BOHO ACCOMMODATION / Camping Bled, Slovenië – Glamping in een houten tent met hot tub bij Lake Bled

26
Lake Bled

“Stoom dwarrelt op uit de hete hot tub, het hout is even geleden aangestoken. De besneeuwde bergen rijzen achter ons, een zonnetje straalt neer op een houten tent. Het meer van Bled op een paar voetstappen afstand. Binnen een zacht bed, de natuur omarmt ons dwars door de glazen wand en het meer van Bled is op een paar blote voetstappen afstand. Knus kamperen met net even dat beetje luxe.”

Accommodatie

Slapen in een glamping hut betekent slapen in de natuur, het knusse van kamperen gecombineerd met een beetje meer luxe. De houten tent heeft een heerlijk bed, een kleine kast en een glazen achterwand. Op een steenworp afstand vind je je eigen privé badkamer van hout, inclusief zachte handdoeken en badjassen. Sluit de dag af in je privé hot tub terwijl het stoom naar de hemel reikt en word uitgerust wakker met een goedgevulde picknickmand op je houten stoep. Camping Bled biedt ook canvas tenten, rotsvilla’s en losse staanplaatsen voor je eigen tent of camper. Een glamping hut kost ca. € 90,- per nacht.

Lake Bled

SAMSUNG CSC

Omgeving

Slovenië heeft slechts één eiland, omarmd door een ketting van majestueuze bergtoppen. Het is een eeuwenoud symbool van een plaats die al decennia terug door nieuwsgierige reizigers en bohémiennes bezocht werd. Een plek van schoonheid, ontspanning, inspiratie, vrede en avontuur. Vul je dag met romantische wandelingen, een traditionele boottocht naar de idyllische kerk op het eiland Bled, het torenhoge kasteel op de klif boven het meer of verdwaal tussen de nabijgelegen bergtoppen. Pas op dat je je hart niet verliest.

Lake Bled

Lake Bled

Boho-ness

Als bohémienne voel je je hier thuis. De natuur, de bergtoppen, de romantische hot tub, de sterrenhemel, de glazen achterwand… Een bijzondere plek!
☮☮☮☮☮
5/5

Lake Bled

Lake Bled

Een absolute aanwinst voor de inmiddels bijzondere verzameling boho adresjes op What About Her. Achter de schermen ben ik met iets heel leuks bezig. Ik verklap er nog niet teveel over (heel vervelend vind ik dat altijd, als mensen dat zeggen) maar deze nieuwe benaming en hotspot-stijl heeft er wat mee te maken!

DESTINATIONS, Europa, Hotspots, Must Sleep, Nature, Slovenië, The Boho Guide, TRAVEL, Travel Category

Leave a reply

26 comments

  1. Debby 20 juni, 2016 at 16:15 Beantwoorden

    Wauw wat een mooi plekje! Een vriendin van me heeft eens een half jaar in Slovenië gewoond, echt al tien jaar geleden ofzo, sindsdien ben ik er alleen nog steeds niet geweest :’) lijkt me zo mooi!

  2. Karlijn 20 juni, 2016 at 18:45 Beantwoorden

    Wat praachtig! Ik heb een Sloveense vriend en sindsdien kom ik regelmatig in Slovenië. Ik ben echt verliefd geworden op het land en de natuur. Bled vind ik echt een sproookje. Deze camping komt op mijn wishlist :)

  3. Zo simpel is dan geluk 22 juni, 2016 at 17:23 Beantwoorden

    Geweldig zo’n hut. Vroeger kampeerde ik regelmatig in een tentje op veel te dunne matjes. Nu zou mijn lichaam dat niet meer aan kunnen. Dit ‘luxe’ kamperen lijkt me echter wel heel erg gaaf om een keer te doen. Prachtige foto’s heb je weer gemaakt. Die met de zwaan in het bijzonder.

Post a new comment

Lees ook: