DIARY / Instagram IV

62

Tijd voor een instagrammetje vandaag. Daar moet ik ook eens ritme in vinden, die verschijnt te pas en te onpas. En dan vooral heel veel in één keer. Maar ach, zo ziet mijn leven er altijd uit, lekker ongestructureerd. Ik wil meer orde op mijn blog brengen, op bepaalde dagen bepaalde rubrieken plaatsen. Maar het liefst hoor ik van jullie als lezers wat jullie fijn vinden, dus: wat zien jullie graag op dit blog? Meer of minder reizen? Persoonlijk? Mijmeringen? Outfits? Hotspots? Missen jullie iets? Iets aan te merken aan de lay-out, tips of andere tricks? En als je nog iets anders kwijt wilt hoor ik het heel graag!

Mijn maand bestond uit vliegen van hot naar her, hard werken aan schrijfopdrachten, leuke samenwerkingen, veel leuke verassingen in mijn mailbox en gelukkig ook nog de fijne sociale onderonsjes. Het is in ieder geval weer een heleboel. Kijken jullie mee?

1. Ik heb een losgeslagen paard geknuffeld met Maaike
2. De streekmarkt in het Sonsbeekpark is echt fijn. Biologische en natuurlijke wijnen, hapjes en andere producten
3. Ik vond twee antieke hoekstoeltjes voor in de badkamer (straks met opgerolde handdoeken)
4. Een heerlijk zeilweekend
5. Mijn vintage outfit tijdens de opnames van een nieuw programma op BNN (uitzending 12 augustus, vechtersbazen)
6. Lange Noot
7. Mediterende Boeddh-Aap
8. Een gezellige barbecue bij vrienden. Zij zijn een paar jaar geleden een jaar in Australië geweest. Binnenkort schrijft Nieke er een gastblog over!
9. Ons vintage wall of fame breidt zich steeds meer uit
10. Ik regende nat tijdens een picknick met vrienden
11. Aap had het vooral heel erg warm deze maand
12. Ik vulde de picknickmand voor Debbie
13. We hebben ons dakterras aangepakt, een schutting gebouwd en een boel plantjes gekocht. Eindelijk fijn buiten ontbijten en zwoele zomeravonden vullen met dakterrasfilosofie
14. Groei klimplant, groei!
15. Kratjes, lavendel, boeddha, boho kleedje en een olijfboom
16. Op onze fietsjes met antieke stoelen aan het stuur, vintage parasol overdwars en een retro paraplu achterop. Zo zie je ons vaak door de stad fietsen
17. Lachende Aap
18. Ik begin aan het principe ‘gezonder eten’ en dit was mijn eerste recept
19. En dit hoort daar ook bij tegenwoordig, moeilijke zaden. Ik als vreetmuts hou hier eigenlijk helemaal niet van, maar het moet dan wel in leuke potjes
20. Vintage blousje (in shop soon)
21. Tijd voor de yoga-les
22. Ja, ook ik waagde me aan een groene smoothie
23. Genieten op het strand met de liefste
24. Meeuwen zijn ook wel lief
25. Maar jij de liefste
26. Hier moest ik nou heel hard om lachen: ‘home is were the hart is’
27. Goed, dit was nog voor mijn gezondheidspoging: wat een héérlijke home made hamburger
28: Ik vond weer pareltjes bij de kringloop
29. Met een tinto de verano en voetjes in het water overleven we de 35 graden wel
30. Ik wokte wat af met Maaike
31. Genieten tussen de kippen bij Roof Garden
32. En ik was bij de Amsterdam fashion week en ben op Elle.nl beland, leuk!

Dagboek, Lifestyle, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

62 comments

 1. Natasja 6 augustus, 2013 at 18:15 Beantwoorden

  Leuk weer! Ik ben dol op je reisverslagen dus ik zie graag meer reizen (en inspiratie voor reizen, tips/tricks voor backpacken). Ook vind ik je outfits erg leuk altijd, dus die zie ik ook graag. Eventueel favorieten van shops?(H&M, Zara, Mango, Asos etc)

 2. foodandotherfriends 6 augustus, 2013 at 18:34 Beantwoorden

  Leuk leuk leuk!

  Zelf heb ook nogal wat moeite met structuur aanbrengen op mijn blog ;). En een mooie lay-out moet er sowieso nog komen haha.
  Maar toch is het wel fijn hoor… Op vaste tijden wat posten. Dus het is wel een aanrader.
  Ik ga er zelf ook beter mijn best voor doen ;)

  • Laura - what about her 6 augustus, 2013 at 20:43 Beantwoorden

   Ja, inderdaad! Al stroom ik altijd over van ideeën en dan denk ik JA, vandaag ga ik dit doen! Ik zou wat meer in het voren moeten werken, dan kan ik misschien op bepaalde dagen bepaalde onderwerpen plaatsen. Ik plaats wel elke dag een blog. Aan de andere kant blijft het zo altijd een verrassing ;)

 3. Malou 6 augustus, 2013 at 18:47 Beantwoorden

  Leuk al die foto’s!

  Ik vind dat je juist een leuke mix van onderwerpen hebt op je blog. Reizen als onderwerp mag overigens van mij altijd meer meer meer ;-)

 4. Evey 6 augustus, 2013 at 18:58 Beantwoorden

  Leuheuk dat je op Elle staat! Jammer dat ik je niet had gesproken, dan had ik je wel willen meeten tijdens NY fashionweek, cool! En och wat een grap die tekst van dat hartje (ka ken nie heur!)

  P.s volgens mij ziet je blog er aardig gestructureerd uit hoor ;-)

 5. Jasmine 6 augustus, 2013 at 19:17 Beantwoorden

  Hah dat is nou precies wat ik ook tegen mijn planten zeg. Mooi vintagebloesje en die plise rok ziet er ook fijn uit. Grappig dat je kat zo voor Boedha hangt, doen de mijne namelijk ook altijd. Vast vanwege de rustgevende warmte die Boudha uitstraalt.

 6. Karlijn 6 augustus, 2013 at 19:29 Beantwoorden

  Mooie foto’s! Ik volg je op instagram. Hmm, ik vind het leuk zoals het nu is, haha. Maar misschien kun je het inderdaad op vaste dagen plannen. Is voor jezelf vast duidelijker.

 7. Michelle @ The World is a Book 6 augustus, 2013 at 21:37 Beantwoorden

  Heerlijk leven! En ik vind je blog top! Structuur is saai ;-) Haha nee hoor, als je liever vaste rubrieken doet, kan ik daar heel goed inkomen. Zou ik eigenlijk ook moeten doen, maar ik heb maar 1 rubriek, dus dat gaat wat minder dan. En verder hou ik van je travel posts, maar dat wist je denk ik al ;-)

 8. Ginger Collage 6 augustus, 2013 at 23:38 Beantwoorden

  Thank you so much for your comment!! I’m so happy that you like the idea of my blog! I know it’s a bit different from other fashion blogs so it means a lot to me! :) .

  I’ve gota a giveaway on my blog! Don’t miss the opportunity to win a pair of glasses or sunglasses of your choice here! ;)

  ♥ ★ ♥ GINGER COLLAGE ♥ ★ ♥

 9. charlot 7 augustus, 2013 at 05:18 Beantwoorden

  wat een mooie blog! fijn juist, die afwisseling van onderwerpen.met vaste rubrieken moet je soms iets schrijven terwijl je daar eigenlijk niets bijzonders voor hebt, dat lijkt me het nadeel.

 10. Debby 7 augustus, 2013 at 07:01 Beantwoorden

  :D ik vind eigenlijk niet dat je iets moet veranderen hoor, je blog is top zoals ‘ie is. Op Instagram volg ik je al, dus dat is het enige wat voor mij niet per se hoeft. Maar het blijven leuke kiekjes of course. Ik vind je mijmeringen leuk, dan zie ik wat meer van je schrijven. En je reizen, duh. En je persoonlijk, ook duh :D. En van lay-outs heb ik zelf ook geen verstand, hij is toch gewoon goed zo!

 11. Marcella 7 augustus, 2013 at 09:46 Beantwoorden

  Erg leuk om nog eens terug te zien wat ik op Instagram allemaal al gevolgd heb, haha. Ik vind je een inspirerend persoon, dus ik vind al je blogjes leuk. Toch vind ik je reisavonturen ‘t leukste. Ik vond het erg leuk dat je nu terugblikte naar je gave parachutesrpong. Zo kan je vast nog veel vaker terug kijken naar avonturen naar je te gekke reizen!!

 12. Mieke 7 augustus, 2013 at 14:50 Beantwoorden

  Wat een fijne foto’s! Ik vind de wall of fame erg leuk zo.
  En het voordeel van geen vaste dag voor een bepaalde rubriek is dat je ook niet zo gebonden bent. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, gewoon bloggen wanneer ik zin en inspiratie heb.

 13. anoukliebers 8 augustus, 2013 at 21:03 Beantwoorden

  Reizen, reizen, reizen. Daar krijg ik (en vele anderen) nooit genoeg van. Ook ben ik dol op Hotspots en persoonlijke verhalen. Wat heb je trouwens een geweldige ‘Over jezelf’ stukje. Heel mooi geschreven, daar heb ik bewondering voor! En daarnaast, fijne instadiary;). Genieten van het leven as much as possible.

Post a new comment

Lees ook: