5unday’s pleasures #22

93

Tijd voor een dosis pleziertjes. Op zondag deel ik graag vijf pleasures – simpelweg vijf dingen die ik wil delen en waar ik blij van word. Van leuk tot pakkend, inspirerend tot hilarisch en huiselijk tot feestelijk. Van een reismoment tot een item, van een hotelovernachting tot een herinnering en van een filmpje dat me raakt tot een tip. 5unday’s pleasures. Vijf pleziertjes op zondag.

Win een shopping voucher van Loavies t.w.v. €150,-!

Verlopen!

Loavies winactie

Loavies Winactie

O my bag

Laatst was ik weer eens in Amsterdam voor allerlei afspraken en zoals altijd doe ik dan een rondje PR en andere leuke bedrijven. Zo stapte ik ook eindelijk binnen bij O my bag, een bedrijf waar ik al tijden fan van ben (en de leuke Josianne werkt er). O my bag is een fantastisch merk met een prachtige collectie fair-trade leren tassen.Tassen waarmee je kunt pronken zonder schuldgevoel. De tassen van O my bag zijn gemaakt van eco-leer uit India, dat zonder schadelijke chemische stoffen is gelooid. Dit vermindert onze carbon footprint. In het gebied Kolkata in India wordt elke O my bag tas gemaakt met liefde in een veilige en positieve sfeer, er worden eerlijke lonen en uitkeringen betaald, vrouwen zijn bevoegd en ze krijgen beroepsopleiding en onderwijs aangeboden. O my bag maakt tassen die niet alleen jou gelukkig maken, maar ook de wereld om je heen. Ik nam de ‘Frankie Fierce’ mee naar huis, en het is nu al de mooiste tas die ik heb. Prachtig zacht leer, leuke details (zoals een leertje met ‘Let’s have a great day’ aan de binnenkant) en handigheidjes, zoals een extra rits aan de achterkant waardoor je toegang hebt tot de tas zodat je niet hoeft te stoeien met de flap aan de voorkant. Wat een fijne tas met een goed verhaal, ik ben fan!

O my Bag

O my Bag

Berlijn

Afgelopen week was ik in Berlijn. Een paar dagen samen met mijn manfriend en een paar dagen alleen. Ik ben gevraagd om als blogger in de video van het toerismebureau Duitsland (voor de campagne van volgend jaar) te verschijnen, waarvoor ik naar het mooie eiland Rügen af ben gereisd. Vriendinnetjes Eva en Marieke wonen in Berlijn, dus het was heerlijk ze weer te zien. Van Berlijn moet je leren houden denk ik, daarom wil ik nog een keer terug in de lente om de stad nog beter te kunnen ontdekken. Oh, en ik knipte een groot stuk van mijn haar af. Een voorproefje.

Berlijn

Fietsen Vietnam

Een hele poos terug plaatste ik een oproepje voor Plan Nederland. Plan Nederland zocht avontuurlijke fietsers voor een onvergetelijke reis door Vietnam met Cycle4girls. Cycle4Girls is een indrukwekkende en uitdagende fietstocht voor 30 vrouwen die het avontuur aangaan en zich in het zweet trappen voor een beter leven voor meisjes in Vietnam. De reis vindt plaats van 8 tot 17 maart 2015. In totaal fiets je 300 kilometer, en al lijkt dit een pittige tocht, je hoeft niet in topconditie te zijn. Je fietst over fantastische kustwegen, langs oneindige rijstvelden en onwijs mooie natuur en onderweg bezoek je projecten van Plan. Ook ontmoet je de sponsorkinderen en hun familie in de traditionele dorpjes. Iedere deelnemer laat zich via een speciale fondsenwervende pagina sponsoren door familie, vrienden en bekenden. Met de opbrengst zorgt Plan er voor dat kinderen in Vietnam toegang hebben tot onderwijs, gezonde voeding en veilig drinkwater. Daarbij is er speciale aandacht voor meisjes omdat zij achtergesteld en gediscrimineerd worden en daarom nog minder toegang hebben tot de noodzakelijke basisvoorzieningen.

Enthousiaste lezeres Jolinde is één van de leuke dames die gealarmeerd is door mijn artikel en ja, ze gaat het doen. Volgend jaar maart fietst Jolinde door Vietnam voor Cycle4girls. Ik vind het fantastisch wat ze gaat doen!

Fietsen

Interview

Een paar weken terug mailde de leuke Leonie mij omdat ze me graag wilde interviewen voor haar minor Journalistiek. We ‘kennen’ elkaar al een aantal jaar online, des te leuker om elkaar dan eens in het echt te zien. Leonie plofte neer op de bank, Aap klom op haar schoot en we kletsten twee uur lang onafgebroken totdat ze uiteindelijk de deur weer achter zich dichttrok. ‘Moest ze me eigenlijk niet interviewen? Specifieke dingen vragen?’, dacht ik. Een paar dagen later ontving ik een mail met het uitgewerkte interview. Meestal deel ik de interviews die ik (online) doe niet, maar dit keer kan ik niets anders. Ik ben onder de indruk! Ze heeft talent. Los dat het een interview met mij is vind ik het ongelooflijk knap hoe ze vanuit een gezellig gesprek zo’n mooi interview heeft kunnen uitwerken. Het is echt Laura en de dingen die ze zelf heeft opgemerkt zijn raak, en dat vind ik knap. Een eerlijk en openhartig interview, voornamelijk over het fenomeen bloggen. Je kunt het interview hier vinden.

Port Barton

5unday's Pleasures, Fashion, Give Away, LIFESTYLE, Lifestyle, Travel In Style

Leave a reply

93 comments

 1. Denise 20 oktober, 2014 at 10:38 Beantwoorden

  Over twee weken is het hopelijk zo ver, dan zeg ik mijn studentenleven vaarwel en loop ik met mijn diploma onder mijn arm de weide wereld in. Wat nu? Waar ga ik solliciteren, wat wil ik nu eigenlijk, waar wil ik mij in verdiepen en waar liggen mijn talenten? Zo veel vragen, maar eerst even genieten! Twee weken vakantie op het eiland Barbados liggen in het vooruitzicht. Zo kwam ik dan ook op jouw blog terecht. Ik heb genoten van je reisverhaal en -video die hebben mij samen met het soca nummer ‘my rum’ al helemaal in de vakantiestemming gebracht. Alleen nu de vraag: wat neem ik mee? Natuurlijk liggen mijn camera’s al klaar en staat mijn ereader vol boeken die ik kan gaan lezen vanuit de hangmat op het balkon, maar nu mijn koffer.. De Loavies waardebon zal hier zeker goed terechtkomen. Nieuwe shortjes, tops, sandalen en oké vooruit.. één dikke trui voor als ik weer terugkeer naar ons koude kikkerlandje. Ga vooral zo door met je blog, zo kan ik lekker af en toe wegdromen tijdens de laatste loodjes van mijn scriptie. Bedankt!

 2. Somersault 20 oktober, 2014 at 11:31 Beantwoorden

  Vorig jaar heb ik enkele maanden met de rugzak rondgereisd in Zuidoost- Azië. Het deed me toen best pijn om terug te keren naar het “echte leven”. Ik heb mezelf toen streng moeten toespreken: het werd tijd om werk te zoeken en centjes te verdienen. Tijd om de volgende stap te nemen. En zo geschiedde.

  Ondertussen ben ik bijna 10 maanden aan het werk, en ondanks het feit dat ik mijn werk heel graag doe heb ik af en toe een wegdroom-momentje nodig. Een momentje om toe te geven aan de heimwee en nostalgie naar Zuidoost-Azië, en naar alle andere mooie plekjes die ik nog wil ontdekken.

  Reisblogs zijn hiervoor een ideale uitkomst. Bij het zien van jouw foto- en videoverslagen plan ik in mijn hoofd het volgende tripje al: “Dat ziet er geweldig uit! Daar wil ik ook naartoe!” :) Dit kan soms heel ver gaan, in die zin dat ik met reisgidsen en landkaarten de hele keukentafel inpalm. En laten we toegeven.. Girls will be girls, en wanneer ik voorbij een leuke webshop kom geklikt is de associatie tussen reizen en een goeie outfit natuurlijk nooit ver weg: “In dat rokje zie ik me al over ‘t strand lopen! Of een dikke warme trui om Scandinavië te bezoeken!”. De Loavies-bon is hier daarom van harte welkom, mijn reisplezier wordt er enkel groter van :)

  • Laura 20 oktober, 2014 at 12:27 Beantwoorden

   Wat heerlijk dat je hebt gebackpackt door Azië. Het is daar zo fijn, ik snap precies wat je bedoelt! Ben je aan het sparen voor een nieuwe reis of echt aan het ‘echte werkleven’ begonnen? Fijn dat je zo van mijn blog geniet!

  • Puck christine 20 oktober, 2014 at 21:44 Beantwoorden

   Wauw wat geweldig! Ik ga in januari ook naar Zuidoost-Azië. Heb je misschien wat aanraders of plekken die ik echt moet bezoeken? :)
   Ik denk dat ik het ook best lastig ga krijgen om weer terug te keren in het ‘echte leven’. Heb nu een tussenjaar genomen van m’n studie maar moet volgend jaar weer flink aan de bak. Best wennen denk ik!

   • Laura 21 oktober, 2014 at 07:58 Beantwoorden

    Ik heb veel over Zuidoost-Azië geschreven, dat zijn dus echt mijn aanraders! :-) Ik vind Sumatra (Indonesië) en Laos de mooiste plekken die ik er heb bezocht. Jaaa, dat is onwijs wennen. Maar aan de andere kant…zit je er ‘helaas’ ook zo weer in. Ik ben altijd een beetje depressief bij thuiskomst, haha. Alvast veel plezier!

 3. Malou 20 oktober, 2014 at 11:47 Beantwoorden

  Mooi interview is het geworden zeg!

  En liefde voor je tas. Je ziet gewoon dat het heerlijk zacht leer is.

  De Loavies bon <3, doe mij die maar! Ik ga binnenkort naar Curacao en eerlijk is eerlijk: daar kan ik nog wel wat leuks voor gebruiken. En eigenlijk he, heb ik ook nog niets leuks voor de winter gekocht. Haha. Kortom, ik kan wel wat leuke, nieuwe kleding gebruiken.

 4. Eva 20 oktober, 2014 at 11:50 Beantwoorden

  Wat fijn dat je je vriendinnetjes weer even hebt kunnen zien in Berlijn, lastig hé als ze niet bij je om de hoek wonen? Verder vind ik je tas onwijs tof, ga straks meteen even snuffelen op hun site! :) Onwijs veel respect voor Jolinde dat ze gaat fietsen.. Ik ben een aantal jaar geleden voor Spieren voor Spieren van Amsterdam naar Parijs gefietst en zo’n avontuur is een onvergetelijke ervaring.. :) Hierbij veel succes Jolinde!

 5. Jennifer 20 oktober, 2014 at 12:51 Beantwoorden

  Tegen een nieuwe outfit zeg ik natuurlijk geen nee! Zeker niet nu ik de helft van mijn garderobe al ben ontgroeid en dit er de komende maanden zeker nog niet ‘beter’ op gaat worden wat dat betreft. Wat warme vesten of zo’n leuke poncho is dan wel een leuke toevoeging, dan kan ik ook na de baby nog genieten van de leuke items.

 6. Saskia 20 oktober, 2014 at 13:17 Beantwoorden

  Wat leuk dat er nog een winactie is. Ik ben nog steeds heel blij met mijn nieuwe kleding! Een warme zwarte jas (hangt nog eventjes in de kast) voor de winter, een zwart suede jasje (krijg iedere keer complimenten erop) en een wit shirts met gouden pistolen. Nogmaals bedankt Laura! En veel succes voor alle kandidaten die nu weer in de race zijn.
  Die tas is ook echt mooi!
  Groetjes

 7. ANITA H. 20 oktober, 2014 at 13:58 Beantwoorden

  Ik wil een nieuwe outfit omdat ik dol ben op kleding en het altijd fijn vind om wat nieuws aan te trekken. Geen bijzonder verhaal, maar eigenlijk komt het daar wel gewoon op neer. Neemt niet weg dat ik ook wel wat nieuwe kleertjes kan gebruiken. En ik wil eigenlijk ook een nieuwe richting in slaan: wat representatiever. Al enige tijd op zoek naar een nieuwe baan namelijk. En mijn huidige garderobe is wel erg casual.

 8. Jessica 20 oktober, 2014 at 14:24 Beantwoorden

  Oh wat prachtig zo, je haar weer kort! Ga je ook weer zo mooi herfstig rood binnenkort?

  Ik doe graag mee met je winactie, ik ben een enorme koukleum en kan niet wachten om mezelf deze winter weer op te warmen in dikke wollen vesten, een warme sjaal, een prachtige wollen hoed en fijne leren handschoenen. Lekker wandelen door bossen en parken in prachtige herfstkleuren en daarna een cafeetje in voor warme chocolademelk en taartjes.

 9. Leonie 20 oktober, 2014 at 14:38 Beantwoorden

  Ik was even helemaal sip want ik dacht ‘Loavies!’ en bedacht me daarna dat ik dat natuurlijk niet pas. Maar!!! on the sunny side, dan heb ik heel veel geld om te spenderen aan niets dat vesten en poncho’s (die ik voor het gemak dan wel even pas natuurlijk), dus hallo?! ik doe graag mee.

  En en en, ik had het al gezegd, maar ik vind het heel lief dat je de link nóg een keer deelt <3 Ben ook heel blij dat je jezelf er zo goed in kan herkennen (en je vrienden dat ook doen) want dan is het toch wel mission accomplished. Zoveel liefde woorden terug, hihi.

  O ja, volgende keer als ik er ben, ben je tas kwijt hoor. Ik vind O My Bag zo mooi. Maar ja, ik vind het altijd zo'n dingetje als ik tassen niet eerst vast kan houden als ze zo duur zijn, dus tot bestellen ben ik nog nooit gekomen. Anyways, ik vind 'm wel heul mooi! (Ik ben een moeilijk online shopmeisje).

  • Laura 20 oktober, 2014 at 15:03 Beantwoorden

   Aaaaah, die zijn juist zo leuk dus dat is fijn! En ja, hij is het delen waard. Heb je echt knap gedaan! Ohhh, je kunt ook langs de showroom in Amsterdam of verkooppunten van O my bag, zitten ook bij ons in de buurt! :-)

 10. Jildou 20 oktober, 2014 at 15:57 Beantwoorden

  Met heel veel plezier lees ik al lange tijd je blog, elke keer wanneer ik weer op het kruisje druk kan ik nog even nagenieten van je/ jullie fijne verhalen!
  Ik lig nu met een buikgriepje al twee dagen in bed, dus een blijmaker in de vorm van een cadeaubon van Loavies zou me vast goed doen! ;)

 11. Esmée 20 oktober, 2014 at 17:16 Beantwoorden

  Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee. Ik zou graag een nieuwe outfit willen, omdat het altijd fijn is om warm te blijven in de herfst en de winter, en tegelijkertijd natuurlijk fashionable!

  Die tas heeft overigens echt een geweldige kleur, echt pretty. Berlijn is een stad die ik ooit nog wel een keer wil bezoeken. Volgende week vertrek ik richting Keulen, je moet natuurlijk ergens beginnen. x

 12. Tamara 20 oktober, 2014 at 17:46 Beantwoorden

  Omdat ik aan het sparen ben om een half jaar in Spanje (Salamanca) te gaan studeren en daarom geen geld meer overhoud om te winkelen op dit moment. Vind het toch een stuk fijner om straks vanaf half januari in Spanje iets meer te besteden te hebben, zodat ik daar optimaal kan genieten van alles om me heen, zonder me zorgen te maken om geld. Daar komt dan wel bij dat ik de komende maanden me wel zorgen om geld maak en alles opzij zet.
  Dus €150,- shoptegoed komt dan héél fijn uit!

 13. Karlijn 20 oktober, 2014 at 18:41 Beantwoorden

  Wat goed Cycle4Girls! Ik heb deze zomer 6 weken vrijwilligerswerk gedaan in Vietnam. Hoewel ik met studenten van een universiteit heb gewerkt merkte ik daar al dat vrouwen duidelijk een minder sterke positie dan mannen hadden en ik denk dat dit onder de armere bevolking nog meer speelt. Heel mooi dat ze daar wat aan willen doen, ik ga het project zeker in de gaten houden.
  Een cadeaubon van Loavies zou me zeker van pas komen. Mijn reis naar Vietnam heeft een flink gat in mijn spaargeld geslagen en kleding kopen doe ik nog maar amper, omdat ik wat wil sparen, maar mijn herfstgarderobe kan wel een aanvulling gebruiken.

 14. Puck christine 20 oktober, 2014 at 21:40 Beantwoorden

  Rond half januari vertrek ik voor een paar maandjes naar Azië. Voor het eerst gaan backpacken! En dat op m’n 20e! Ik ben nu nog volop aan het werk om m’n reisspaarpotje nog een beetje aan te vullen. Ik wil graag een nieuwe outfit zodat ik nog even kan genieten van heerlijk keuze hebben uit kleren voordat ik het een paar maanden met 5 shirtjes uit m’n backpack moet doen haha! Dat lijkt me knap lastig. Maar een mooie uitdaging!

 15. nenacecilia 21 oktober, 2014 at 09:27 Beantwoorden

  Berlijn heb ik nog niet gedaan, maar dat moet dringend eens gebeuren. Onze laatste reis was Barcelona. In november staat er een weekje Israël op de planning en in december 3 dagen Stockholm. In het voorjaar misschien Berlijn? ^^

  • Laura 21 oktober, 2014 at 12:02 Beantwoorden

   Barcelona, heerlijk! Ik ben volgens mij de enige op deze aardbol die Berlijn dus wat minder vond. En Israel, bijzondere keuze met alles wat daar aan de hand is. Stockholm, ook tof! Maar ik wil wel terug naar Berlijn hoor, volgens mij is het een stuk leuker in de zomer!

 16. melissa 21 oktober, 2014 at 10:04 Beantwoorden

  Ik wilde een reactie plaatsen voor het winnen van de bon. Toen zag ik de reacties van de dames boven mij, en realiseerde ik me dat zj de bon meer verdienen dan ik. Succes, girls! X

 17. Hilde 21 oktober, 2014 at 13:00 Beantwoorden

  Die O My Bag tassen zijn inderdaad tof; ik loop al een tijdje te dubben er eentje aan te schaffen, zou het denk wel goed doen als ‘werktas’.

  Die bon wordt natuurlijk ook graag gewonnen! Ik geef ‘m dan denk door aan mijn zusje; zij gaat stage lopen in Namibië bij een wildlife sanctuary & ze kan nog wel wat kleding gebruiken denk ik zo!

 18. Sandra 21 oktober, 2014 at 19:12 Beantwoorden

  Gave tas zeg, echt een moderne klassieker. Tof! En zo’n rondje PR, argh, ik kom momenteel echt te weinig in Amsterdam (alles gebeurt nu in Rotterdam, alleen de PR-bureaus niet hahaha). En tja, zo’n shopping voucher…. Daar kan ik geen nee tegen zeggen. Waarom ik een nieuwe outfit nodig heb? Een vrouw heeft toch altijd een nieuwe outfit nodig!

 19. Jentl 21 oktober, 2014 at 21:34 Beantwoorden

  Oeh, ik wil wel een bon winnen :) En anders koop ik je stijl wel via de boktmarkt zoals in het verleden haha, Van die site ken ik je (nog voor je blog) en ik vind het leuk om te lezen dat je je roeping hebt gevonden en toen ik je in mijn Belgische flair zag verschijnen, ben ik hier weer gaan lezen :)

 20. Anouk 22 oktober, 2014 at 07:01 Beantwoorden

  Heerlijke post. Ik denk inderdaad dat je in de lente even terug moet;). Berlijn heeft echt een plekje in mijn hart. Ennuh… je haren voorproefje!? GAAT ER NOG MEER AF?

  PS: Ik wil best wel graag mee doen;)!

 21. Samantha 22 oktober, 2014 at 19:29 Beantwoorden

  Je kwam me al zo bekend voor maar ook ik heb je op bokt voor bij zien komen, super grappig dat ik je zo hier weer tegen kom. Wat een prachtige reizen heb je al gemaakt zeg. Als ik klaar ben met mijn studie wil ik ook graag gaan reizen maar voor nu geniet ik van jouw reisverslagen!

  Ik heb momenteel een No-buy omdat ik graag wil sparen voor mijn toekomst. Ik heb een énorm gat in mijn hand en sinds ik mijn fashionblog ben opgestart is dat alleen maar erger geworden. Ik heb ontzettend moeite om mij in te houden en niets te kopen. Ik ben nu al 1,5 maand aan het ‘afkicken’ dus die Loavies bon zou goed van pas komen dus ik doe graag mee!
  Ik heb je gevolgd op bloglovin, facebook en Instagram.

  X

 22. Danique 22 oktober, 2014 at 19:53 Beantwoorden

  Wat een supermooie tas en stoer dat Jolinde gaat fietsen voor het goede doel! Lijkt me toch nog best pittig om te doen in die warmte. En ik doe graag mee aan je leuke actie! Mijn reden? Ehhh, goeie. Nieuwe kleding kan nooit kwaad :-).

 23. Jennifer 23 oktober, 2014 at 09:37 Beantwoorden

  Ahh wat heerlijk al die reis-stukjes op je blog. Het is dat ik en vliegen niet samengaan, anders had ik ook wel meer van de wereld willen zien(meer dan de cirkel van max drie-vier uur vliegen rondom Nederland die ik aandurf haha!). Zoooooveel moois en ik word dan ook stikjaloers van al die fijne foto’s en plaatje van exotische bestemmingen. Misschien toch mezelf maar eens voor de leeuwen gooien.
  Reden om mee te doen voor de loavies-bon? Als professioneel koukleum kan ik altijd een paar fijne truien en vesten gebruiken ;)

 24. Sabine 26 oktober, 2014 at 08:15 Beantwoorden

  Ik weet niet of ik nog steeds kan meedoen… maar zal dat wel graag willen!:) loavies is echt een leuke winkel!
  Ik vind je blog echt geweldig en ben natuurlijk wel stiekem jaloers dat je zoveel reist haha… mijn tijd komt nog; )
  Berlijn ia op zich wel een leuke stad, nou ja de dingen die te zien zijn, zijn mooi! Maar verder heb ik Berlijn ook nog niet doorgrondt hah en je.fotos zijn echt mooi!! En ik volg je blog nu!! Echt leuk blog!keep going

 25. Malou 27 oktober, 2014 at 13:08 Beantwoorden

  Oeh wat een leuke winactie zeg! Ik heb al wel vaker over Loavies gehoord maar ik heb er zelf nog nooit iets gekocht =] Ik studeer in januari af als maatschappelijk werkster en ik kan door mijn afstuderen nu niet werken omdat het zo druk is! Daarom heb ik al heel lang geen kleren gekocht dus whaaa hoe leuk zou het zijn om onverwacht nieuwe kleren te kopen ;D Oh en ik volg je op FB, Instagram en via Bloglovin =]

 26. Nicolle 27 oktober, 2014 at 15:24 Beantwoorden

  Net terug van wereldreis een poging gedaan om verhalen te delen. Dat is nog moeilijk ook potverdorie. Zoveel genoten en nog zoveel te delen, het kost erg veel tijd om dat goed te doen. Ik bekijk je blog nu met nog meer bewondering.

  En natuurlijk de Loavies bon. Na het rugzak-reizen besloten dat materialisme onnodig is en alle kasten leeg geruimd. Van boeken tot kleding – alles weg wat een ander blijer kan maken dan mijzelf.
  Uiteraard is mijn enthousiasme iets te ver doorgeslagen en het blijkt toch wel handig te zijn om meer dan 2 broeken te hebben. Count me in!

 27. Kelly Ooms 27 oktober, 2014 at 17:03 Beantwoorden

  Wat een heerlijk artikel! Ik word vrolijk van je leuke foto’s! En wat een toffe winactie, daar wil ik zeker graag kans op maken. Ik vind Loavies een super toffe webshop en ik heb ook wel eens wat besteld! Ik kan wel wat nieuwe kleding gebruiken, omdat ik nadat ik mijn kast heb opgeruimd merk dat ik eigenlijk maar weinig lekker warme truien meer heb. Hoog tijd om wat fijne truien te scoren en ik heb bij Loavies een heerlijke fluffeh trui gezien en een heerlijk teddy vest <3 Ga zo door met bloggen!

 28. Maartje Lejeune 4 november, 2014 at 12:13 Beantwoorden

  Hoi,
  Via Serena Verbon (beautylab) kwam ik vandaag op jouw site terecht. Ik heb al flink wat artikelen zitten bekijken. Wat word ik hier blij van. En wat schrijf je leuk.
  Ik reis graag en kom graag op bijzondere plekjes. Door jou heb ik nu allemaal nieuwe plekken waar ik heen wil.

  Tja en een actie van Loafies… Natuurlijk doe ik mee! Met welke reden?
  -Omdat ik graag mijn kast aanvul met iets moois
  van hun site.
  – Omdat ik volgende week romantisch uit eten ga en natuurlijk iets nieuws zou willen aantrekken.
  – Omdat ik gewoon blij wordt van iets nieuws haha.

  Nogmaals, gefeliciteerd met jouw mooie site!
  Een fijn pareltje om ontdekt te hebben!

Post a new comment

Lees ook: