5unday’s Pleasures #40 (+win een backpackkit!)

137

Tijd voor de vijf pleasures van de week – simpelweg vijf dingen die ik wil delen en waar ik blij van word. Van een reismoment tot een item, van een hotelovernachting tot een herinnering en van een filmpje dat me raakt tot een tip. De 5unday’s pleasures. Vijf pleziertjes op zondag.

Travelbags

Zoals jullie weten ben ik echt dol op tassen. Handtassen, backpacks, rugtassen, ik wil ze allemaal. Onlangs shopte ik twee nieuwe tassen via Travel Bags, een handige site met tassen van alle soorten, merken en maten. Ik verraste m’n vriend met een toffe Herschel rugtas en zelf werd ik verliefd op deze Myomy tas.

Win een complete backpackkit!

Om in de tassensfeer te blijven: ik geef een complete backpackkit weg! Ik deelde in mijn dagboek al de handige Backpackkit tip. Handig voor ons wereldreizigers en zeker wanneer je je eerste verre backpackreis gaat maken. Backpackkit is een start-up die newbie backpackers voorbereid op reis willen laten gaan. Samen met ervaren backpackers en professionals hebben ze de Backpackkit samengesteld. Het pakket bevat 21 reisartikelen die zij (en ik!) ook graag meenemen op reis. Werkelijk elk product is handig op reis. Veel van de items had ik al, maar ook een heleboel items waren of aan vervanging toe of nog nooit mee op reis geweest maar wel gemist. De inhoud?

backpackkit

Daarnaast kun je je basisuitrusting makkelijk uitbreiden met extra producten, zoals een lakenzak, een regenhoes en een hoofdlampje. Handig voor elke reiziger! En ze hebben trouwens een heerlijke inspiratiefilm gemaakt. Even scrollen en wegdromen. Wil jij zo’n basispakket ontvangen?

Hoe doe je mee?

Reageer hieronder waarom jij deze backpackkit wilt winnen. Heb je een mooie reis op de planning staan? Zijn je backpackspullen aan vervanging toe? Misschien ga je binnenkort je eerste verre reis maken? Of wil je dit pakket graag cadeau doen aan die goede vriend of vriendin die de wereld gaat ontdekken? Let me know!

backpackkit

Waanzinnige timelapse & heel tof feest

De vulkaan Etna in Italië is sinds kort weer ontzettend actief. Boven de vulkaan (tot 7 kilometer!) zijn grote aswolken te zien en het schijnt één van de grootste uitbarstingen van de afgelopen twintig jaar te zijn. The Telegraph zette een time-lapsevideo online van de eruptie. Indrukwekkend!

BUCKETLIST! IJsland geeft voor de tweede keer een gigantisch feest in een ijsgrot van de op één na grootste gletsjer in Europa. Hoe gaaf is dat? Ik ben dit jaar in Ijsland geweest en werd wel een beetje verliefd op dit magische stukje aarde. Op 18 en 19 juni verandert een ijsgrot in de Langjökullgletsjer in IJsland in een tweedaags ravefeestje. Het is een onderdeel van het Secret Solstice festival (waar ik ook wel heen zou willen gaan) en er zijn slechts tweehonderd plekjes beschikbaar. Dans alvast mee met het filmpje van vorig jaar.

Verkleedpartijtjes

Lief vriendinnetje Mandy en haar hele leuke huisgenoot Rogier vierden hun verjaardag dit weekend en dat resulteerde in een episch feest. Ik besloot als geisha te gaan. Onherkenbaar, toch? Haha. Vond mezelf bijna een beetje eng. Iedereen had onwijs z’n best gedaan en ik heb de hele avond zo’n plezier gehad. Alsof ik op een hele slechte filmset stond. Hé, een piraat. Oh, een pauw. Hoi geisha. Ha, een bakker! Haha, een eenhoorn! Echt, ik heb in geen jaren meer een verkleedfeest gehad en vond het briljant. Verder was het echt briljant georganiseerd: van een reuzengrote ballenbak met glijbaan tot sprinkhanen eten, kerstkransjes happen en dansen op een liveband in de huiskamer én heliumkaraoke. Een avond die de boeken ingaat. Misschien moet ik m’n verjaardag toch maar weer wel eens vieren.

IMG_20151213_091914

IMG_20151213_091502

IMG_20151213_091423

IMG_20151212_205319

IMG_20151213_151941

IMG_20151213_091735

IMG_20151213_151910

IMG_20151213_092104

Reisfilms

Ja jongens en meisjes, die komen er echt heel snel aan. We hebben Taiwan, Jamaica en Japan in de wachtrij staan en zijn zó druk geweest dat ze er iets langer zijn blijven staan. En dat terwijl we een nieuwe (film)camera hebben en niet kunnen wachten om hiermee te werken en mooie(re) reisfilms kunnen maken: de Sony A7s! Ik schrijf daar (samen met Robert voor de technische snufjes) binnenkort een artikel over, het is echt een fantastische, professionele camera om mee te filmen en door het formaat echt ideaal op reis. Ik kan niet wachten tot de films af zijn. Voor nu, geniet nog maar een keer van Nepal.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Persoonlijk, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

137 comments

 1. Maxine 14 december, 2015 at 16:23 Beantwoorden

  Ik ben net terug van mijn eerste reis in Azië (Nepal!) en had een paar van deze items goed kunnen gebruiken. Gelukkig heb ik snel tijd voor een herkansing, want Myanmar staat op de planning! Deze super handige uitrusting zou dus goed van pas komen!

 2. Sarah 14 december, 2015 at 16:34 Beantwoorden

  Reizen altijd al mijn aller aller grootste passie geweest, en het was ook dankzij een artikel op deze site waarom je in het buitenland zou moeten wonen dat ik de eerste stap durfde te zetten!! In september 2016 begin ik aan mijn studie in Madrid voor 4 jaar, met daartussen nog stages buiten Europa. :)
  Maar éérst, Azië! Ik vlieg 13 februari naar Bangkok, heeel spannend allemaal want het is mijn eerste reis. Ik ben totaal nieuw op het gebied van reizen en bezoek deze, en andere, blogs vaak om inspiratie op te doen! En ik ben al druk bezig met een goede backpack uitzoeken, paklijst maken e.d. Super leuke voorpret al :) Hoeveel liter backpack heb jij eigenlijk en kun je er eentje (of meerdere aanraden?) Deze backpackkit zou mij ontzettend erg helpen bij het in elkaar zetten van de perfecte reisuitrusting!

  • Laura 14 december, 2015 at 16:40 Beantwoorden

   Dat vind ik ZO leuk om te lezen. Heel tof dat je het gaat doen! Vier jaar nog wel, fantastisch. Alvast HEEL veel plezier in Madrid, en allereerst ook in Azië. Azië is fantastisch, waar ga je allemaal naartoe? Wat een fijn vooruitzicht. Ik heb een 55L Nomad Women’s Sahara backpack, zit echt heel fijn voor onze vrouwenruggetjes. Haha! Zeker een aanrader. Ik heb er trouwens twee, die andere moet ik nog te koop zetten. Misschien is het wat voor jou?

 3. Denise 14 december, 2015 at 16:43 Beantwoorden

  Afgelopen zomer ben ik voor het eerst al backpackend op reis gegaan. Met mijn roze backpack op mijn rug ben ik vier weken door Sri Lanka getrokken. Wandelend, per bus, scooter en trein, genieten! Dan merk je wel hoe belangrijk het is om op allerlei verschillende situaties voorbereid te zijn, maar hey, niet alles past in de rugzak dus dat was keuzes maken. Dit compacte pakket zou heel goed van pas komen want voor de zomer van 2015 staat een tocht door Canada op de planning. Geen tocht waarbij we met een 4×4 van luxe hotel naar luxe hotel reizen. Nee, we gaan lekker back to basic en wederom met een backpack! Kajakken op zee, wandelen door de bergen, kamperen in de natuur, zwemmen in de meren, op de boot om hopelijk walvissen en orka’s (!!) te zien en ik wil mijn eigen gevangen zalm opeten. Ik had er al zin in, maar na het zien van de video(‘s) al helemaal!

 4. Liv 14 december, 2015 at 17:00 Beantwoorden

  IJsland!!!! <3 en Nepal!! Oooooooh, Lau, IJsland is echt mn nieuwe favo naast Nepal. Wat een pracht, ik ben echt verliefd geworden dit weekend. Maar wat ik het meest awesome aan deze post vind is die keuken met ballenbak. Hahahaha, ik wil dat dus ook wel in mijn keuken. Forever plezier!

  X

 5. liselotte ruesink 14 december, 2015 at 17:02 Beantwoorden

  Volgend jaar ga ik een tussenjaar nemen (na mijn eindexamens) waarin ik (hopelijk!) heeeel veel ga reizen. Deze handige set zou dan heel goed van pas komen!

 6. Danique 14 december, 2015 at 17:47 Beantwoorden

  Oké, hoe krijg je zo veel ballen in een keuken, haha (en vooral: hoe er weer uit!). Tof feestje moet dat zijn geweest! En ja! Ik zou die backpackkit wel graag willen winnen. Ik kan er nog genoeg uit gebruiken en zoals het er nu naar uitziet, ga ik over twee maanden backpacken in Zuid-Amerika. En ook India staat voor volgend jaar op de planning :-).

 7. Susanne 14 december, 2015 at 17:47 Beantwoorden

  Bedankt voor je leuke blog en voor deze prijsvraag!
  Ik ben dit jaar voor het eerst in mij leven, ik ben 36, met een backpack op reis geweest! Ik begon met werken op curacao wat uitliep op een fiasco en toen bedacht ik, ik laat mn koffer achter, koop een backpack en ga naar Colombia! Een week later zat ik daar….ik wil nooit meer iets anders!! Ik ben nu mn vervolgpannen aan het smeden om in het buitenland te kunnen vertoeven! Ik kwam er al wel snel achter dat ik heel veel spulletjes uit dat geweldige pakket op mn lijstje moeten staan! Ik zou er optimaal gebruik van maken en ben uiteraard net als alle backpackers een arme sloeber haha. Pick me! Pick me! (“Shrek”)

 8. Eva - eighty7 14 december, 2015 at 17:50 Beantwoorden

  Wat een geweldig feest; een ballenbak en heliumkaraoke? +1000

  En IJsland staat ook nog zo hoog op mijn wishlist. Wat lijkt me dat een magisch en bijzonder land. Een vriendinnetje gaat in februari en ik ben bijna nog enthousiaster dan zij, hihi!

  Fijne week Laura!

 9. Rianne 14 december, 2015 at 17:50 Beantwoorden

  Nadat ik twee jaar terug mijn eind stage heb mogen doen in Indonesië (Sulawesi), ben ik verliefd geworden op het land, de cultuur, de mensen en om niet te vergeten het reizen opzich ♡! Wauw.. wat was dat een mooie ervaring en wat heb ik er veel geleerd.. Hier is mijn passie om te reizen alleen maar versterkt.

  Nu hebben mijn vriend en ik, na twee jaar hard werken, onze vliegtickets geboekt voor juni 2016 zodat ik hem het mooie van Indonesië kan laten zien en om nieuwe plekken te ontdekken. De backpack staat al even onder een laagje stof op zolder en is klaar om gepakt te worden, wat zouden deze spulletjes toch goed van pas komen bij al onze avonturen en vooral voor het beklimmen van de Rinjani.

  #”You will never be completely at home again, because part of your heart will always be elsewhere. That is the price you pay for the richness of loving and knowing people in more than one place”

 10. Sandra 14 december, 2015 at 18:09 Beantwoorden

  Wat ben je mooi als geisha! Ik moest heel hard lachen om de foto’s op social media, maar wat een geniale party zeg! En die film van de vulkaan, geweldig mooi!

  Ik doe ook graag mee met je winactie, maar waarom durf ik als reisblogger eigenlijk niet zo goed te zeggen. Nou ja. Oké. Komt ‘ie. ‘Ik ga in 2016 voor het eerst backpacken’ . Nou, dat dus. Ik ga in april naar Ecuador (dus toch geen Azië) en ga vanaf daar zowel naar de Galapagoseilanden, als naar Ecuador, als heel diep de jungle in. Maar dan ook echt heel diep de jungle in. Zeven dagen lang afgesloten van de normale wereld en dan diep in de Amazone op zoek naar aapjes, krokodillen, jaguars, spinnen, macaws, anaconda’s en slangen. Oooh ik kan echt niet wachten, hoe spannend ik het ook vind. Jeetje. Zeven dagen van de radar. Dat is spannend! Dus, mijn eerste backpack is onderweg, een fijne backpackkit kan geen kwaad dus haha.

 11. Linda 14 december, 2015 at 18:12 Beantwoorden

  In de zomer ga ik zes weken naar Azië, voor het eerst buiten de eu. Vorig jaar ging ik backpacken in Italië met een schoudertas en de meest onhandige spullen, zon backpackkit lijkt me daarom super handig, dan kan ik naar Maleisië op pad met ehbo spullen, een goede handige tas en nog meer handige spullen.

 12. Eveline 14 december, 2015 at 18:21 Beantwoorden

  Ik ben terug van een wereldreis van 14 maanden en het meeste is wel aan vervanging toe… haha! Wat slijt alles snel in een backpack… De volgende reisjes worden alweer gepland dus dit zou een mooi ‘kerstcadeautje’ zijn!

 13. Eva Goossens 14 december, 2015 at 18:42 Beantwoorden

  Mijn lieve vriendje kiest er voor om over een aantal weken te gaan reizen. Ik vind dat heel stoer dat hij de beren op de weg allemaal even links laat liggen. (zoals iehks is dit niet te low-budget reizen en iehks dan stop ik met studeren en het rechte pad en iehks ik ga gewoon helemaal geen einddatum vaststellen) Ik zal hem heel erg missen maar ik ben zo zooo zo trots. Het lijkt mij heel erg fijn om hem dit te kunnen geven!

  Liefs,
  Eva

 14. Lotte - scratchingmymap 14 december, 2015 at 18:47 Beantwoorden

  Een reuzenballenbad, verkleedfeestjes waar iedereen zich echt verkleed?! Euhm, IK WIL OOK ZO’N VRIENDEN! ;-)
  Ik heb nog niets vast staan voor 2016 (ENG!) maar dat is om dat waarschijnlijk die droomreis er op’t eind van 2016 eindelijk van komt. En een weekendje naar ergens in Europa met een vriendinnetje in maart! Dus ik heb alvast heel veel zin in het nieuwe jaar én gooi mijn naam graag in de backpackkit-wedstrijd-pot want wat zou dat een leuk verjaardagscadeau zijn seg.

 15. Melissa Oldersma 14 december, 2015 at 18:50 Beantwoorden

  Ik zou zò graag naar dat gletsjerfeestje toe willen! Heel vet. Wij gaan deze zomer backpacken in Kroatië en daarna willen we graag naar Bali dus zal de backpack kit ook onwijs goed uitkomen. Heel leuk, ik doe mee!

  Liefs Melissa

 16. Eline 14 december, 2015 at 20:14 Beantwoorden

  Ik zou deze backpackkit graag willen winnen voor mijn artistieke partner. Afgelopen juli zijn wij als duo afgestudeerd van de kunstacademie. Ik ben drie maanden geleden naar Londen verhuisd (ik sta nu op het punt waar jij ooit jaren geleden stond, genietend van de stad en van dit moment, maar tegelijkertijd wetende dat er zo veel meer is op wereld is) en mijn artistieke partner doet een master in Nederland. Hoewel we beiden een andere master doen, zijn we ondertussen wel verbonden; we zijn op dit moment weer bezig aan een nieuwe film. We hebben beiden de droom om na onze master richting de horizon te gaan. Deze backpackkit zou ik het liefst aan haar cadeau doen, gewoon om haar een hart onder de riem te steken. Onze films draaien om het thema reizen, en een van onze afstudeerfilms heette Fernweh. Een term waar jij vast bekend mee bent!
  Hoe dan ook, ik hoop een glimlach op haar gezicht te toveren, dat zou het allermooiste zijn.

  Merry christmas Laura.

 17. Siren 14 december, 2015 at 20:46 Beantwoorden

  Wow, deze post komt precies op het juiste moment met de juiste, benodigde info! Over een paar dagen heb ik mijn laatste werkdag en een paar weken later vertrek ik voor het eerst – in mijn eentje (!) – naar Azië. Heel spannend, maar wat heb ik er zin in! Waar ongeveer al mijn vrienden een jaar of 5-10 geleden al op avontuur zijn geweest in verre oorden, ga ik nu op mijn 30ste mijn horizon verbreden. Ik heb een backpack, mijn prikken zijn gehaald en mijn paspoort is geldig, maar verder moet ik – rookie zijnde – nog een heleboel doen en kopen ter voorbereiding. Een backpackkit is daarvoor geweldig, dan heb ik alle praktische zaken in een keer geregeld en kan ik me gaan richten op alle mooie plekken die ik wil gaan bezoeken :) Want wil ik nou naar Lombok, Gili eilanden, Komodo, Bali..?

 18. Simone 14 december, 2015 at 20:52 Beantwoorden

  Wow, die backpackkit zou goed van pas komen! In januari vertrek ik voor twee maanden naar Barcelona om daar Spaans te leren (en sangria te drinken, uiteraard), om daarna in maart door te vliegen naar Mexico! Hier start mijn reis van vijf maanden door Midden-Amerika. Op de planning staan Mexico, Cuba, Guatemala, Honduras, Nicaragua en Costa Rica. Als ik eraan denk krijg ik spontaan buikkramp, maar ik heb er ook heel veel zin in. Ik ben druk bezig met het samenstellen van het ultieme ‘ik ga op reis en neem mee’-pakket, en deze backpackkit zou daar uitstekend bijpassen. In de zomer kom ik terug naar Nederland, want dan schijnt hier ook de zon, om daarna van september tot en met januari Azië te gaan ontdekken. Ik denk dat ik mijn spaargeld nog nooit zo goed besteed heb. Duimen maar!

