5unday’s pleasures #25

56

Het is weer tijd voor een dosis pleziertjes. Op zondag deel ik graag vijf pleasures – simpelweg vijf dingen die ik wil delen en waar ik blij van word. Van leuk tot pakkend, inspirerend tot hilarisch en huiselijk tot feestelijk. Van een reismoment tot een item, van een hotelovernachting tot een herinnering en van een filmpje dat me raakt tot een tip. 5unday’s pleasures. Vijf pleziertjes op zondag.

Genius Travel

De vernieuwde website van Genius Travel is gelanceerd. Zijn jullie al bekend met dit ontzettend leuke én handige concept? Genius Travel is de opvolger van Genius Flight en biedt nu naast vluchten ook hotelkamers en autohuur-prijzen. Soms wil je er gewoon even lekker tussenuit. Met vrienden, je wederhelft of gewoon simpelweg alleen. En eigenlijk maakt de bestemming niet zoveel uit, als het maar binnen je budget ligt. Echter zoeken de meeste online ticketzoekmachines op bestemming, niet op budget. Herken je dat?

Met Genius Travel zoek je op budget, niet op bestemming. Zo zie je niet hoe je het goedkoopst naar een bestemming reist, maar waar je heen kan voor een bepaald bedrag. Het leuke aan dit concept vind ik dat je op deze manier terecht kunt komen op mooie bestemmingen waar je in eerste instantie niet aan gedacht had. Mijn hobby is reisjes uitzoeken en nu kan dat altijd, overal. Je kiest of je een vlucht, hotel of auto wilt boeken, geeft de minimum- en maximumprijs aan, kiest een vertrekpunt en bepaalt de aankomst- en vertrekdata. Dat laatste kan heel breed, iets dat ik heel fijn vind. Vervolgens laat je je verrassen. Zo zocht ik tickets in februari onder de € 100,- en werd ik hysterisch enthousiast van alle opties. Verleidelijk…

GeniusTravel GeniusTravelOpties

3 years of travel in 3 minutes

Gewoon een fijn filmpje met een fijne tekst. Een tekst die precies zegt wat ik uit wil dragen met What About Her.

“What does it feel like to be present? To be here in the now and fully experiencing this moment. Free from any weight of the past or any anticipation of the future. Just free. Free to realize that only you can control how you feel. About anything. Free to see things for what they are and free to give your time and energy to what really matters. Accept the fact that everything that makes up your world is there because you attracted it with your own thoughts. Realize that you can control your thoughts and emotions. There’s no big secret. Just choose to think better feeling thoughts. Listen to your emotions and chose to feel good. You can decide to be in a place of attraction and abundance. What do you want to do in your life? What makes you tick? What makes you feel awe? Don’t be misled into thinking that you’re supposed to do anything. You are supposed to do only what you chose to do. The world is vast and full of possibilities. Follow your bliss. Get out of your comfort zone. Stop looking for reasons why you can’t and look for reasons why you can.”

Eekhoorntjes in Londen

Wie mij op Instagram of Twitter volgt heeft vast al gezien dat ik dit weekend in Londen was. Acht jaar geleden heb ik een tijd in deze heerlijke stad gewoond, en sindsdien was ik nog niet terug geweest. Zonder reden eigenlijk, ik ben echt dol op Londen. Dit weekend was het tijd om ‘mijn’ Londen aan mijn manfriend te laten zien. Echter hebben we voornamelijk op de roodgekleurde bladeren in de parken gezeten met tientallen eekhoorntjes om ons heen. Al gingen we voor de kerstsfeer, dit weekend voelde als een zwoele nazomer in Londen. De jassen uit, de zon op onze bol en met happen en drankjes in het park. Op de grond. Met eekhoorntjes. Hysterisch naar de supermarkt rennen om nootjes te kopen. En uit te delen. Als een idioot ‘Eeeeeeekies!!!’ roepen. Mijn favoriete bezigheid in Londen, acht jaar geleden al. Kunnen ze geen eekhoorntjes vrijlaten in het Sonsbeekpark?

Eekhoorn

Eekhoorn

Eekhoorn

Eekhoorn

Snowboots

Komende winter (of eigenlijk over zo’n 25 dagen…wat vliegt de tijd?!) gaan we kerst en oud & nieuw vieren in Polen. Dat wisten jullie al. We reizen per trein van Gdánsk via Warschau naar Krakau. Ik hoop natuurlijk dat er sneeuw gaat vallen om het winterse plaatje af te maken. Wij zijn in ieder geval goed voorbereid en hebben Olang snowboots besteld. Een paar stoere bruin leren boots voor hem, en voor mij ontzettend warme winterlaarsjes van bruin suède. Ik heb zowaar zin in sneeuw!

Olang

Olang

Friends of the Brands Gift Suite Christmas edition

Vorige week was ik voor de tweede keer aanwezig bij de Friends of the Brands Gift Suite. Het event stond uiteraard in het teken van kerst, en bij kerst horen cadeautjes. Dit keer niet alleen voor de aanwezigen (Friends of the Brands is befaamd om hun fijne goodiebags) maar ook voor de kinderen die deze kerst in het Emma Kinderziekenhuis AMC moeten doorbrengen. Alle genodigde bloggers en BN’ers hebben cadeautjes meegenomen. Ook mijn cadeautjes liggen onder de kerstboom in het Sofitel The Grand in Amsterdam. Mooi initiatief van deze Oprah Winfrey’s van Nederland. Op het event maakte ik kennis met bekende en onbekende brands en sprak ik inspirerende mensen. Een fijne dag met een gouden randje.

Friends of the Brands Gift Suite

Friends of the Brands Gift Suite

IMG_9609

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Persoonlijk, Travel Gear & Gadgets, Travel In Style, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

56 comments

 1. Rosanne 1 december, 2014 at 11:36 Beantwoorden

  WAUW, wat een prachtige snowboots! En die eekhoorntjes, zijn ze zo tam daar!? Ahww, wij hebben ze in de tuin ook, maar die rennen enorm hard weg voor me hoor. Of ligt dat aan mij? :’)

 2. Explorista 1 december, 2014 at 11:39 Beantwoorden

  Ahhhh EEEKIES. Toen ik twaalf was en voor het eerst in de VS, kreeg ik een wegwerpcamera (memories!). In plaats van de Grand Canyon stond mijn hele camera vol met foto’s van eekhoorns die daar rondliepen. HA. Zullen we een eekhoornfarm beginnen?

 3. Annemieke 1 december, 2014 at 12:02 Beantwoorden

  Cuteness overload met die eekhoorntjes. ;-) En sws je London-foto’s! Ben er drie jaar terug geweest (dus dat valt nog mee met jouw 8 jaar), maar je foto’s nodigen heel erg uit om er binnenkort weer eens naar toe te gaan.

  • Laura 1 december, 2014 at 12:04 Beantwoorden

   Haha ja, zo lief! Thanks! Snel weer eens terug gaan inderdaad. Ik wil nu nog een keer, het was te kort! Gelukkig woonde ik er zes maanden, dus ken ik Londen vrij goed, maar wilde mijn vriend zoveel meer laten zien!

 4. Anouk 1 december, 2014 at 12:11 Beantwoorden

  Hola Babe. Fijn artikel weer. Heb er erg van genoten! Ik hoor je gewoon al eeeeeekies roepen. Precies de stem etc, hihi, zo leuk! Ik hoop dat het mag gaan sneeuwen tijdens jullie reis. Dat is wel ultiem december gevoel en je prachtig nieuwe laarsjes zijn dan niet voor niets mee;)! tot snel <3

 5. Xaviera 1 december, 2014 at 12:26 Beantwoorden

  Wat een leuke pleasures! GeniusFlight klinkt als een heel erg leuk concept! Leuk dat je weer terug in London bent geweest, die eekhoorntjes zijn té schattig *smelt*. Mooie foto’s van ze!

 6. Marijke 1 december, 2014 at 12:35 Beantwoorden

  Die Genius Travel is super handig! Ik heb echt gesukkeld om onze kerstbestemming te vinden omdat we ook een bepaald budget hadden en ik nergens iets vond waarmee je op budget naar bestemmingen kon zoeken. Deze site is daar dus perfect voor, bedankt!

  • Laura 1 december, 2014 at 17:31 Beantwoorden

   Ahhh, een dagtrip? De wijk Shoreditch is heel leuk, vooral Brick Lane. Bijzondere winkeltjes, eethuisjes, marktjes…Heel leuk! St. James Park is mijn favoriete park (met de liefste eekhoorns), shoppen in Oxford street, natuurlijk even rondlopen in Westminster (Big Ben, etc). St. Pauls Church is mooi, maar duur om van binnen te bekijken. Qua musea vind ik het Natural History Museum en het Imperial War Museum mooi. Boottochtje van Westminster naar Tower Hill is ook leuk. En dan uitstappen bij de Tower Bridge! Biertje doen in de lelijkste pub die je ziet, lunchen met pastries…Oh, fijn! Alvast veel plezier!

 7. Maaike 1 december, 2014 at 19:02 Beantwoorden

  Hahaha die Eekhoorntjes, ik ren altijd hard weg! Vind ze dood eng hihi maar naar het zien van jou foto’s misschien wat minder.. Wist niet dat ze zo tam zijn! Op mijn volgende Londen tripje maar eens kijken of ik mijn angst kan overwinnen ;)

  X

 8. Marije 1 december, 2014 at 19:16 Beantwoorden

  SQUIRRELSSS <3 Ik wil terug naar Londen. Wat zeg ik, ik wil er wonen. Via wat/wie ben jij er voor zes maanden terecht gekomen? Wat heb je gedaan en hoe kwam je rond? :)

 9. DeniseM @eventjes 2 december, 2014 at 21:29 Beantwoorden

  Leuk die zin met ‘werd ik hysterisch enthousiast van alle opties’ erin. Haha, zo herkenbaar.

  Supergave snowboots, die bovenste!

  Hé, en wie is die knappe man in dat jeansshirt ook al weer? Die zag ik ook bij Rotterdams Best volgens mij.

 10. Marcella 11 december, 2014 at 18:37 Beantwoorden

  In Amerika was ik ook gek op de eekhoorns. Ze staan dan ook veeel op onze foto’s, haha! Maar zo’n eekhoorntje op schoot, dat ga ik de volgende keer dat ik ze zie ook proberen. Zo schattig! <3

Post a new comment

Lees ook: