DIARY / Instagram IX

43

Volgens mij heeft iedereen een beetje last van de herfstblues. Plotselinge ommekeer van het weer, veel regen en nattigheid en er komt nog een koude winter aan. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar oktober is nooit zo mijn maand. Ik wil dat het kerst is en dat de zomer dan maar gauw weer terug mag komen.

En dat we nu maar gauw een nazomertje richting Italië kunnen boeken. Zo bestond deze week vooral uit regen en werk, maar ik heb ook gezelligheid om me heen gehad in de vorm van vriendinnendagjes, poezen knuffelen, kaarsjes en heel veel lekker koken. Ook verwelkomt Amsterdam mij veel deze week. Een avondje eten en borrels met vrienden, een bloggerdiner in hotel L’europe en morgen heb ik er weer een leuke verjaardag.

En ik ben heel mijn huis aan het leegtrekken om alles te verkopen. Ik word kriebelig van materialisme. Over verkopen gesproken, mijn webshop is nog steeds in de maak maar er zijnzo veel leuke opdrachten op mijn pad gekomen de laatste tijd dat het even stilstaat. Ik ben nog even enthousiast, en hopelijk zijn jullie nog even nieuwsgierig naar mijn (vintage) verkopen.

En dat we nu maar een herfstzonnetje mogen krijgen met mooie oranje bladeren.

1. Herfst. Dit blaadje volgde me de hele dag in Amsterdam
2. Een heerlijke dag met Debby met als afsluiter een gezellig bloggersdiner ter ere van de nieuwe kaart van brasserie Hoofdstad, hotel l’Europe
3. Vintage aankopen in Amsterdam: een geel pluisvest en een bloemenrok
4. Mandy op bezoek en spelen in de Dille&Kamille

5. Aap en Noot bewaken mijn laptop en eisen weer een eigen blogpost
6. Eerste eigen pompoensoep van dit jaar
7. En herfstige aankopen voor in huis
8. Overheerlijk eten bij Beide Dames in Arnhem

9. Knuffelboot
10. Kaaaarsjes mogen weer aan. Het is trouwens belachelijk vroeg donker, nu al
11. Nieuwe potjes en bakjes en kruiden en daar word ik nou echt idioot gelukkig van
12. Voordeel van herfst: weer heerlijk los in de warme keuken

13. Zoals deze aubergine uit de oven met tijm, amandelen, notenrijst en yoghurt-munt saus. Binnenkort weer eens wat recepten op le blog
14. Mijn vriendin Maaike haakte deze poef voor me, is hij niet geweldig?
15. We knutselden de Jordanië-film in elkaar
16. Een drankje met vrienden in de Little Buddha bar

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

43 comments

 1. cheyenne 18 oktober, 2013 at 18:43 Beantwoorden

  brrr ja, ik heb hetzelfde met oktober. ik moet altijd weer eventjes wennen aan het natte weer & het vroege donker zijn, het onttrekt alle energie en motivatie! ik leef op het moment ook met heel veel kaarsjes, warme kruiken en lagen van kleding, haha.

  spelen in dille&kamille, zo’n leuke winkel!
  xo, cheyenne

 2. Karlijn 18 oktober, 2013 at 19:31 Beantwoorden

  Ondanks dat het oktober is heb je volgens mij wel een hele leuke maand gehad. Ziet er gezellig en leuk uit! Oktober is echt zo’n tussenmaand he?! Ook niet echt mijn ding hoor. Hoewel de gevallen blaadjes en lekkere herfstgeuren het wel weer goed maken :)

 3. Wanda 20 oktober, 2013 at 16:06 Beantwoorden

  Weer leuke foto’s! En ja, herfst is best leuk, maar dan moet het vooral wel droog zijn! Zelf heb ik helemaal niks met januari en februari, dus ik hoop maar dat die 2 maanden straks rap voorbij zijn!

 4. Anouk 21 oktober, 2013 at 09:45 Beantwoorden

  Fijne week, fijne dingen, fijne aankoopjes, fijn eten, en FIJN IDEE ITALIE! Ik hoop ontzettend dat we voor elkaar wat kunnen betekenen op dat gebied. Zullen we trouwens samen even kijken welke blogsters we heel leuk vinden voor een Keulen Kerstshop dag en dan een Facebookpagina daarvoor aanmaken?

Post a new comment

Lees ook:

DIARY / Aap en Noot

En met z’n allen:  “AAAAAAW”. Zijn ze niet lief? Sinds gisteren zijn we met vier. Het nieuwe huis vroeg gewoon om kittens. Nee, schreeuwde! KITTENS! ...