DIARY / Instagram V

40

IMG_20130817_143523
Omdat ik altijd veel te laat ben met mijn Instagram updates moet ik mezelf eens aanleren dat vaker te doen. Met één keer in de twee maanden is het een overvloed aan foto’s, dus dan zou ik eigenlijk af en toe een diary tussendoor moeten plaatsen. Blijkt ook geen goed idee, ik zit nu weer aan een overdosis foto’s. Ik moet echt mijn agenda uit het stof (ja, alweer) halen, ik vergeet steeds afspraken op te schrijven en ben echt een ramp. Dagplanningen Laura, dagplanningen.

Afgelopen tijd zat weer vol met hard werken, leuke afspraken, lieve vriendinnen en fijne Arnhemse festivalletjes (Pluk de nacht, Krachtstroom) dus kom maar op. Arnhem is echt zo’n leuke stad met al haar kleine en grotere initiatieven. Daar wil ik veel meer over schrijven en ik heb al allerlei ideeën. Heeft jullie stad of dorp ook van die fijne initiatieven?

Waar kijken we naar?

1. Aap en Noot die erg blij zijn met het Le Souk kleedje
2. Ik nam lieve vriendin Maaike mee naar de perslancering van Royal Lounge Junky
3. Nieuwe liefde: suède sneakers
4. Andere nieuwe liefde: dit zou ik zo graag willen
5. Op naar Amsterdam voor een lunch met vriendin en een bbq bij vrienden
6. Met lieve vriendin Marthe
7. Hertjes in onze achtertuin
8. Knuffelbootjes
9. YEAH! Eindelijk is Breaking bad weer begonnen, onze favoriete serie
10. Ik ontving hair extensions om te reviewen, niets voor mij maar mijn haar mag wel even doorgroeien
11. Ik genoot tijdens 8bahn festival
12. Ze zijn nog steeds heel lief voor elkaar
13. Éen van mijn favoriete tijdschiften
14. Lekkere hapjes tijdens Theater Avenue festival
15. Kusje in de regen
16. Het hele park vol met gezellige tentjes
17. Zonsondergang in het park
18. De salade en cake die ik maakte tijdens een keukenaanval toen Debby kwam eten. Ik ben de cake ‘vergeten’ te delen. Hij was lekker!
19. Vintage jurk
20. Nieuwe vogelkooi voor planten
21. Ingrediënten nieuwe lievelingssalade
22. Bloemen gekregen
23. Uitzicht vanaf mijn nieuwe werkplek, ik heb de serre maar eens (half) aangepakt
24. Knuffelen met vriendin tijdens Krachtstroom
25. Bijbeppen in het raam
26. Cocktailvoorbereidingen tijdens bbq
27. Zelf geschilderd, wereldkaart in drieluik
28. Kusje voor het lekkere eten dat ik kreeg voorgeschoteld

Hoe was jullie week?

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

40 comments

 1. Lotte 26 augustus, 2013 at 08:50 Beantwoorden

  Oh, die vogelkooi…! Als m’n moeder dit zou zien, die blijft bij elke vogelkooi staan twijfelen of ze ‘m zal kopen. Het drieluik vind ik trouwens ook erg mooi, maar ik ben dan ook verzot op wereldkaarten. Zou er ooit nog wel eens een aan de muur willen hebben.
  En festivals zijn leuk hè? Vorige week kwam mijn vader logeren, omdat Noorderzon hier aan de gang was. Zo gezellig! :)

  • Laura - what about her 26 augustus, 2013 at 10:21 Beantwoorden

   Hahaha, ik heb er ook een zwak voor. Heb er buiten ook een staan. Vind het zo leuk met plantjes! Jaaa, ik heb hem zelf geschilderd uit de losse pols dus wel een beetje trots. Noorderzon! Is superleuk, ik kom ook uit Groningen dus ik ben er vaak geweest. Fijn festivalletje, en wat lief dat je vader kwam logeren.

 2. Aline 26 augustus, 2013 at 13:31 Beantwoorden

  *ademt in* Ik wil ook een vogelkooi en wat ben je toch een knap mens en je huis is ook mooi en je feestjes zien er leuk uit en die sleeve moet je echt doen en je mintgroene sneakers zijn ook leuk want mintgroen is mijn lievelingskleur en ik wil je poekies knuffelen en de hertjes fotograferen. *ademt uit*

 3. Anja 26 augustus, 2013 at 14:32 Beantwoorden

  In mijn dorp heb je eigenlijk geen feesten. Het grootste feest dat vlakbij mij in de buurt is, is de Sneekweek. Daar kon ik dit jaar niet bij zijn omdat ik nog in Thailand was.

 4. Mieke 26 augustus, 2013 at 16:51 Beantwoorden

  Fijne foto’s!
  Arnhem lijkt me een super leuke stad. Helaas is het erg ver rijden en kom ik er eigenlijk nooit. In mijn stad ontbreekt het nog wel eens aan goede initiatieven of ze slagen niet. ;)

 5. Anouk 27 augustus, 2013 at 07:16 Beantwoorden

  Fijne foto’s! Vind het ook leuk om je te volgen via Insta. Waar zijn je mooie groene sneakers van? Ik vind ze echt prachtig! Vaker een insta update, ik ben voor! Ben dol op dagboekjes. Wijnen wij binnenkort trouwens samen:)?

Post a new comment

Lees ook:

5unday’s pleasures #2

Het tweede deel van de zondagse geneugten, op de valreep online. Eigen schuld, dikke bult…Wanneer de dagen fijn zijn. Op zondag deel ik voortaan graag ...