LIFESTYLE / Win: Nikon S6400 camera worth €249,-

59

This post is not available in English.

Give Away, LIFESTYLE, Lifestyle, TRAVEL, Travel Gear & Gadgets

Leave a reply

59 comments

 1. Danique 15 October, 2013 at 14:18 Reply

  Oké, wauw, wat een te gekke actie! Kom ik met mijn Tony Chocolonely-prijs op mijn blog hahaha ;). Maar hier ga ik zeker aan meedoen! Ik zou heel graag nog een compactcamera willen hebben naast mijn spiegelreflex, want dat is soms toch wel heeeeel handig. En ik volg je al op Bloglovin’ :-).

 2. Eva 15 October, 2013 at 14:24 Reply

  Oeh wat gaaf! :D Ik word (stiekem) een beetje lam van het telkens meesjouwen van mijn spiegelreflex. Hij maakt bazenfoto’s maar het is wel een gesleep telkens en alles met mijn iPhone vastleggen is ook niet echt een puik plan. Ga mee doen dus! Nu snel een foto uitzoeken. Phoe.

 3. Rianca 15 October, 2013 at 14:29 Reply

  Wauw! Gave winactie. Ik ben net al mijn vakantiefoto’s aan het bewerken voor in een old school fotoboek en ga er dus zeker eentje insturen. :) Oh en ik volg je natuurlijk al eeuwen op bloglovin.

 4. Karlijn 15 October, 2013 at 14:33 Reply

  O wauw wat een ontzettend gave actie. Ik doe heel heel graag mee. Kan ik misschien eindelijk ook eens van die mooie foto’s maken (hoewel dat ook aan mijn fotografie skill zal liggen ;p), ik ga meteen op zoek naar een foto. Wow, tof tof tof!!!

 5. Maaike Broekema 15 October, 2013 at 15:55 Reply

  Ik doe mee! ♡ Ik wist meteen al welke foto ik in zou zenden, ondanks dat ik echt geen duizenden reisfoto’s heb (sterker nog, ik ben al 2 jaar niet weg geweest uit Nederland, maar sta te springen om te gaan). Ik volg je al op bloglovin.

 6. Petra 15 October, 2013 at 17:06 Reply

  *gasping for breath* ja ik doe meeeeeeeeeee! Al was het alleen al omdat ik van Noor steeds op mijn donder krijg dat ik lellijke, “kleine”, gepixelde foto’s op ons blog plaats doordat ik nog steeds plaatjes loop te schieten met mn iphone 3!!G. EN omdat paars haar favo kleur is. Zo. Mooie reden dacht ik. *duikend in de vakantiekiekjes*

 7. Lotte 15 October, 2013 at 17:35 Reply

  Wat een ontzettend gave winactie! Alleen jammer dat het de niet-facebook gebruikers onder ons uitsluit. :( Anders had ik zeker een poging gewaagd! Succes iedereen. ;)

 8. Jana Vmh 15 October, 2013 at 17:49 Reply

  Zo een fijne actie :) Ik doe graag mee en heb een poging gewaagd :) Mijn foto staat onder de naam: Jana Vanmeerhaeghe. Toen ik tussen mijn foto’s zocht naar de ultieme vakantiefoto kwam deze er als topper uit *heimwee*

 9. Laura 15 October, 2013 at 18:04 Reply

  Wat een ontzettend gave actie! Ik ga maar even naar mijn ouders hun laptop verhuizen van de week, want daar staan al mijn Thailand foto’s op!

  Liefs,

  naamgenootje Laura

 10. Esmeralda 15 October, 2013 at 19:58 Reply

  Super gave actie! Ik heb meegedaan :) en heb deze post gedeeld op Facebook en ik volg je op Bloglovin’:) Ben benieuwd haha!

 11. We Are Travellers 15 October, 2013 at 22:34 Reply

  Wat een super leuke winactie! Ik vind bijna dat ik alleen al mag winnen vanwege de naam van mijn website haha ;) maar zal ook zeker op zoek gaan tussen mn vele foto’s naar een mooie foto! Ben heel, heel benieuwd en natuurlijk volg ik je ook op Bloglovin’

 12. Mariska 16 October, 2013 at 13:40 Reply

  Ik heb meegedaan :-) Vond het moeilijk mijn mooiste foto te kiezen, maar heb gekozen voor een moment waarop ik het gelukkigst was tijdens mijn laatste reis!

  Superleuke actie trouwens.

 13. Jennifer 16 October, 2013 at 20:56 Reply

  Oh my, ik ben nog steeds helemaal onder de indruk van je eerste reisfilm en nu ook van deze winactie. Ik ga zeker een poging wagen, nu moet ik eerst nog een foto kiezen! ;)

 14. mickey godderij 19 October, 2013 at 17:24 Reply

  Leuk! Ik heb het op twitter gedeeld, op facebook en ik heb ook dus meegedaan met een foto en ik volg je op bloglovin en heb die post ook geliked daar!! Nu maar hopen hihi, helaas vergeten mijn vriend en ik nogal eens om foto’s te maken. We gaan in januari naar Thailand dus een camera zou goed uit komen en dan gaan we natuurlijk ook flink wat foto’s schieten hihi!

 15. puursuzanne 20 October, 2013 at 16:13 Reply

  Wat een ontzettend gave actie. Ik heb meegedaan! Was leuk om tussen mijn reisfoto’s te snuffelen. En via bloglovin volgende ik jou allang. Ik wacht vol spanning af! Liefs, Suzanne

 16. Kiki 22 October, 2013 at 10:00 Reply

  Ik volg je op Bloglovin’ en heb deze post geliked :) Natuurlijk heb ik ook een foto geplaatst bij de Nikon facebook. Ik hoop zo dat ik win, de camera lijkt me super fijn en ik wil heel graag een goede camera die makkelijk mee te nemen is! Liefs, Kiki.

 17. Priscilla 23 October, 2013 at 17:53 Reply

  Ik heb meegedaan aan de winactie en een foto van m’n vakantie naar Zwitserland, vorig jaar, ingezonden. Hoewel ‘t hartje winter was op ‘t moment dat we daar waren kwamen we tijdens een dagtrip op een magisch mooie plek aan een meer.

  Uiteraard wil ik de camera graag winnen. Heb er al vaak mee in handen gestaan in de winkel maar hij ligt toch net boven m’n studentenbudget (dat ik meestal uitgeef aan reizen en lekker eten, haha). Ik volg je via Bloglovin… ben dus een nieuwe volger :)

 18. Jaimy van Oevelen 4 November, 2013 at 18:55 Reply

  Ik heb meegedaan aan de win actie voor de nikon coolpix camera waarbij ik een foto heb ingezonden van mijn allereerste en tot nu toe enigste vakantie in het buitenland. Vanaf een super mooi stukje strand, liggend op een bedje heb ik kunnen toekijken hoe een aantal dolfijnen in de verte het water uit ‘schoten’, kunnen snorkelen met talloze visjes om ons heen en uiteraard die heerlijke warmte! Dit was echt mijn ultieme reisgevoel!

Post a new comment

Recommended: