DIARY / Instagram X

66

“But then fall comes, kicking summer out on its treacherous ass as it always does one day sometime after the midpoint of September, it stays awhile like an old friend that you have missed. It settles in the way an old friend will settle into your favorite chair and take out his pipe and light it and then fill the afternoon with stories of places he has been and things he has done since last he saw you.”

Vonden jullie het ook zo’n fijne zaterdag? Wij zijn heel burgerlijk geweest vandaag, maar het was dan ook zo’n heerlijke herfstdag. Even uitwaaien heb ik nodig dit weekend, er komt een nare dag aan. Dan merk je toch dat je er veel mee bezig bent. Mama. Nadat ik een heerlijke herfst ochtendwandeling heb gemaakt in het park vanochtend (alleen, want manfriend lijdt aan het ernstig ochtendhumeur-syndroom) zijn we de stad in geweest en heb ik bijzondere nieuwe initiatieven ontdekt. Arnhem is wat creativiteit en klein ondernemerschap betreft echt een heerlijke stad. Binnenkort meer hierover!

Wat zei ik tijdens mijn vorige diary? “En dat we nu maar een herfstzonnetje mogen krijgen met mooie oranje bladeren.” Gelukkig heb ik een goed karma en luisterde het universum
braaf naar me. Zon & oranje bladeren, check! Na een lekker herfstbiertje zijn we hand in hand de markt over gestruind en namen we verse vijgen, lelies en kalebassen mee. Ugh ja. Daarna weer tijd voor een biertje. Ik ben geïrriteerd door de GTA5 obsessie van ‘m (ik snap best dat hier relaties door stuk kunnen lopen) dus kocht hij ook nog een tweede controller en een spel dat leuk schijnt te zijn met z’n tweetjes. Best lief. Deze week was genieten. Een gezellig weekend bij vrienden met heerlijk eten en leuke uitstapjes, werken en leuke afspraken. Zo kom ik de herfst best door, al zie ik wel tegen de winter op. Gelukkig is Ryanair aan het stunten en gaan we volgende week voor een tripje naar het zuiden kijken. Voor nu even een Instagram diary. Wat heb ik afgelopen week gedaan?

1. Dit kookte ik laatst. Het recept komt morgen online!
2. Onze buit na een dag Primark in Essen
3. Aap en mijn nieuwe slofjes
4. Stippentruiliefde

5. Nog een keukencreatie (ik hou het meest van kokerellen in de herfst): stamppot met ui, wortel, kaas, bosui & chorizo
6. Ochtendherfstwandeling
7. Herfst in huis (ik typte eerst kerst, daar heb ik dan toch ergens wel zin in, al lijkt een kerstboom met Aap en Noot me heel onpraktisch)
8. Madeliefjes tussen de bladeren

9. Ons mooie stadje
10. Lelies en kalebassen
11. Naar de kinderboerderij met vrienden
12. Meneer Lama

13. Ik schilderde dit uit de losse pols, een inspiratie voor mijn sleeve tattoo
14. Ik en mijn liefste Vief, die ook een blog is begonnen met overheerlijke recepten, neem een kijkje!
15. Met lieve puppy Jazz
16. Knuffeljazz

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

66 comments

 1. Eline 26 oktober, 2013 at 22:01 Beantwoorden

  Wat een heerlijke fotos! Ik ben blij voor jou dat je een leuke zaterdag hebt gehad, zelf heb ik me opgesloten om een heleboel schoolwerk in te halen. Hoop dat ik volgend weekend leukere dingen kan doen

 2. Eva 26 oktober, 2013 at 23:41 Beantwoorden

  Die puppy <3
  En waar is de kinderboerderij? In buurt van Arnhem? Ik ken alleen maar een saaie met wat geitjes en konijntjes, ook leuk maar lama's zijn natuurlijk tien keer zo awesome :)

 3. Jess 27 oktober, 2013 at 12:56 Beantwoorden

  Ik zie ook op tegen de winter. Maar goed, er zijn ook veel mooie dingen aan de herfst enzo. Veel sterkte met die nare dag. Wat gaat de tijd toch snel. Kan me nog goed al die vrolijke blogjes herinneren uit de tijd dat er nog niets aan de hand was. Dikke knuffel!

  • Laura - what about her 27 oktober, 2013 at 15:12 Beantwoorden

   Jaaa joh. Alweer twee jaar geleden. Al was er nooit niets aan de hand (hele leven ziek) maar de tijd gaat veel te snel inderdaad. Maar zo herinner ik me jouw blogs ook nog. Zenuwen over samenwonen in nieuwe stad, etc. En nu ben je alweer mama :)

 4. Marcella 28 oktober, 2013 at 13:43 Beantwoorden

  Mooi overzicht, fijne dingen! Ik heb ook weer zin om bloemen te kopen voor in huis, staat zó vrolijk! Ben benieuwd of jullie nog een tripje gaan maken, zag ook al mooie tareven voorbij komen, aantrekkelijk!! Sterkte ivm die nare dag die eraan komt, knuf!

Post a new comment

Lees ook:

TRAVEL / Week III: Laos

In de ochtend namen we onze vlucht van Phnom Penh naar Bangkok, waar we een nacht zouden verblijven om de volgende avond de nachttrein te ...