TRAVEL / Namibia – road trip route

34
sossusvlei 2

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Afrika, DESTINATIONS, Local Life, Namibia, Nature, TRAVEL, Travel Category, Travel Must Do's, Travel Stories, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

34 comments

 1. Bianca 2 December, 2016 at 11:39 Reply

  M’n vriend in tree worker en dus dol op alles wat groen is. Ik heb dan ook vooral bestemmingen gezien waar bos is. Prachtig maar tijd voor iets anders. Ik wil woestijn! Ik wil dit, ik wil Namibië!

 2. Malou 4 December, 2016 at 14:58 Reply

  Jeetje, wat een práchtige foto’s! Niet te doen! Lijkt me echt een voorrecht om een reis als deze te mogen maken. Wat een droom!

  Hoop dat ‘t goed met je gaat Lau! <3

 3. Foodie Marjan 4 December, 2016 at 20:13 Reply

  Ik blijf maar naar dit prachtige verslag van je kijken. Mijn vakantie naar Namibië en Botswana is nog in de plan fase. Maar als ik dit zie kan ik echt niet wachten om er heen te gaan!

 4. Stephanie 5 December, 2016 at 21:00 Reply

  Geweldige foto’s, klinkt als een machtig mooi avontuur. Ben wel benieuwd welke lenzen je gebruikt hebt, met name voor de wildlife foto’s. Mocht ik ooit dat mooie Afrika bezoeken dan wil ik graag alvast voorbereid zijn ;)!

  • Laura 6 December, 2016 at 06:44 Reply

   Thaaanks! Afhankelijk van hoe dichtbij of ver weg ze waren (veel dichtbij) een 85mm 1.4 of een oude telelens die ik nog had (moet even opzoeken welke dat is, 70-200 ofzo)!

 5. Par 6 December, 2016 at 13:58 Reply

  Wauw Laura,
  Wat een mooie foto’s en reisverhaal.
  Met je vorige over je Canada travel vond ik al fantastisch omdat ik daar volgend jaar 4 weken ga rondtrekken met een camper.
  Namibië stond al op mijn travel wishlist en de planning is dan ook om samen met mijn man, zus, zwager en zijn zuster die in Zuid Afrika woont deze reis aan het eind van 2017 tedoen.

  Groetjes
  Par

 6. Eva 7 December, 2016 at 14:26 Reply

  Tering Laura wat ziet dit er prachtig uit! En al die wildlife foto’s, wow wow! Je past trouwens echt perfect in het plaatje met die oranje jurk :D

 7. Eva 9 December, 2016 at 13:49 Reply

  Ik kan echt niet stoppen met kijken naar deze foto’s. Namibië stond al hoog op het lijstje, maar nu NOG hoger. Wat fantastisch. Wauw wauw wauw wauw wauw!!!!

 8. Linda 13 December, 2016 at 14:05 Reply

  Oooh, ik was al jaloers op je IG-foto’s, maar nu helemaal. Gelukkig wonen we dichtbij en kunnen we er eenvoudig heen. Ik kijk nu al uit naar mijn eerste Namibië reis <3

 9. Yvonne 18 December, 2016 at 13:51 Reply

  Heel mooi! Geweldige foto’s, wordt er helemaal blij van op deze druilerige, grijze dag. Namibië lijkt me schitterend, maar helaas niet heel betaalbaar voor ons met 2 kids… laat ze die natuur dus maar goed bewaren daar, als we de loterij winnen, of onze kids de deur uit zijn, is dat de eerste reis die ik wil maken!

 10. Jothea 23 February, 2017 at 16:00 Reply

  Liewe Laura Jy moes ‘n digter geword het! Die artikel oor Namibia is so ontsettend mooi geskryf, baie dankie. Daar is hier en daar ‘n Nederlandse woord wat ek nie verstaan nie, maar ek kan sien dat jy die niks wat alles is verstaan. Dis hoekom ons so lief is vir hierdie land, want al kom ons voorouers van Nederland, Frankryk en elders in Europa is ons pure Afrikane. Ons doen soos Europeers maar ons harte en ons hele lewe is Afrika.
  Dit was lekker om julle te ontmoet en nou nog lekkerder om jou artikel te lees. Dit maak dat ek ook nou net weer wil travel, maar die kar verhuring hou my baie besig. Ons beplan ‘n trip na Kaokoland en sal maar sien hoeveel tyd ons sal he om te gaan. Dis weer ‘n heel ander mooi. Nog wilder as Damaraland!
  Geniet jou reise vir 2017! Groete uit Windhoek, Jothea

 11. Sander 12 April, 2017 at 13:01 Reply

  Heel erg mooi verslag van je reis Laura! De foto’s zijn werkelijk waar adembenemend en heb mijn ogen uitgekeken. Namibië stond al hoog op mijn travel list, maar is nu toch weer een plekje omhoog geschoven;) Het landschap doet me erg denken aan Iran en ik raad je dus ook aan om daar een keer heen te gaan! Voor tips zou je eens op mijn blog kunnen kijken (nextleveltravels.com)

Post a new comment