DIARY / Instagram VI

67

“Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes… the ones who see things differently — they’re not fond of rules. You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them, but the only thing you can’t do is ignore them because they change things. They push the human race forward, and while some may see them as the crazy ones, we see genius, because the ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.”

De afgelopen twee weken, sinds mijn laatste Diary, heb ik geen spannende dingen ondernomen, wat eigenlijk wel even lekker was.  Even niet van hot naar her, maar rustig bijkomen en vooral hard werken. Er staan een aantal leuke samenwerkingen in de planning. En over twee weekjes mag ik mijn backpack weer omhelzen. In deze rubriek komen trouwens ook foto’s voor die ik niet op Instagram heb gezet, dus altijd wat nieuws. Ik ben ontzettend blij met mijn bezoekersaantallen en de lieve comments, een hele grote fijne knuffel voor jullie!

En dan nu naar de foto’s, kijken jullie mee?
1. Het is elke ochtend weer een verrassing wat de poezen op het kleed hebben verzameld. Serieus, een ovenhandschoen?
2. Eindelijk kwam mijn muursticker binnen. Een wereldkaart waar je ook op kunt krijten, motivatie bij mijn werkplek!
3. Mijn nieuwe visitekaartjes. What do you think?
4. Mijn lieve vent kwam met deze stoel thuis. Geweldig ding.
5. We aten gezellig bij vrienden op het dakterras. Mooie zonsondergang!
6. En ook nog eens zonnebloemen van vriendje, lief hè? Om zijn ochtendhumeur te compenseren.
7. Mijn nieuwe bril is klaar. Is ‘ie leuk of is ‘ie leuk?
8. Genieten van een heerlijke smoothie (mangostukjes, wortelsap en banaan met chia-en sesamzaad).
9. Ik ben uitgenodigd om in een leuk guesthouse te slapen in Jordanië, wat fantastisch!
10. Ik ben nog niet eens in het Midden-Oosten geweest, maar ik vond deze twee oosterse items in een kringloop. Ik heb nu al zin om in Jordanië over de marktjes te struinen!
11. Esmee kwam langs en maakte wat foto’s, ik ben benieuwd! De foto bij de vorige post hoort daar ook bij.
12. Maaike kwam logeren en daar hoorde dit hilarische spel bij. Ik kan die bel niet meer horen.
13. Nog even een foto van Mandy’s haar dat ik vlocht.
14. Aap’s pootjes zijn zilver en zo zacht.
15. Noot is een luiwammes.
16. Ik vond deze roze Timberlands.

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

67 comments

 1. Anne 6 september, 2013 at 11:24 Beantwoorden

  Ik kan ineens niet meer op je blog reageren, lijkt het, dus ik probeer het nu toch nog maar een keer via een andere manier. Hoe dan ook: fijne foto’s, weer! Wat een onwijs gave bril heb je. Wauwie!

 2. Angie J. (@ohdaintyduck) 6 september, 2013 at 13:37 Beantwoorden

  Je poesjes zijn zoooo leuk. Ik moest echt lachen om die oven handschoen :’D ik zag één keer een van de kat weglopen met een van mijn make up kwast. Als ik het niet gezien had was ik m echt kwijt geweest :’)

  die muursticker is ook echt zooo gaaf.

 3. Dagmar 6 september, 2013 at 21:25 Beantwoorden

  Whoooo die schoenen zijn geweldig en voor dat geld?! Ongelooflijk! Heerlijke aankoop en wat gaaf dat je naar Jordanië gaat, staat ook nog op mijn lijstje. Ben benieuwd naar je tips en aanraders <3 Veel plezier alvast! Xx

 4. Marcella 8 september, 2013 at 19:00 Beantwoorden

  Die schoenen zijn gaaf! En ik wil ook zonnebloemen in huis, zó mooi! Leuk lijstje, tof altijd jouw foto’s. Gaaf ook de foto’s die Esmee van je maakt. Die bij je vorige artikel was top.

Post a new comment

Lees ook:

TRAVEL TIP / Backpack inpakken

As we speak zit ik in het vliegtuig naar Jordanië. Elke reis is anders, dus elke reis vergt andere inpaktrucjes. Maar al met al blijft ...