El Nido Palawan

De reis- en lifestyle blog What About Her is zo’n 16 jaar geleden opgestart door Laura Coolen. What About Her werkt samen met verschillende bedrijven in binnen- en buitenland, o.a. toerisme bureaus, vluchtmaatschappijen, reis- en hotelorganisaties, restaurants, PR-bureaus en verschillende lifestyle en fashion brands. What About Her wordt regelmatig in de on- en offline media genoemd. Neem contact op voor een overzichtelijke mediakit.

Op What About Her verschijnen wekelijks artikelen. Rakende reisverhalen, de mooie plekjes op aarde, de onmisbare hotspots, lifestyle artikelen, fashion, brands, persoonlijke verhalen, tips en inspiratie met als kern dromen najagen. Persoonlijk en eerlijk met een excentriek tintje. Alles wordt begeleid met professionele fotografie en film.

Samenwerken

What About Her naar een bestemming sturen?
Een campagne of advertorial met een waardevol bereik?
Op zoek naar een influencer?
Destination marketing?
Sterke brand marketing?
Professionele fotografie & video?
Kopje koffie?

Neem contact op via het contactformulier of mail naar contact@whatabouther.nl en bespreek de mogelijkheden.

Disclaimer: Mijn mening is niet te koop. De weinige keren dat een blogpost gesponsord en dus betaald is (ik maak zelf duidelijke keuzes hierin, zoals hier te lezen is) betekent dit dat de opdrachtgever bepaalde eisen aan de blogpost stelt zoals het toevoegen van bepaalde links of een win actie. Ook bij gesponsorde blogpost schrijf ik alleen eigen content waar ik achtersta, gesponsorde content is altijd gebaseerd op eigen ervaringen en mijn persoonlijke mening. Wanneer een artikel (deels) betaalde content bevat staat er een tag ‘advertorial’ onder het artikel.

Kleine selectie opdrachtgevers: