DIARY / Instagram VIII

51

Het is alweer vrijdag. De tijd vliegt, ik wilde dat ik nog net zoals vorige week op een kameel aan het rond hobbelen was. Of door Petra zweefde. Of naar de miljoen sterren staarde en me nergens druk over maakte. Of gewoon weg mocht drijven in de Dode Zee. Een week vol afspraken, en mijn hoofd stroomt over van alle ontwikkelingen en nieuwe ideeën. Maar dat is alleen maar leuk, wegdromen vol inspiratie. Niet te vergeten: vandaag is het natuurlijk dierendag, dus een extra knuffel van en voor Aap en Noot!

Vanavond ga ik heerlijk een hapje eten met de man des huizes én naar een concert van Qeaux Qeaux Joans. Verlaat verjaardagscadeautje. Kennen jullie d’r? Ik luister haar muziek regelmatig en ben dolgelukkig dat ik haar vanavond live mag zien. In november gaan we naar
Daughter, ook heel fijn. Ik heb nog een heleboel Jordanië posts in de planning, nog even geduld.

Een kleine Instagram diary van de afgelopen weken dus. Al zat ik voornamelijk in Jordanië, die Instagram foto’s hebben jullie laatst al gezien.

 

1. Een kameel van voren is het leukste dat ik ooit heb gezien.
2. En de wereld het mooiste.
3. Nieuwe vintage leren veterlaasjes gevonden, ik ben blij!
4. Vanochtend ontving ik mooie doosjes van Clipper biologische thee. De lemon-ginger variant heb ik net geprobeerd en is heerlijk!

5. Ik vind het wel weer leuk om me herfstig aan te kleden!
6. Overheerlijke pompoensoep met koriander en munt bij Momento. Hmm!
7. Een ontzettend gezellige dag met Anouk (Anoukliebers.com)!
8. Nog steeds dolgelukkig met het kompas op mijn rug.

9. Ook vond ik deze prachtige vintage tas!
10. We hebben naar Jordanië een lange overstap gehad in Boekarest (Roemenië) waar we de stad hebben verkend en echt Roemeens hebben gegeten.
11. Vanochtend het kooksnuisterijen gedeelte in de keuken opgeruimd. Helemaal blij met alle lekkere verse kruiden, sambals, azijn en oliën. Daar zweeft ook nog ergens een sterrensalami en de fles cointreau doet me ook goed.
12. En met alle potten, kruiden en zaden en heerlijke thee in het leukste kastje van de keuken.

13. Noot klimt in de gordijnen.
14. Aap is braaf.
15. Op mijn gelukkigst.
16. Zo werden we wakker in één van de bedoeïenenkampen. Wauw.

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

51 comments

 1. Marcella 4 oktober, 2013 at 20:03 Beantwoorden

  Leuk, je foto’s! Ik zag ze natuurlijk al op Instagram, maar leuk om ze nog eens bij elkaar te zien. Die foto met de wereldbol is echt heel tof! En gaaf, de foto’s van je beestjes. Ik zit nu fijn met Cheetah op schoot, zoals eigenlijk bijna elke avond. Altijd fijn!

 2. Jasmine 4 oktober, 2013 at 22:30 Beantwoorden

  Vrolijke veterlaarsjes, laat me denken aan die gekke Pippi Langkous. Een kompas past prefect bij jou, het heeft ook wat weg van een mandala. En een bordje pompoensoep gaat er altijd wel in.

 3. Yvon 5 oktober, 2013 at 14:13 Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s, echt leuk!
  En Noot, volgens mij had die Aap moeten heten :) Poezen zijn leuk! Wij hebben er vanmiddag een opgehaald. Ze zit nu nog heel bangig in een hoekje onder de bank op de patio, maar hopelijk komt ze snel tevoorschijn.

 4. Anouk 6 oktober, 2013 at 09:50 Beantwoorden

  Die eerste foto is zo tof!! Doet me denken aan de laatste aflevering van; Waar is de Mol. Daar was een leuke foto van Johny en Floortje bij een wereldbol. En wat heb ik genoten van onze middag, enorm gezellig! Ik ben ook nog steeds blij met jou laarsjes, haha!

Post a new comment

Lees ook: