5unday’s pleasures #18

36

Op zondag deel ik graag vijf pleasures – simpelweg vijf dingen die ik wil delen en waar ik blij van word. Van leuk tot pakkend, inspirerend tot hilarisch en huiselijk tot feestelijk. Van een reismoment tot een item, van een hotelovernachting tot een herinnering en van een filmpje dat me raakt tot een tip. 5unday’s pleasures. Vijf pleziertjes op zondag.

Fotowedstrijd Olympus & verrassend Oostenrijk

Verlopen.

Winnaar Loavies shopping voucher t.w.v. €150,00

Altijd leuk nieuws: de winnaar van de shopping voucher van Loavies! Ik ben nu al benieuwd naar je nieuwe garderobe Saskia van Groeten Uit, want jij hebt dit keer de give away op What About Her gewonnen. Heel veel plezier ermee, ik ben erg benieuwd wat je gaat kopen!

El Nido

Bear’s den

Een fijn muziekje tussendoor. Omdat het kan.

[youtube=http://youtu.be/tv3SHHAti0I&w=900&h=512&rel=0]
Weekend & herfst huisje

Wanneer het weer kouder wordt, krijgt mijn huiselijke gevoel de overhand. Ik heb dan de drang om het huis warm en gezellig te maken. Van drastische verbouwingen tot een nieuw kleed, het maakt me een gelukkig mens. Dit weekend was zoals we zo af en toe een weekend hebben. Heel. Erg. Fijn. Samen urenlang de stad in om allerlei lekkere inkopen te doen om zondag een Indische rijsttafel te maken (en dan gewoon samen opeten), nieuwe aankopen voor de keuken (van kruiden tot een vijzel, it makes me happy), op zaterdag sushi gaan eten en een nieuw kleed en kaarsen inslaan om het herfstgevoel aan te wakkeren, op zondag naar de rommelmarkt en de Sonsbeekmarkt en vervolgens dus heerlijk Indisch rijsttafelen op het dakterras. Ik denk eraan om een soort home sweet home rubriek te beginnen naast alle reisverhalen, omdat we zo vaak complimenten krijgen over ons huis en ik interieur ook echt heel erg fijn vind. Wat denken jullie? Een huis tour staat sowieso weer binnenkort op de planning!

Instagram

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Persoonlijk, Travel In Style, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

36 comments

  1. Nanda 7 september, 2014 at 19:33 Beantwoorden

    Wat een mooi vloerkleed, de kleuren passen goed bij de rest van het interieur! Ben zelf ook nog op zoek naar een mooi kleed, zoveel leuke dingen zijn er, dat ik niet meer zo goed weet wat ik nou mooi vind :p

Post a new comment

Lees ook:

DIARY / What about you?

Omdat ik hier toch een hoop vrolijke en minder vrolijke verhaaltjes deel ben ik heel benieuwd naar jullie. Mijn bezoekersaantallen stijgen enorm (dankbaar, enorm dankbaar!). ...