7. Jess 8 november, 2013 at 12:52 Beantwoorden

  Oh ik vind je haar zo gaaf! Ik geloof dat ik dit nog een tikkie mooier vind dan blond. Ben je trouwens echt zo witblond van jezelf? Ik heb heel donker haar dus kleuren is altijd een beetje lastig. Love the kitties <3

 8. Eline 10 november, 2013 at 18:16 Beantwoorden

  Rood !!! Zo mooi :D . Telkens als het herfst wordt begint het bij mij te kriebelen om men haar in een rode kleur te verven (meestal mahonie rood), maar je raakt er zo lastig vanaf. Het staat je echt prachtig!

 9. Marcella 10 november, 2013 at 20:54 Beantwoorden

  Die foto met je kat is gaaf. En die windhoos is bizar. Zoiets zag ik ook in Florida, heel apart. Je nieuwe haarkleur is mooi, heel warm. Ik zal binnenkort ook weer zo’n overzicht maken, ik mis ze. Ik had een leuke verjaardagsweek, ik las een boek en deed lekker rustig aan. Deed me goed!

Post a new comment

Lees ook:

travelbird voucher

Fridiary #28 – NYE in Thailand

Veel meer leuks zelfs. Fridiary o’clock! Het dagboekje op vrijdag. Persoonlijke nootjes en een klein kijkje in mijn leven. Momentjes delen in grootse dagboekjes met ...