 19. Jaimy 14 december, 2015 at 21:09 Beantwoorden

  Hahahaha die ballenbak, geweldig! Klinkt inderdaad als een fantastisch feest.
  Die backpackkit is heel welkom. Toevallig net mijn komende backpackreis naar Peru geboekt :D

 20. Saimah 14 december, 2015 at 21:18 Beantwoorden

  Ik doe ook mee! In april/mei voor het eerst backpacken in Vietnam! Heb pas een mooie backpack gekocht, maar heb nog geen daypack, en lees overal dat die wel echt nodig is (handig Dat internet ;) haha) wil ook trekkingen doen in bijvoorbeeld sapa

 21. Saimah 14 december, 2015 at 21:20 Beantwoorden

  Hoo, drukte perongeluk op sent en weet niet hoe ik kan verwijderen of bewerken. Oeps, nouja, in iedergeval lijkt het me super om dat te winnen, en dat zou me ook perfect uitkomen!

  Groetjes saimah

 22. Heleen 14 december, 2015 at 21:21 Beantwoorden

  Zoo leuk om je verhalen te lezen, inspiratie op te doen en fijne plaatjes te bekijken! Nu maar eens tijd om een berichtje achter te laten ;) Twee maanden geleden ben ik terug gekomen van een reis van drie maanden door Zuid-Amerika en over twee weken mag ik weer het vliegtuig in voor een reis in Azië. Eerst oud en nieuw in Bangkok vieren en daarna door naar Vietnam en Cambodja! :D Zo maar eens je blog doorzoeken naar tips voor Cambodja (Vietnam heb je niet bezocht nog?). Een aanvulling op mijn backpackreiskit komt altijd van pas!

 23. Jenny - ikreis.net 14 december, 2015 at 22:39 Beantwoorden

  Die foto van jou in de ballebak is echt geweldig! Iets waar ik stiekem ook van droom ;)

  De backpackkit zou ik graag willen winnen. Ooit had ik een goede uitrusting, maar daar zijn dingen nu (al jaren) kwijt van of kappot. Ik had me voorgenomen om voor Iran het een en ander aan te vullen, maar ik vertrek al snel dus dat gaat niet lukken :) Nieuwe poging voor de volgende grote reis naar de Indonesische rimboe.

 24. nicole 15 december, 2015 at 00:08 Beantwoorden

  Hoi hoi!
  Wat een ontzettend leuke winactie! Deze zou ontzettend goed van pas komen. Ik ga met een leuke groep mensen een aantal dagen hiken in Zwitserland en tot mijn grote geluk volgend jaar de reis van mijn leven maken! 2 maanden genieten van al het prachtige wat Australië te bieden heeft. Zoeken wat net buiten de betreden paden ligt.
  Ik hoop dat ik de gelukkig mag zijn! Natuurlijk deel ik mijn prijs of het gemak ervan met mijn reismaatjes!

 25. Karlijn 15 december, 2015 at 06:57 Beantwoorden

  Ik had op de planning staan om begin 2016 te gaan backpacken in Azië, na mijn afstuderen. Door wat gebeurtenissen (positieve dat wel ;) ) heb ik toch besloten om dit voor nu even niet te doen en een baan te gaan zoeken.
  Het is alleen mijn grote droom om te gaan backpacken én ik wil het ook echt nog gaan doen. Niet dat ik me ineens na 10 jaar werken realiseer shit ja, 10 jaar geleden had ik de droom om een paar maanden te gaan backpacken, maar dat is er nooit meer van gekomen.
  Als ik een backpack uitrusting aanleg dan heb ik in ieder geval al mijn eerste stap naar een backpack reis gezet en daarom zou ik heel graag de backpackkit willen winnen :)

 26. Loes 15 december, 2015 at 08:11 Beantwoorden

  I’m in for this! Wij hadden op de planning te staan om te gaan backpacken in Laos, Cambodja en Vietnam aankomend jaar, maar een nieuw huis heeft die plannen op de lange baan geschoven.. Dus mijn zusje gaat in onze plaats :) En wat wil ik haar graag verrassen met deze backpackkit! En dan kunnen wij in 2017 weer gebruiken :)

 27. Talisa 15 december, 2015 at 09:45 Beantwoorden

  Ooohh die backpack kit zou echt te gek zijn voor mij… Ik ga eind dit naar naar Colombia om een maandje te backpacken daar met m’n vriend, dus dat zou echt super goed van pas komen!! <3

 28. Pascale 15 december, 2015 at 11:10 Beantwoorden

  Hoi Laura! Wat een leuke winactie :) In februari vlieg ik naar Melbourne om daar vier maanden te studeren en voor daarna heb ik wilde plannen voor Oceanië. Papoea Nieuw Guinea, Fiji en mijn vriendje opzoeken in Nieuw Zeeland die het semester na mij daar gaat studeren staan op mijn lijstje. Hier kan ik wel wat goede voorbereiding voor gebruiken ;)

 29. Diana 15 december, 2015 at 11:54 Beantwoorden

  Hallo Laura,
  Wat een supercoole winactie! Deze items zou ik goed kunnen gebruiken bij mijn volgende reis naar Azië. Ik vertrek eind maart voor 2 maanden naar Thailand, Indonesië en Sri Lanka. Het wordt een bijzondere reis, want ik ga terug naar mijn roots. Ik ben geadopteerd uit Indonesië en ga nu dus naast Yogyakarta en Bandung ook weer naar Jakarta waar ik vandaan kom. Mijn zusje komt uit Sri Lanka en ook daar ga een paar weken rondreizen, o.a. naar Ratnapura, de plek waar zij vandaan komt. Ik heb er ontzettend veel zin in om lekker met mijn backpack de landen te gaan verkennen! Deze items zouden goed van pas kunnen komen :).

 30. Caro 15 december, 2015 at 14:14 Beantwoorden

  Oh die reisfilms van jullie… Weet niks beters om bij weg te dromen haha, zo mooi! Ben heel benieuwd naar de komende films:) En wat zag je er mooi uit als Geisha, zo worden verjaardags feestjes inderdaad wel erg leuk!

  En natuurlijk zou ik al die items goed kunnen gebruiken nu ik alvast bezig ben met het plannen van mijn tussenjaar vol reizen naar allerlei hoeken van de wereld:)

 31. Vandaagismooi.nl 15 december, 2015 at 19:51 Beantwoorden

  Ohhh wat zou ik die backpack set graag willen winnen! Ik heb er nog geen en ga komende zomer op reis (met backpack) dus die zou zeker heel goed van pas komen!

  En wat een tof feestje! Ik wil ook een ballenbak in mijn keuken :O :D

 32. Kisha 16 december, 2015 at 11:59 Beantwoorden

  Wat een leuke win actie!!!
  Ik zou graag de backpackkit willen winnen om cadeau te geven aan mijn beste vriendin die in januari 8 hele maanden op wereldreis gaat. En natuurlijk ga ik haar daarom vreselijk missen, maar ik weet toevallig ook dat ze nog niet alles voor haar reis heeft en ik denk dat dit een goeie aanvulling is om haar cadeau te geven.

 33. Deborah 16 december, 2015 at 15:54 Beantwoorden

  In het kader van niet gereisd is altijd mis:
  De backpackkit wil ik heeeeeel graag met mijn vriendje delen! Volgend jaar gaan we onze eerste lange reis samen maken dus een beetje voor hem (zakmes) en een beetje voor mij (EHBO kit om gewond vriendje op te lappen ;-) We knijpen er lekker een paar maandjes tussenuit om door India, Nieuw Zeeland en Japan te reizen. Zoveel zin in!

 34. Elisse 16 december, 2015 at 19:52 Beantwoorden

  Een ballenbad in huis, hoeeee coooool! Wauw, dat lijkt me een heel leuk feestje geweest te zijn. Ik doe ook graag mee met je winactie. Ik ging afgelopen jaar naar de Filipijnen en ga volgend jaar roadtrippen met mijn lief in Amerika (heel concreet zijn de plannen nog niet) maar ik wil ook nog graag een solotripje maken naar Ijsland of Noorwegen, dus dan zou de daypack wel heel erg van pas komen om veel te wandelen!

  Kijk al uit naar al je reisfilmpjes die eraan zitten te komen.

 35. Hanneke 16 december, 2015 at 21:44 Beantwoorden

  Ervaring met verre backpack-reizen is minimaal (eigenlijk…niet)
  Afgelopen zomer zouden we met onze 3 kindjes naar Vietnam gaan met alleen 2 grote rugzakken een maand rondtrekken op de bonnefooi. Helaas….omstandigheden gooiden heel erg veel roet in ons eten en het ging niet door.
  Aankomende zomer willen we alsnog gaan. Het zou zo tof zijn als ik mijn oudste dochter van 11 dit mooie pakket zou kunnen geven. Ze zou zo blij zijn.

 36. Lenneke 16 december, 2015 at 22:54 Beantwoorden

  Leuke blog weer! Geweldig dat verjaardagsfeest :)
  Ook leuk de reacties te lezen, om te zien hoeveel mensen mooie reizen maken.
  Ook ik zou graag kans maken, aangezien ik na mijn werk in Spanje ongepland een oversteek heb gemaakt naar zuid- Amerika en doordat het een beetje impulsief is gegaan heb ik me weinig kunnen voorbereiden en zie ik nu pas wat ik mis. Dus zo’n kit zou erg handig zijn voor een volgende reis :)

 37. Romy 17 december, 2015 at 07:52 Beantwoorden

  Wauw wat een super leuke winactie! Ik ben 15 en droom er al heel lang van om op wereldreis te gaan. Natuurlijk moet ik er nog even mee wachten, maar ik zou zo graag mn tas willen pakken en wat meer van de wereld zien!
  Veel plezier in een nieuw jaar vol leuke reizen! Xxx

 38. Vakantaseren Mario 19 december, 2015 at 17:40 Beantwoorden

  Hoi Laura. Binnenkort ga ik voor het eerst in bijna 18 jaar weer eens backpacken. Vroeger wist ik niet beter maar toen kondigden zich een paar kindertjes zich aan en langzaam vergat ik wat backpacken was. Door verhuizingen en opruimwoede is alles een beetje weg. Dus alles komt geweldig van pas voor mijn volgende trip naar Gambia! Ik begin alvast te vakantaseren….

 39. Gelina Hoogsteen 19 december, 2015 at 18:43 Beantwoorden

  Dit pakket zou ik graag willen winnen voor mijn reis naar Canada die ik wil gaan maken, mijn allereerste reis was afgelopen november naar Indonesië met een koffer, dit was niet heel praktisch en zou ik graag een backpack willen voor mijn volgende reis, en daarbij zou dit pakket me ook al een heel end op weg helpen.

 40. Lidia 19 december, 2015 at 21:09 Beantwoorden

  Afgelopen jaar voor het eerst alleen naar Vietnam geweest. Mijn eerste trip überhaupt buiten Europa en en het is mij zo goed bevallen dat ik graag een sabbatical wil aanvragen op mijn werk en dan meer va. Azië wil ontdekken: Myanmar, Maleisië, Bali om vrijwilligers werk te doen en wellicht ook nog vrijwilligers werk in Nepal.
  Dit pakket zou dus zeker van pas komen. Mocht ik nou op mijn werk geen sabbatical krijgen dan staan al deze landen sowieso nog op mijn planning!
  Ik lees altijd graag en veel blogs over reizen om alle tips en nuttige informatie die erin staat.

 41. Koen 20 december, 2015 at 02:55 Beantwoorden

  Secret Solstice! :D

  We zijn momenteel in Vietnam, als onderdeel van onze 4 maanden zuid-oost Azië reis. Aangezien ik zelf geen backpack had, heb ik mijn nichtje haar backpack mee. Helaas begint ie een beetje kapot te gaan, dus de Backpackit zou een mooi kado zijn (natuurlijk hou ik hem zelf dan muhahahahaha).

 42. marlies 20 december, 2015 at 18:37 Beantwoorden

  Leuke winctie en wat handig zo Backpackkit! 11 januari vlieg ik naar Bangkok waar mijn backpackavontuur start van 4,5 maand door Zuidoost-Azië (Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar). Zin in! Maar ook wel een beetje spannend. Het wordt mijn eerste lange reis in mijn eentje. De meeste reisartikelen moet ik nog kopen, deze kit komt goed van pas!

 43. Malou 22 december, 2015 at 11:15 Beantwoorden

  Hee Laura, ik zou heeeel graag winnen want ik ga in 2016 mijn eerste verre reis maken! Nepal it is :) Een lief vriendinnetje van mij is afgelopen augustus naar Nepal geïmmigreerd en ik ga haar opzoeken & daarna nog verder rondreizen. Dus deze spullen zouden onwijs van pas komen want ik heb helemaal niets zelf nog… behalve een paspoorthoesje en pleisters misschien haha.

 44. Karina 23 december, 2015 at 08:26 Beantwoorden

  Vorige week spontaan een ticket geboekt voor onze eerste reis naar Azië. We dachten we doen even gek en gaan 6 maanden! Alleen al per maart en dus niet super veel voorbereidingstijd! Dit pakketje zou dan ook super fijn zijn!!

 45. Dannique 23 december, 2015 at 08:40 Beantwoorden

  Hey!
  Ik doe graag mee met je actie! Nog ‘even’ mijn diploma halen, maar daarna weer op reis! Dit keer een stukje verder, want ik wil met mijn beste vriendin naar Azië!
  Kan nu al niet meer wachten!

  Groetjes,
  Dannique

 46. Daniël 23 december, 2015 at 08:52 Beantwoorden

  Nou ik zou ook graag een nieuwe backpackkit willen winnen, na 3 verre reizen, 2 korte vakanties en tig weekendjes weg.

  Komt er steeds meer een einde aan het samenzijn met mijn backpack, die praktisch haast elk weekend weer mee gaat, begint steeds erger te slijten en de eerste scheuren zijn al gevormd, ook alle toebehoren zijn niet eens meer compleet of bruikbaar door de zware slijtage slag van de afgelopen 6 jaar.
  Een nieuw avontuur beleven samen met de backpack zal er misschien niet meer inzitten, we hadden het samen zo fijn naar Costa Rica, Zuid-Afrika, IJsland, België, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland maar ook in ons Hollandse Zuid-Limburgse landschap was je van de partij.

 47. Mellisa 25 december, 2015 at 00:02 Beantwoorden

  Oh man ik moet echt overal bijlezen! Ik doe hier echt te weinig, blame the heat! Die ballenbak lijkt me echt geweldig en wat heb je je prachtig opgemaakt als Geisha, best wel onherkenbaar!
  Als ik nog mee kan doen voor de backpackkit, super graag. Iedereen denkt dat ik oneindig veel geld heb, vanwege alle reisjes, maar ik draai m’n euro’s gewoon meerdere keren om voordat ik ze uitgeef. Nu heb ik dan ook weinig van die handige spulletjes, omdat ik denk; dat koop ik later wel. Dus die mis ik wel eens op reis!

 48. Jacqueline 25 december, 2015 at 19:31 Beantwoorden

  Ik ga aankomend jaar door Europa trekken maar ben iemand die zo op d’r slippertjes en met een plastic tasje van de Action van huis zou gaan. Mij is geadviseerd dat dat niet erg verstandig zou zijn ?. Aangezien ik zelf niet zou weten waar ik moet beginnen met een backpack set zou deze starterskit enorm handig zijn.

 49. Denise 27 december, 2015 at 00:56 Beantwoorden

  Zojuist bedacht dat ik met oud en nieuw geen zin heb in alle drukte, ik ga 5 dagen op walkabout. Waarheen, nog geen idee! Zeker is dat ik ergens in Europa met alleen een rugzak en bergschoenen en mijn gedachten zal zijn, en ik hopelijk met nieuwe energie kan terugkomen. Deze backpack set zou het pakken in ieder geval een stuk gemakkelijker maken! Alleen pen en papier erbij inpakken en ik ben klaar om te gaan!

 50. Marieke 30 december, 2015 at 21:03 Beantwoorden

  Wat een geweldige winactie. Ik ga in april naar Vietnam en kan de backpackkit dan erg goed gebruiken. Ik heb er wat spulletjes van, maar ik mis ook het een en ander.
  Ik doe graag mee en duim voor een prijs.
  Ps wat een leuke site, ik heb alles met plezier gelezen!

 51. levi 4 januari, 2016 at 20:08 Beantwoorden

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik studeer over een paar maanden af en wil dan gaan reizen en twee maandjes natuur-vrijwilligerswerk gaan doen in Costa Rica! Ik heb nog nooit zo gereisd en ben al best zenuwachtig, dus dit pakket zou zo goed van pas komen

  ps. Wat super van die mega-ballenbak! dat ga ik echt onthouden :)

 52. Myrthe 10 januari, 2016 at 09:46 Beantwoorden

  Beter laat dan nooit: Gelukkig Nieuwjaar! Op een super mooi reisjaar, met veel avontuur. Speaking of …. we gaan dit jaar naar de Faeröer Eilanden en IJsland. Veel rijden en heel veel lopen. Zien, beleven, proeven, ruiken, meemaken. De backpack kit komt daarbij super goed van pas!

Post a new comment

Lees ook: