DIARY | Instagram VII

86

Tijd voor een Instagram update. Wat een drukke week! De week is volgepland met werken, blogs vooruit schrijven, grote schoonmaak (we krijgen oppassers in huis) en zelf moesten we ook nog alle vakantievoorbereidingen regelen én Aap z’n ballen gingen er af. En dan werd ik ook nog eens verrast met drie extra opdrachten met een deadline van een dag. Haaa!

Goed, helemaal niet erg hoor. We gaan namelijk overmorgen (!) al naar Jordanië. I just can’t wait! Zelfs het vliegen vind ik heerlijk. We hebben een lange overstap in Boekarest, dus daar gaan we ook nog een rondje lopen en een hapje doen. Ik ga zo eens mijn backpack inpakken en vastleggen voor een ‘wat neem ik mee’ blog. Al zal het een iets ander inpakfeestje worden dan meestal, ik mag alleen lange kledingstukken mee. Leuk met 40 graden, maar respect voor de cultuur en het geloof is voor mij vanzelfsprekend.

Kom maar op met die kamelen, verse muntthee, Bedoeïenen, de woestijn, Dode zee,Rode zee, prachtige souvenirs en heerlijke hummus. En zoals ik al een beetje liet doorschemeren is deze backpack-reis een leuke combinatie van werk en passie en mag ik dan ook een paar bijzondere hotels, hostels en woestijnkampen gaan bezoeken. Wauw, wat een eer. Enorm dankbaar. Ik vind het zo bijzonder dat we naar het Midden-Oosten gaan. Al valt het onder voor ons bekend continent Azië, voor mij voelt het toch weer als een nieuw avontuur.

Ik lees trouwens nog steeds heel graag over jullie dromen in de What about you? post!

1. Yay, de backpack mag weer uit de kast
2. Ik kreeg een heel leuk nieuw schilderij van een gehaakte Ot & Sien voor aan de lelijke lijstjes muur
3. Wauw, een perspakket van een leuke site, met ook een cadeautje voor één van jullie!
4. Dit leuke rugzakje scoorde ik voor 2 euro op Ebay

5. Ik had wat te vieren en dat doen we met B&J!
6. Mijn vader bracht ongeveer 15 dozen met jeugdherinneringen én wat erfstukjes van opa en oma langs, waaronder deze gave ouderwetse continentenreeks
7. Ik heb een lichtelijke obsessie voor oude leren Marokkaanse poefjes
8. Een lekker vers restjessoepje als lunch

9. Deze gave horloges wil ik eigenlijk ook verkopen op de webshop, wat vinden jullie?
10. Zodat jullie ook weer iets te lachen hebben: mijn rampzalige pasfoto en vergeleken met die van vijf jaar geleden ben ik niet veranderd?!
11. Vaarwel mooie en met trots vergaarde stempels
12. We vonden een schilderij met een uiltje van klokonderdelen

13. Pap en Diana kwamen eten en we maakten heerlijke curry
14. En ik kreeg deze prachtige Ti Sento ring van pap
15. Zeg maar dag tegen Aap z’n ballen
16. Dit is de ‘zoek de Aap’ puzzel

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

86 comments

 1. Lotte 19 september, 2013 at 14:24 Beantwoorden

  Jaaa, hummus! Oh jammie, wat is dat spul lekker. Stuk Turks brood erbij en ik ben tevreden. Geniet van jullie trip naar Jordanië.

  Aap is gespot, bijna letterlijk haha! Wijnkistjes blijf ik fantastisch vinden, zo’n kast wil ik later ook. Al ben ik bang dat ie niet konijn-proof is. :(

 2. Amy 19 september, 2013 at 14:35 Beantwoorden

  Die ring is echt heeel mooi ♡.
  Aap weer helemaal hersteld van deze ingrijpende lichamelijke verandering??
  En dan wil ik jullie nog een hele goede en toffe reis wensen. Geniet van elkaar, de rust, de cultuur en natuur en kom weer heel terug!!
  X

 3. Anne 19 september, 2013 at 15:27 Beantwoorden

  Leuk overzicht! Fijn dat je op reis gaat, ik ben heel benieuwd naar je verslagen :) Lekker veel stempels in je oude paspoort! Jammer is het dan wel als je een nieuwe krijgt he. Alhoewel, kan je weer een nieuwe verzameling aanleggen! Wat een groot perspakket trouwens. Benieuwd naar de inhoud ;)

 4. Marijn 19 september, 2013 at 15:54 Beantwoorden

  Leuke foto’s & inderdaad wat leuk die kistjes!

  Ik heb echt precies zo’n foto’s van mijn oude paspoort + nieuwe pasfoto van een paar maanden geleden. Vond ook al dat ik geen spat veranderd was.

  Geniet van het reizen! :)

 5. Nikki 19 september, 2013 at 17:33 Beantwoorden

  Ooooh Jordanië! Dat is denk ik mijn mooiste vakantie ooit geweest. Als je kans hebt, ga alsjeblieft Petra bezoeken. Zo intens mooi, dat ik er nu weer kippenvel van krijg. En zulke vriendelijke mensen! Oh en natuurlijk slapen in de woestijn.
  Geniet ervan!!

 6. Aline 19 september, 2013 at 18:56 Beantwoorden

  KEN IK ALLLL! Oke niet allemaal. Leuke fotootjes weer kind. Als ik ooit nog een poeferdepoef tegenkom neem ik hem wél voor je mee. Die ik naar je stuurde was een beetje beschimmeld zag ik later pas dus die had je toch niet gewild :D En nou hop tjop naar Jordanië jij. Lekker genieten.

 7. Natasja 20 september, 2013 at 10:56 Beantwoorden

  Leuke foto’s weer, geniet van je reis. Ik kan nu al niet wachten op al die mooie foto’s die je zeker gaat maken! Leuk dat je ook een aantal mogelijkheden hebt gekregen via je blog, je verdient het!

 8. Michelle @ The World is a Book 20 september, 2013 at 19:32 Beantwoorden

  Zo gaaf dat je je werk/blog met je reis gaat combineren en perspakketjes ontvangt; geniet ervan, you earned it! En die horloges: LOVE! Heel veel success met je inpak stress; denk maxi rokken en dunne lange broeken en mooie sjaals, maar dat doe je vast al en beter haha ;) Enjoy!

 9. mirandaspost 20 september, 2013 at 21:34 Beantwoorden

  Wat een lief cadeautje van je vader! Supermooie ring!

  Als Aap een kat is heb ik hem gevonden ;).
  Z’n balletjes waren niet in de soep belandt toch, hihi (flauw grapje).

  Horloges; die zou ik lekker houden. Leuk!

  Een hele fijne reis! Enjoy!

 10. Marcella 24 september, 2013 at 17:54 Beantwoorden

  Die ring is mooi! En tof dat je zoveel extra opdrachten had, fijn zo voor vertrek nog wat extra inkomsten. Leuk dat je tijdens je reis ook nog een beetje ‘werkt’. Ben benieuwd naar je ervaringen!

Post a new comment

Lees ook:

DIARY / Aap en Noot deel II

“I have felt cats rubbing their faces against mine and touching my cheek with claws carefully sheathed. These things, to me, are expressions of love.” ...