5unday’s pleasures #15 (+give away!)

74
Barbados

Op zondag deel ik graag vijf pleasures – simpelweg vijf dingen die ik wil delen en waar ik blij van word. Van leuk tot pakkend, inspirerend tot hilarisch en huiselijk tot feestelijk. Van een reismoment tot een item, van een hotelovernachting tot een herinnering en van een filmpje dat me raakt tot een tip. 5unday’s pleasures. Vijf pleziertjes op zondag.

Winnaar compleet verzorgd weekendje Lille

Laat ik eerst maar eens iemand blij maken vandaag. Vorige maand hebben jullie mee kunnen doen aan een bijzonder mooie give away op What About Her: een compleet verzorgd weekend Lille.
Alle leuke reacties in een grabbelbak en vandaag maak ik de winnaar bekend:

Francofiel Rosanne, je gaat naar Lille! Je ontvangt komende week een mailtje met meer informatie. Alvast een onwijs toffe reis toegewenst, ik hoop dat je Lille net zo leuk vindt als ik!

Lille

Barbados

Het is jullie vast niet ontgaan, ik vertoefde vorige week op het paradijselijke eiland Barbados. We vlogen erg vroeg, dus sliepen we wederom in het prachtige CitizenM Amsterdam Schiphol. Één van mijn favoriete hotels. Het design is er onwijs gaaf, de meubels fantastisch en de kamer heeft een geweldige douche met gekleurde lichtjes en een huge ass zacht bed. Fris en fruiting het vliegtuig in. Barbados is heerlijk. Het Crop Over Festival (en dan in het bijzonder the Grand Kadooment) was wild en kleurrijk, de mensen open en enthousiast en het land heeft haar mooiste gezichten laten zien. Ik denk met een grote glimlach terug. Niet alleen mijn lief mocht mee op deze reis, ook ontmoette ik er ontzettend leuke en inspirerende meiden die ik hopelijk nog veel vaker ga zien. Ik ben terug met een dosis gezonde ambitie en inspiratie voor de toekomst. Reisverhalen, foto’s en een film are on their way, ik houd me nog even vast aan de mooie herinneringen. Ik deelde al heel wat foto’s op Instagram, hier een klein voorproefje:

Visit Barbados

Win een Rayban zonnebril!

Verlopen.

Barbados-vlog van Serena

Ik en de leukste cameraman zijn al druk bezig met de reisfilm, maar de mooie Serena van Beautylab maakte een vlog in Barbados. We hebben onwijs veel lol gehad met z’n allen, ik zou er zo nog een maand aan kunnen plakken. Ook ik speel een paar kleine rolletjes, en Serena is shining as always. Kijken jullie mee? Stiekem maakt het me een klein beetje enthousiast om ook te gaan reisvloggen op z’n Laura’s…Who knows!

[youtube=http://youtu.be/THRX6ntQU3s&w=900&h=512&rel=0]
Pinterest

Al speur ik vaak uren op Pinterest, zelf deed ik er nooit veel mee. Maar dat wil ik wel. Ik heb sinds deze week de optie om de foto’s op mijn blog te pinnen op Pinterest (ga maar eens met je muis over een foto!) en dat betekent dat ik echt niet kan achterblijven. Ik heb een What About Her pagina gemaakt. Nu nog leeg, maar aankomende week ga ik inspirerende boards maken met mijn eigen reisfoto’s, maar ook met prachtige inspiratie van anderen. Heb jij ook Pinterest? Leuk als we elkaar gaan volgen!

Panglao

Panglao

5unday's Pleasures, Give Away, LIFESTYLE, Persoonlijk, Travel Gear & Gadgets, Travel In Style

Leave a reply

74 comments

 1. DeniseM 10 augustus, 2014 at 18:06 Beantwoorden

  Leuk Laura! Een paar foto’s van Barbados had ik al op Google+ gezien. Echt gaaf! De vlog heb ik ook grotendeels bekeken. Als jij het ook gaat doen zou ik ‘m nét iets korter maken, maar misschien ben ik de enige die dat zo ziet. Fijne avond nog!

 2. Rosanne 10 augustus, 2014 at 18:24 Beantwoorden

  Ooooo, wat ontzettend gaaf, merci merci merci Laura! <3 *doet een dansje op z'n Frans met zogenaamd een baguette in de hand*

  En verder as usual: wauw. Wat een magische foto's weer!

 3. Fleur 10 augustus, 2014 at 21:27 Beantwoorden

  Wat een heerlijk artikel en foto’s van Barbados! Ik heb de vlog van Serena gezien en het zag er allemaal geweldig uit daar. Ik doe trouwens graag mee aan de Ray-ban winactie aangezien ik al maanden de Ray-Ban round metal zou willen hebben met het gouden montuur en donker groene glazen. Hij is fantastisch!

 4. Lizet 11 augustus, 2014 at 07:29 Beantwoorden

  Ik ben erg benieuwd naar je reisfilm! Vloggen op z’n Laura’s vind ik echter ook een erg goed idee!

  Ook kan ik niet wachten op je Barbados verhalen! De foto’s zijn in ieder geval weer prachtig. Heb je nog veel armoede gezien, naast de weg enzo? Het is voor mij alweer dik 14 jaar geleden dat ik er was, maar kan me dat vooral herinneren, helaas niet zoveel van die prachtige zee..

  En als ik een Ray-Ban mocht uitkiezen, zou ik voor deze Aviator gaan: http://nl.sunglassesshop.com/ray-ban/3025-aviator/grijs-02971/37522.aspx. Ik vind Aviators prachtig en zo lekker oldskool, maar toch tijdloos. Ik wil er al jaren een! :D

  • Laura 11 augustus, 2014 at 07:42 Beantwoorden

   Jeej, iemand die het een goed idee vind! Wie weet op m’n volgende reisje, dan gaat m’n vriend niet mee, dus misschien vloggen. MISSCHIEN. Haha.

   Jaaaa, dat zei jij inderdaad! Maar ik vond dat helemaal niet (er schijnt ook geen/nauwelijks armoede op het eiland te zijn!). Het staat inderdaad vol langs de weg met die kleine, gekleurde houten huisjes, maar dat zijn normale huisjes voor ze. Zou daar ook wel willen wonen, haha. Je kunt ze ook verplaatsen, heel grappig. Ze leven er echt buiten, dus meer hebben ze niet nodig. Soort van Nederlandse rijtjeshuizen. Zijn geen ‘arme’ mensen die daar wonen. En natuurlijk heb je baas boven baas, er staan ook heel wat villa’s! Heb veel armoede gezien in Afrika en Azië. Jammer dat jij die mooie zee niet kan herinneren. Overal waar we reden of liepen zag ik strand, palmbomen en zee!

 5. We Are Travellers 11 augustus, 2014 at 07:44 Beantwoorden

  De Barbados foto’s met dat veeeel te blauwe water had ik al voorbij zien komen op social media, te mooi! Kan niet anders dan geweldig zijn geweest. En ja… toen ik het woord winactie in combinatie met Ray-Ban voorbij zag komen kon ik het niet laten om mee te doen! Alleen de naam is al mooi: “Clubmaster” http://nl.sunglassesshop.com/ray-ban/3016-clubmaster/tortoise-w0366/21114.aspx en hij ziet er natuurlijk super awesome uit! Dus mocht ik winnen, die graag. Verder veel plezier in Lille Francofiel, echt een leuke stad!

 6. Jenny 11 augustus, 2014 at 10:03 Beantwoorden

  Ik ben benieuwd naar de nieuwe travelvideo, ik vind ze altijd zo mooi! En heel inspirerend. Ik doe ook graag mee met de Rayban actie, zou heel graag zo’n stoere Wayfarer voor mijn man winnen. Ik volg je al overal:)

 7. Serena Verbon 11 augustus, 2014 at 11:51 Beantwoorden

  Superleuk dat je mijn vlog hebt gedeeld Laura, dankjewel! Je 5unday’s Pleasures zijn erg leuk om te lezen (heb net een paar oudere teruggelezen). Ik kan niet wachten op jullie video met de onwijs gave close-up van de turtles!! Haha, volgens mij kijkt iedereen daar naar uit. Hoop stiekem ook dat de twerk close-up in slow motion er in komt, hahahaha! Nou we wachten in spanning af en tot snel!! :)

  • Laura 11 augustus, 2014 at 12:00 Beantwoorden

   Geen dank Sereen, hij is zo vrolijk en leuk! Ah, en lief. Leuk om te horen. Jaaaaa, schildpaddeeeeen! Haha, we zijn nog STEEDS bezig met muziek. Stelletje perfectionisten. En het twerken komt er zeker in, hahaha! EN HOE STOM dat we het nu nog steeds niet kunnen! Tot gauw!

 8. Jolijn 11 augustus, 2014 at 19:08 Beantwoorden

  Wauw wat een mooie foto’s! En wat ‘n leuke zonnebril heb je (:
  Zo een mooie actie sla ik natuurlijk niet over!
  Ik zou graag kans maken op deze bril: Ray-Ban Cockpit
  Arista Kristal Bruin 001/51 Large 59mm
  xx Jolijn.

 9. Yvon 13 augustus, 2014 at 10:04 Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar meer van Barbados! Je foto’s op Instagram waren al zo mooi, dat belooft veel goeds! Om over de reisfilm nog maar niet te spreken.
  En ja vlogs, ik zou het ook wel willen, maar ben geloof ik toch wat camera-verlegen, haha.

 10. Eva 14 augustus, 2014 at 07:41 Beantwoorden

  Die laatste foto, wauw! Echt heel erg mooi :) Ik aas al een tijd op de Ray Ban Wayfarer justin mat zwart, maar ben aan het sparen dus ik mag nog even niet van mezelf hihi :)

 11. Orsi 14 augustus, 2014 at 09:40 Beantwoorden

  Prachtig!
  Barbados staat op menig reizigers lijst, hier het bewijs waarom. Het vlog-idee.. ik ben voor!

  De give-away? Omdat je nooit te veel zonnebrillen kunt hebben, elke een andere herinnering heeft, ze je outfit en vakantie(gevoel) afmaken, ze je beschermen tegen de zon en last but not least: met een zonnebril haal je de zomer in je naar boven of er nou zon is of niet.
  Mijn ogen zijn gevallen op dit juweeltje: de Ray-Ban 3429 Signet
  Gold.

Post a new comment

Lees ook: